Seuran viikkohoroskooppi 3.7.–9.7. – Paljon onnea, Aku Louhimies!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Aku Louhimies täyttää 56 vuotta heinäkuun kolmantena päivänä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Aku ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue tästä Seuran viikkohoroskooppi. Kuvattuna Aku Louhimies ja kumppani Sofia Oksanen.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Aku Louhimies täyttää 56 vuotta heinäkuun kolmantena päivänä.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää elokuvaohjaaja Aku Louhimies!

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet erittäin energinen ja elämyshakuinen ja valmis kokeilemaan uusia asioita. Vetovoimasi puree ja houkuttelee lähellesi niin romanttisessa kuin muussakin mielessä sinusta kiinnostuneita uusia tuttavuuksia. Saatat nyt löytää rinnallesi kumppanin, jonka kanssa jaatte saman kiinnostuksen kohteen tai tavoitteen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet vauhdikas ja aikaansaava. Hoksaat eteesi tulevat tilaisuudet ja tartut niihin rohkeasti ja aikailematta. Romanttiset valloitukset, onnistuneet kaupat ja eduksesi kääntyvät neuvottelut kuuluvat jakson runsaisiin anteihin. Säkenöit seuraelämässä ja olet ideanikkari, jonka seurassa ei kukaan ehdi tylsistyä.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinulta löytyy nyt sekä kunnianhimoa että kykyä suhtautua asioihin suurpiirteisemmin ja pitää hauskaa. Valitse kohde, johon panostat, ja ota muuten rennosti. Sosiaalinen elämä tarjoaa nyt paljon mahdollisuuksia. Niin romantiikka kuin ystävyyskin kukoistavat, ja olet niiden saralla aloitteellinen ja kekseliäs.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet avarakatseinen ja sallit kaikkien kukkien kukkia. Seurassasi onkin helppo rentoutua, ja lähelläsi ujoimmatkin uskaltavat tulla ulos kuorestaan. Käytä luovuuttasi säästelemättä, sillä sinulla sitä piisaa, ja se voi nyt johdattaa sinut jonkin uuden kiinnostavan asian tai projektin pariin. Rakkaus lämmittää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ilmassa on nyt hieman hermostuneisuutta. Saatat huomata tulevasi tavallista helpommin väärinymmärretyksi, mikä voi turhauttaa. Mielesi myös muuttuu nopeasti, mikä tekee päätöksenteosta ja suunnitelmien lukkoon lyömisestä vaikeaa. Etsi mieluisia keinoja rentoutua ja iloa pienistä ja yksinkertaisista asioista.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Seuraelämän kannalta jakso on oikea napakymppi. Sinulla riittää virtaa liihottaa tapahtumasta toiseen, ja nautit kanssakäymisestä uusien ja vanhojen tuttavien kanssa. Jos päätät panna hurmausvaihteen silmään, olet vallan pitelemätön, mutta muutenkin osaat nyt antaa itsestäsi myönteisen ja kiinnostavan kuvan.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet määrätietoinen ja tehokas sille päälle sattuessasi, mutta löydät itsestäsi nyt myös rennomman vaihteen, jonka myötä nautit kiireettömästä yhdessäolosta ja mukavasta puuhailusta hyvässä seurassa. Sensuelli puolesi pyrkii myös pintaan, ja sillekin kannattaa antaa mahdollisuus ilmentää itseään. Romantiikka kukkii.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vesimies (20.1.–18.2.)

Ideoita ja ehdotuksia pukkaa, mutta harmiksesi ne saavat nihkeän vastaanoton. Älä jää jankkaamaan, vaan kokeile myöhemmin uudestaan. Vastaanotto voi silloin olla aivan toinen. Väärinkäsitykset ja pienet konfliktit kuuluvat jakson luonteeseen. Unohda kiistely ja keskity suosiolla mukavaan leppoisaan tekemiseen.

Kalat (19.2.–20.3.)

Pohdit nyt tavallista syvällisemmin, millaista elämää elät, ja onko se sitä, mitä aidosti haluat. Jos vastaus on kielteinen, kannattaa pohtia, millaiset muutokset olisivat paikallaan tilanteen korjaamiseksi. On luonnollista, että tarpeet ja toiveet muuttavat muotoaan ajan saatossa. Ehkä on tullut aika uudistua.

Oinas (21.3.–19.4.)

Suhtaudut asioihin rennosti ja orastaviin kiistoihin sovittelevasti. Kohotat tunnelmaa iloisella ja reippaalla meiningilläsi. Keksit hauskaa tekemistä paitsi itsellesi myös muille. Seurasi on nyt tavattoman suosittua, ja saatatkin vetää puoleesi jonkun, jossa on ainesta romanssiin tai jopa elämänkumppaniksi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Saatat nyt olla hieman päättämätön, tai sinun on muuten vaikea ilmaista selvästi, mitä ajattelet tai haluat. Nautitkin nyt ehkä enemmän kuuntelijan roolista ja lähdet kyllä mielelläsi mukaan muiden ehdotuksiin. Älä kuitenkaan suostu sellaiseen, mihin et aidosti halua ryhtyä. Jakson loppu tulvii romantiikkaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tiedät mitä haluat ja olet varsin kekseliäs sen suhteen, miten sen voi saavuttaa. Et silti jyrää muita tieltäsi, vaan olet hyvinkin sovinnollinen ja kuuntelet myös muiden mielipiteitä. Pehmein ja hauskoin keinoin saat toiset asettumaan taaksesi ilman, että he huomaavatkaan tulleensa kenties hieman ohjailluiksi.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X