Miesflunssa ja koti-isyys on huono yhdistelmä

Jaa kaverilleTilaa Seura

Nyt naisia naurattaa. Olen ollut kipeänä ja voinut kehnosti. Vähän on ollut lämpöä ja yskää. Paikkoja on kolottanut. Olen ollut äärettömän väsynyt.

Miesflunssa!

Naiset kaikkialla räjähtävät pilkan ja halveksunnan sekaiseen nauruun.

Niin, mitäpä me miehet mistään tietäisimme – edes siitä, kuinka me voimme. Kuinkapa me voisimme olla kykeneviä tunnistamaan hyvän ja huonon olon eroa tai väsymystä?

Ajatusleikin tasolla voisi mietiskellä, että mitähän mahtaisi tapahtua, jos mies kävisi vähättelemään synnytyskipuja:
– Akkain valitusta. Pentu pihalle, ja hommat jatkuu. Ihme ruikutusta, kun vähän kirpaisee.

Seuraukset olisivat luultavasti kohtalokkaat. Onnettomat sanat suustaan päästänyt saisi niskaansa joukoittain naisia, jotka jakavat yhteisen, vain heidän sukupuolelleen varatun kokemuksen. Asia olisi tasa-arvokysymys, ja feministit kautta maailman yhtyisivät raivoon.

Mutta miesten tuntemuksia sopii vähätellä, koska kyse on miehistä. On myös miltei suositeltavaa yleistää vähättely koskemaan koko sukupuolta.

Pidinpähän muuten lapsista kuitenkin huolta, vaikka pahamaineista miesflunssaa sairastinkin. Se ei tarkoita sitä, että en oikeasti olisi voinut huonosti. Miesflunssa ja koti-isyys on huono yhdistelmä.

Jaa kaverilleTilaa Seura

Yhteistyössä

Kommentointi

Miten flunssa liittyy synnytys kipuihin? Eiköhän se lenssun poteminen ole aika samanmoista, sukupuolesta riippumatta 🙂 Kotona olevan vanhemman oikeus sairastaa, on kyllä aihe joka herättää tunteita, on mielenkiintoinen kokemus hoitaa pariakin pientä lasta 40 asteen kuumeessa tai oksennustaudissa.

On olemassa ihan tieteellistä tutkimusta siitä, että miehillä flunssa voi totta tosiaan tuntua raskaammalta taudilta kuin naisilla. Fysiologiassa on eroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X