En pysty keskittymään seksiin, kun koira tuijottaa vieressä – mitä voin tehdä?

Jaa kaverilleTilaa Seura
© anssi keränen
Petteri ei pysty rentoutumaan rakastellessaan naisystävänsä kanssa, koska tämän mäyräkoira tapittaa vieressä.

Marjatta ja Petteri elävät romanttista rakastumisvaihetta, mutta heillä on jo nyt ongelmia makuuhuoneessa. Ongelma on varsin konkreettinen, nimittäin lemmenleikkejä tuijottava Marjatan mäyräkoira Tiku.

Petteri ei pysty keskittymään rakasteluun, kun Tiku tuijottaa häpeämättä heidän suoritustaan. Asiaa ei auta edes se, että Petteri sulkee silmänsä. Hän tietää silti mäyräkoiran jatkavan tuijotusta, ja pelkkä tieto katseesta häiritsee Petteriä.

Petterin kaikki energia menee siihen, että hän saa juuri ja juuri pidettyä erektionsa voimassa. Hän ei kuitenkaan nauti, eikä rentoudu lemmiskelyn aikana.

Marjatta on huomannut, että Petteri on hiukan poissaoleva. Petteri ei kuitenkaan kehtaa sanoa ongelmasta, koska tuntuu kiusalliselta häiriintyä näin pienestä asiasta.

Tiku ei aiheuta ongelmia vain Marjatan kotana. Marjatta haluaa lähes aina ottaa Tikun mukaan, kun tulee käymään Petterin luona. Näin ollen vain harva heidän rakastelukerroistaan on tuntunut Petteristä mitenkään erityisen hyvältä.

Sekä Marjatta että Petteri asuvat pienissä yksiöissä, joten koira tuntuu olevan koko ajan tiellä.

Petteri jännittää aina Marjatan vierailuja. Jos koira ei ole mukana, heidän välillään on aitoa intohimoa ja rentoa tunnelmaa. Marjatta vaikuttaa kuitenkin hiukan vetäytyneen, koska ei ymmärrä Petterin mielenliikkeitä.

Miten Petteri kehtaisi kertoa tyttökaverilleen kiusallisesta ongelmastaan? Vai voiko hän jotenkin oppia sietämään koiran katsetta intiimissä tilanteessa?

X