Kirjavinkkejä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille – Tässä neljä kotimaista uutuusteosta

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kirjavinkkejä terveydestä
© Valmistajat
Rakkautta luonnonveteen, järjen ja tunteen kamppailua, pohdintaa lapsettomuudesta ja uppoutumista metsäpolulle. Inspiroidu terveyttä ja omaa hyvinvointia edistävistä kirjavinkeistä!

Kerätään vesiä

Miten järvi puhuu? Entä miltä sen vesi tuoksuu tai maistuu? Rakkaus luonnonvesissä uimiseen johdatti ohjaaja Johanna Vuoksenmaan järvibongailijaksi , eli uimapaikkakokemusten keräilijäksi, ja nyt sama tauti voi tarttua muihinkin. Vuoksenmaa on ottanut kaverikuvan jokaisesta uimapaikastaan ja kertoo niistä, rakkaudella.

Kirjavalinta: Johanna Vuoksenmaa: Vesiystäviä – Lakefriends. Otava.

Vesiystäviä ja Tunnekartasto

Tunteet vievät

Kun järki ja tunteet kamppailevat, kumpi voittaa? Tunteet. Se on aivotutkija Lauri Nummenmaan yksiselitteinen vastaus. Ja juuri siksi tähän luonnonvoimaan kannattaa tutustua.

Kirjavalinta: Lauri Nummenmaa: Tunnekartasto. Tammi.

Lapseton Läpivalaistuna

Miksi kaikki eivät halua lapsia? Ja miksi heitä vihataan? Entä voiko ihminen olla vanhana onnellinen, jos on lapseton? Heini Maksimainen huomasi, miten vähän lapsettomuudesta tiedetään. Hän päätti ottaa selvää. Syntyi ajankohtaista aihetta monelta suunnalta pohtiva teos.

Vauvattomuusbuumi ja Metsässä

Kirjavalinta: Heini Maksimainen: Vauvattomuusbuumi. Atena kustannus.

Metsästä läsnäoloa

Metsään voi uppoutua oikein menetelmän avulla ja opetella vahvistamaan omaa läsnäoloaan ja luontoyhteyttään. Jarko Taivasmaa johdattaa mielen metsäpolulle.

Kirjavalinta: Jarko Taivasmaa: Metsässä. Otava.

Kuvat: Valmistajat

Juttu on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 4/19.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X