Seuran viikkohoroskooppi 12.6.–18.6. – Paljon onnea, Michael Monroe!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Michael Monroe täyttää 62 vuotta kesäkuun 17. päivänä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Michael ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Michael Monroe täyttää 62 vuotta kesäkuun 17. päivänä.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää Rock-muusikko Michael Monroe!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Edessäsi on tunnelmaltaan pehmeä jakso, joka suosii rauhallista tekemistä, kotiin liittyvien asioiden hoitamista sekä perheen ja ystävien kanssa jaettuja puuhia. Jos elämässäsi on tuore romanssi, tunteet voivat nyt syventyä nopeastikin. Sinkut taas viihtyvät mainiosti nykyisessä olotilassaan ja nauttivat vapaudestaan.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet huippuvedossa. Saat aikaan melkoisen määrän asioita ja suorastaan sytyt haasteiden edessä. Intosi vain kasvaa menestyksen myötä. Nyt et kursaile turhia, sillä uskallat tuoda rohkeasti esiin osaamistasi ja ideoitasi. Elämässäsi on nyt kukkurakaupalla intohimoa, riemua ja rientoja. Ei ihme, että kukoistat.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Leijona (23.7.–22.8.)

Elät jännittävää ja salaperäistäkin aikaa. Suorastaan loistavia oivalluksia putkahtelee ilmoille, ja saat hyödyllisiä tietoja, neuvoja tai muuta apua yllättävältä taholta. Jakson lopussa voit olla huomattavasti sen alkua viisaampi. Taskussasi saattaa jopa olla jokin valmis suunnitelma, vaikka et oikein tiedäkään, miten se tapahtui.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sosiaalinen kanssakäyminen korostuu, ja sinun on nyt hyvin helppoa tutustua uusiin ihmisiin. Vastaavasti voit tuntea vierautta jonkun aiemmin tiiviistikin elämääsi kuuluneen henkilön seurassa tai huomata kasvaneesi erilleen jostakusta. Jakso ei kuitenkaan sisällä erityistä draamaa vaan on luonteeltaan iloinen ja kepeä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Vaaka (23.9.–23.10.)

Mikäli olet suunnitellut aloittavasi uuden projektin, nyt on hyvä hetki polkaista se käyntiin. Sinulta löytyy ihanteellisessa suhteessa rohkeutta, luovuutta ja järjestelmällisyyttä antamaan hankkeellesi siivet, persoonallisuutta ja vankan pohjan. Ystävyys ja muut kumppanuudet osoittavat jälleen kerran arvonsa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ilmassa voi olla jännitteitä, ja tunnelma voi kiristyä tavallista helpommin. Nyt kannattaa olla joustava ja pyrkiä luovimaan tilanteissa lietsomatta turhaa draamaa. Sinulla on kykyä saada asiat kääntymään eduksesi, mutta kannattaa suosia pehmeitä keinoja, huumoria ja suostuttelua. Loppujakso onkin jo kepeämpi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Vauhtisi on tavallista maltillisempi, ja vietät mielelläsi kiireetöntä aikaa ystäviesi ja rakkaittesi parissa. Nyt on oivallinen hetki myös katsoa taaksepäin ja tehdä inventaariota alkuvuodesta. Onko jokin puolitiehen jäänyt suunnitelma, unohtunut lupaus tai toteutumaton haave, jonka voisi nyt ottaa ohjelmaan?

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kauris (22.12.–19.1.)

Kumppanuudet nousevat jakson keskiöön. Joudut ehkä valitsemaan puolesi jossain asiassa tai hankkimaan itsellesi uuden liittolaisen. Jos joku pettää luottamuksesi, sitä on hyvin vaikea saada takaisin. Itsellesi on kunnia-asia pitää lupauksesi, ja siksi olet myös tarkka sen suhteen, ettet anna niitä löyhin perustein.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Elämässäsi on suvantovaihe, ja asiat tapahtuvat maltillisessa tahdissa, mikä sopii sinulle varsin hyvin. Sinulla on nyt aikaa selvitellä ajatuksiasi ja pohtia, mihin suuntaan haluat jatkossa viedä elämääsi. Et kaipaa seikkailuja tai hälinää vaan nautit siitä, että aikataulusi on väljä eivätkä vaatimukset paina.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet anteliaalla tuulella ja halukas ilahduttamaan. Kenties järjestät juhlat tai muuta yhteistä hauskaa aikaasi ja vaivojasi säästämättä. Lähelläsi viihdytään, ja ilmassa saattaa nyt olla viitteitä mahdollisesta romanttisesta kiinnostuksestakin. Eräissä luovuutesi ja säkenöivyytesi voivat herättää kateutta.

Oinas (21.3.–19.4.)

Mikäli olet ollut kahden vaiheilla jonkin asian suhteen, nyt löydät siihen varmuuden. Jakso on muutenkin pikemminkin huolellisen valmistelun kuin spontaanien irtiottojen aikaa. Jokin ihmissuhde saattaa syventyä tai vahva yhteisymmärrys löytyä aivan uuden ihmisen kanssa. Monenlaiset kumppanuudet kukoistavat.

Härkä (20.4.–20.5.)

Virtaa riittää, ja sytyt helposti uusista asioista ja ihmisistä. Kohtaamisissa on sähköä, ja onnistut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mistä voi koitua sinulle myös taloudellista hyötyä. Paukkuja riittää moneen, eikä sinun kannata säästellä niitä. On eduksi kanavoida energiansa monipuoliseen tekemiseen.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X