Eroottisen kiihkeät hetket kohottivat itsetuntoa – Mirva, 59, löysi netistä naistenmiehen, joka oli älykäs ja pikkutuhma

Jaa artikkeliLähetä vinkki
eroottiset hetket
"Esa tuntui älykkään pikkutuhmalta ja kiihottavalta. Tapaaminen onnistui vasta viikon kuluttua, ja sen viikon olin kuin kissa pistoksissa", Mirva, 59, kertoo. © Tommi Tuomi
Mirva, 59, intoutui netistä löytämänsä naistenmiehen pauloihin - ja pikkutuhma seksiseuralainen tarjosikin kiihkeät eroottiset hetket, jotka nostivat naisen itsetuntoa.

”Onnellinen 10 vuoden parisuhteeni päättyi, kun jätin petolliseksi osoittautuneen miesystäväni. Aluksi tunsin itseni niin arvottomaksi ja sieluni haavoitetuksi, että päätin unohtaa miehet kokonaan. Kun pahin ahdistus meni ohi, huomasin kaipaavani kauheasti miehen halausta, ehkä seksiäkin. Eroottiset hetket alkoivat myös houkuttaa. Mutta en ollut valmis suhteeseen, sillä minulla ei ollut henkisesti mitään annettavaa miehelle.

Minulla on muutama miespuolinen ystävä. Yhden kanssa minulla oli lyhyt suhde 15 vuotta sitten, ja viestittelemme ja tapailemme silloin tällöin.

Kun lähdin kyläilemään hänen luokseen, toivoin saavani häneltä voimahalauksen, mutta samaan sänkyyn yöpuulle käydessä eroottiset ja seksuaaliset tunteeni heräsivät. Se tuntui luonnolliselta, rauhoittavalta ja kiihottavalta.

Tuon yön ja aamun ainutkertaisuus johtui osin minun haavoitetusta sielustani. Ihan kuin olisin herännyt henkiin pitkästä unesta, tai menettänyt neitsyyteni.

Jonkin ajan kuluttua aloin taas miettiä seksiseuran hankkimista. Jos ei olisi koronaa, olisin ostanut kahden viikon etelänmatkan, lähtenyt Ruotsin-risteilylle tai edes baariin, ja hankkinut vanhanaikaisesti silmäpelillä seksiseuraa.

Mutta nyt oli pakko katsoa nettimiehiä, ja digitaalinen lihakauppa on todella uuvuttavaa. Edelliset nettideittailuni olivat 15 vuoden takaa.

Kirjoitin profiilin ilmaiseen Happypancakeen, ja huomasin myös puhelimessa oleva FB dating -sovelluksen.

Molemmissa on tarjontaa vain seksiä haluavista miehistä. Jotkut kertovat rehellisesti olevansa varattuja. Mutta en halua seksiä kenen kanssa tahansa, vaan hauskaa kipinääkin pitäisi olla.”

”Etsitkö seksiseuraa? Fyysinen puoli edellä mennään”

”Oman ikäiseni Esan teksti tuntui salaperäisen kiinnostavalta, ja hän oli reilusti kuvan kanssa liikenteessä. Kysyin suoraan, että etsitkö seksiseuraa. Vastaus oli, että fyysinen puoli edellä mennään.

Halusin siirtää keskustelun puhelimeen, ja juttu luistikin hyvin. Esa tuntui älykkään pikkutuhmalta ja kiihottavalta. Tapaaminen onnistui vasta viikon kuluttua, ja sen viikon olin kuin kissa pistoksissa.

Esa halusi minun lähettävän itsestäni kuvia eri mekoissa. Se oli yllättävän hauskaa ja kiihottavaa. Entinen mieheni ei ollut yhtään kiinnostunut vaatteistani, ja huomasin, että niillä keikistely olikin omasta mielestäni hauskaa. Kävin jopa ostamassa uudet alusvaatteet ja stay up -sukat.

Esa lähetti itsestään alastonkuvia ja yksityiskohtia, ja ehdotti puhelinseksiä. Tämä ei minua innostanut, koska kaipaan nimenomaan kosketusta.

Kutsuin Esan kotiini, mutta pyysin varmuuden vuoksi ystävääni soittamaan tiettyyn aikaan.

Tapaaminen oli todella hauska ja antoisa, juotiin kuohuviiniä, juteltiin ja sekstailtiin. Mutta puolenyön aikaan Esa sanoi, että loukkaannutko, jos lähden kuitenkin yöksi kotiin.

Tunnelma jotenkin lässähti, eikä hauskoja viestejä enää tullut, vaikka Esa oli lähettänyt niitä koko viikon.

Kysyin viestillä suoraan, että mitä tapahtui? Esa vastasi epäkohteliaan oloisesti, että ei tapahtunut mitään, mutta mehän sovimme, että ei rakastuta.

Päättelin, että hän kenties etsii vain mahdollisimman monia kertakäyttöisiä naisia. Harmi, sillä hän olisi ollut minulle täydellinen satunnainen seuralainen, hauska ja pikkutuhma.”

”Kivaa seksiseuraa löytyisi melko helpolla”

”Esa kertoi värikkäästi muistakin seksikokemuksistaan. Työssään kodinkoneliikkeessä hän oli käynyt asentamassa monet digiboksit naisten kotona, ja tehnyt vähän muutakin.

Kokemus oli kuitenkin hyvä, sillä koin vereviä seksuaalisia tunteita ja tunsin itseni tosi naiselliseksi. Esa kehui monta kertaa, että tuolla vartalolla ei tarvitse koskaan lähteä ravintolasta kotiin yksin.

En ollut koskaan kokeillut hieromasauvaa ja tilasin sellaisen. Sen kanssa puuhailu oli yllättävän kivaa. Ennen ajattelin, että ne ovat luusereille, jotka eivät löydä oikeaa miestä.

Markkina-arvon testaus rauhoitti minua ja päätin panostaa kesään. Vanhanaikainen silmäpeli terasseilla ja risteilyllä olisi virkistävää. Huomasin myös, että kivaa seksiseuraa löytyisi melko helpolla.”

Mirva, 59

Haastateltavan nimi on muutettu.

Juttu julkaistu ensi kerran Viva-lehden numerossa 6/2021.

Lue myös: Nettideittailu ei tuonut unelmien miestä – Arja, 60, ei luovuttanut: ”Päätin unohtaa parisuhteen, sillä pelkkä panomies löytyisi helpommin”

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X