Neljä uutta kirjaa ja lukusuositusta itsensä kehittämiseen ja hyvinvointiin – Onko vanhempi ikuisesti suuri syyllinen? Väheksytkö kehoasi?

Jaa artikkeliTilaa Seura
4 x kirjauutuuksia
© Valmistajat
Uutuuskirjoissa tartutaan kiinnostaviin aiheisiin kehopositiivisuudesta, lapsen ja vanhemman suhteesta, työelämästä sekä persoonallisuuden muuttumisesta.

Kavereita kehon kanssa

Oletko ajatellut väheksyvästi kehostasi tai ollut suorastaan ilkeä sille sanoin ja teoin? Nyt on aika parantua huonoista tavoista, pohtia kehosuhdettaan, opetella käyttäytymään kauniisti ja rakastamaan kehoaan.

LukusuositusKatarina Meskanen & Heidi Strengell: Rakas keho. Tuuma.

Ikuinen syyllinen?

Onko vanhempi ikuisesti Suuri Syyllinen? Miten loukkaantumisen ja väärinymmärtämisen kierteen voisi katkaista? Törrönen vakuuttaa, että matka kohti ymmärrystä on aina mahdollinen.

LukusuositusHannele Törrönen: Väärin rakastettu? Vanhemman ja aikuisen lapsen ristiriidoista. Kirjapaja.

Mikä mättää?

Mikä työelämässä, erityisesti naisten työelämässä, mättää? Ja mitä sille voi tehdä? Joukko Facebookin Ompeluseuran perustajina tunnettuja naisia tuulettaa ajatuksiaan eikä näissä puheissa sivuuteta myöskään burnoutin välttämistä.

LukusuositusHalme, Karas, Manninen, Marttinen, Murto ja Teikari: Työelämän kapinalliset. Otava.

Se on sellainen

Onko persoonallisuus pysyvä, vai voiko se muuttua ja jos, niin miten sitä voi muuttaa? Millaiset elämänkokemukset muuttavat ? Ja voiko terapialla saavuttaa pysyvää muutosta? Markku Ojanen on tarttunut todella kiintoisaan aiheeseen.

LukusuositusMarkku Ojanen: Voiko persoonallisuus muuttua? PS-kustannus.

Lue myös: ”Näitä kirjoja ei voi ohittaa!” Parhaat lukuvinkit antaa Sinikka Nopola, Sofi Oksanen, Juha Itkonen ja 4 muuta kirjailijaa

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 9/19.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X