Seuran viikkohoroskooppi 19.6.–25.6. – Paljon onnea, Sari Siikander!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sari Siikander täyttää 60 vuotta kesäkuun 26. päivänä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Sari ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue tästä Seuran viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sari Siikander täyttää 60 vuotta kesäkuun 26. päivänä.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Sari Siikander!

Rapu (21.6.–22.7.)

Vetovoimasi on nyt huikeaa, etkä voi välttyä muiden huomiolta. Nautit seuraelämästä ja säihkyt sen keskiössä. Ihmissuhteissa tapahtuu lähentymistä, ja jokin suhde voi ottaa askeleen vakavampaan suuntaan. Jakson puolivälistä alkaa tempoltaan kiihkeämpi meno. Ehdit mukaan moneen ja niität menestystä toimissasi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jos olet vastannut myöntävästi liian moniin ehdotuksiin tai ottanut liikaa asioita hoitaaksesi, on viisasta tunnustaa asia ja tehdä uusia järjestelyjä. Muuten kuormitat itseäsi helposti liikaa. Intuitiosi on hyvin vahva, ja osaat lukea tilanteita ja muiden mielialoja. Ihminen tai asia menneisyydestä muistuttaa itsestään.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Kohtaamisissa on nyt taikaa. Saatat löytää itsellesi hengenheimolaisen, josta voi tulla suoranainen sydänystävä. Romanssia kaipaavilla on niin ikään hyvät mahdollisuudet törmätä unelmiensa kumppaniin. Sinulla riittää luovuutta ja ideoita vaikka muille jakaa, ja viimeistään jakson lopulla ne lähtevät lentoon.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jos mielesi on muuttunut jonkin asian suhteen, nyt on hyvä hetki muuttaa kurssia. Jakson puolivälissä varsinkin perheeseen ja sukuun liittyvät kysymykset nousevat esiin ja voivat vaatia paljon huomiota ja aikaasi. Muutoksia voi kohdistua niin kotia tai asumista koskeviin asioihin kuin jo tehtyihin päätöksiinkin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet taipuvainen ajattelemaan laajasti. Etsit uusia näkökantoja ja nautit syvällisistä keskusteluista, mutta fyysisesti olet levoton ja kaipaat jotain, joka saa sykkeesi nousemaan. Seikkailunhalusi voi nostaa päätään, ja innostut ehkä kokeilemaan uutta kuntoilulajia. Isokin päätös voi nyt syntyä spontaanisti.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Työstät nyt ehkä jotain asiaa tai muutosta elämässäsi ja saatkin sille tähtitaivaan täyden tuen. Myös rahaan tai omaisuuteen liittyviä kysymyksiä saattaa nousta pohdittavaksi. Osaat iloita pienistä asioista ja olet varsin tyytyväinen, kun saat viettää aikaa mukavien ihmisten ja mieluisan puuhastelun parissa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Keskikesän juhla nostaa tunteet pintaan. Osoitat kiintymystäsi rakkaillesi tavallista vuolaammin ja avoimemmin. Kesäromanssia toivovien elämään saattaa astella useampikin kiinnostava ihminen, joten valinnanvaraa on. Juhannuksen jälkeen alkaa muutosten jakso, jonka aikana luot nahkaasi ja jätät taaksesi vanhaa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jakso voi nostaa päivänvaloon salaisuuksia tai saada sinut oivaltamaan jotain sellaista, jolta olet tähän asti sulkenut silmäsi. Sinulla on uudistumiskykyä ja -halua, ja teet nyt ehkä arkeesi muutoksia, jotka vaikuttavat elämänlaatuusi ja tulevaisuuteesi paljonkin. Tunteiden ailahtelu kuuluu osana prosessiin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Elämässäsi on aihetta juhlaan. Rakkaus ja seuraelämä kukoistavat, ja saatat nyt huomata olevasi jonkin merkittävän läpimurron kynnyksellä. Se, että onnistut tekemään haaveistasi totta, on sekä hienoa että varsin tärkeää itsetunnollesi, joka nouseekin nyt monta pykälää. Olet täynnä energiaa, iloa ja ideoita.

Oinas (21.3.–19.4.)

Elät suurella tunteella. Et säästele huomiotasi ja kiintymyksenosoituksiasi rakkaitasi ja läheisiäsi kohtaan. Juhannus isolla porukalla, jossa olisi läsnä ystäviä ja rakkaita, sopisi sinulle hyvin, mutta mikäli sellaista ei ole mahdollista järjestää, keksit kyllä mielekästä tekemistä. Olet luova ja energinen.

Härkä (20.4.–20.5.)

Pursuat ideoita ja nautit kanssakäymisestä ja keskusteluista monenlaisten ihmisten kanssa. Ammennat monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti inspiraatiota useasta lähteestä. Saatatkin nyt innostua muuttamaan elämäsi suuntaa tai tavoittelemaan aktiivisesti jotain, josta olet tähän asti tyytynyt vain haaveilemaan.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tekeminen korostuu, ja saatat innostua isommastakin urakasta. Et viihdy riippumatossa, mutta se ei tarkoita, ettet osaisi myös rentoutua ja ladata akkujasi. Sinulle mieluisinta on, kun tarjolla on mielekästä tekemistä, jonka parissa saat puuhata omassa aikataulussasi. Hauskoja käänteitä ja romantiikkaakin riittää.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X