Kasvosuihke kosteuttaa ja raikastaa – Testasimme neljä pika-apua antavaa kauneustuotetta

Jaa artikkeli
neljä kosteuttavaa kasvosuihketta
© Valmistajat
Kosteuttava kasvosuihke on tuote, josta saa apua nopeasti. Suihke raikastaa oloa pitkällä lennolla tai iltapäivällä kuumassa bussissa.

”Olen joutunut muuttamaan käsitykseni monesta asiasta sen jälkeen, kun aloin perehtyä ihonhoitoon. Saatoin sitä ennen ihmetellä, miksi ihoni kuivuu, vaikka olin sivellyt sille voidetta. Ainakin joskus, mutta en välttämättä säännöllisesti.

Kasvovoidetta ostaessa tein valinnan lähinnä tuotteen merkin perusteella. Saatoin ostaa voiteen, joka ei ollut iholleni riittävän kosteuttava. Tai käyttää alkoholia sisältävää kasvovettä, joka kuivatti ihoa liikaa.

Jos sinulla on samanlaisia ongelmia, kannattaa kysyä rohkeasti neuvoa asiantuntijalta: kosmetiikkaosaston tai apteekin myyjältä tai kosmetologilta.

Iho on suurin elimemme ja on tärkeää, että se voi hyvin. Kosteuttava, erilaisia hoitavia ainesosia sisältävä kasvosuihke on tuote, josta saa pikaisesti apua. Suihke raikastaa oloa pitkällä lennolla tai iltapäivällä kuumassa bussissa. Moni suihke toimii sekä ihonpuhdistuksen jälkeen että pitkin päivää iltaan asti.

Klassikkosuihke on Avènen hajusteeton lähdevesisuihke Thermal Spring Water Spray. Siihen ovat miehetkin ihastuneet.”

1. Atopik anti-age tehokosteuttava kasvosuihke / 19,50 €

Apteekissa myytävän Atopikin tehokosteuttava kasvosuihke lupasi iholle lisäkosteutusta ja suojaa. Se myös piti lupauksensa. Kasvosuihke toimii hyvin ihon pikavirkistäjänä. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Yksi suihkaus riittää kerralla. Taputtelin suihkautuksen jälkeen tuotteen kevysti ihoon tehostaakseni sen vaikutusta.

Toimii tosi hyvin jääkaapin viilentämänä jos sattuu helleilmoja. Plussaa kotimaisuudesta. Hinta-laatusuhde on hyvä. Voisin ottaa tämän käyttöön jatkossa.

Testaaja: Haije, 57.

kosteuttavat kasvosuihkeet

Valmistajat

2. Whamisa Olive Leaf Mist / 31,90 €

Whamisan Oliivinlehti-kasvosuihke virkistää, kosteuttaa ja saa ihon näyttämään nuorekkaalta. Suihkutin sitä 20 cm:n etäisyydeltä ja suihku levisi hienojakoisesti. Yksi napakka painallus riitti. Käytin tuotetta meikin päällä. Kosteutus sai meikatun ihon näyttämään hehkeältä.

Suihku tuoksui neutraalilta eikä tuntunut tahmealta. Tuotteen hinta vaihtelee netissä 20–32 euron välillä. Hinta-laatusuhde on ok, mutta en ostaisi. Selviän perinteisellä kasvovedellä.

Testaaja: Anneli, 61.

3. Neil’s Yard remedies white tea facial mist / 17,50 €

Hoitava ja raikastava suihke piristää talven jäljiltä väsynyttä ihoa. Sen mikroverenkiertoa lisäävät ainesosat tuntuvat pienenä kihelmöintinä suihkauksen jälkeen, mutta tunne on ennemminkin miellyttävä kuin ikävä. Iho tuntuu pehmeämmältä ja hyvinvoivalta.

Tuotetta on mukava suihkautella pitkin päivää ja se toimii hyvin meikin päällä. Ainoa miinus on liian vahva tuoksu, joka jää leijumaan nenään pitkäksi aikaa.

TestaajaPia, 52.

kosteuttavat kasvosuihkeet

Valmistajat

4. Esse sensitive toner / 43,50 €

Erityisesti kesäkäyttöön suositeltu suihke viilentää ihoa kivasti. Koska se sisältää antioksidanttipitoista oliivia ja kosteuttavaa aloeta, se sopii kuivuuteen taipuvaiselle iholleni hyvin. Tuoksu on hyvin mieto, mistä pidän. Tätä on kiva suihkutella kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen meikkiä ja taputella iholle.

Meikin päälle suihkuttelen sitä töissä, jossa on kuiva huoneilma ja työ tietokoneen ruudun edessä. Suihke voisi olla hieman pienipisaraisempi.

Testaaja: Marjo, 59.

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 7/19.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X