Heikompi aines kuriin kuohimalla

Jaa artikkeliTilaa Seura

kuohintaKaiken ihanan kotimaassa, Amerikan Yhdysvalloissa on keksitty ratkaisu Suomessakin jatkuvasti pahenevaan rääsyläisongelmaan. The Center for Investigative Reporting kertoi viime kesänä, että Kaliforniassa steriloidaan jälleen naisvankeja puoliväkisin siinä toivossa, että näin säästettäisiin jatkossa sosiaaliturvakuluissa.

Leikkauksissa kunnostautunut lääkäri James Heinrich on arvioinut, että toimenpiteiden kustannukset ovat vähäisiä verrattuna niihin säästöihin, joita saavutetaan, kun steriloidut naiset eivät tuota sosiaaliturvaa kuluttavia jälkeläisiä.

Operaatiot eivät ole pakollisia. Asia on kuitenkin esitetty vankiloissa siten, että ainakin osa naisista kokee tulleensa painostetuksi sterilointiin. Lisäksi osa leikatuista vangeista ei ole ymmärtänyt, että he eivät voi saada toimenpiteiden seurauksena lapsia.

Pakkokaan ei toki olisi lainvastaista vapaan maailman johtajavaltiossa: Tellmenow.com kertoo, että herrakansan korkein oikeus on linjannut vuonna 1927, että naisvankeja voidaan steriloida ilman heidän suostumustaan. Päätös on edelleen pätevä, vaikka muilla laeilla pakkosterilointeja onkin rajattu.

“Kolme sukupolvea imbesillejä riittää”, perusteli päätöstä vuonna 1927 tuomari Oliver Wendell Holmes Jr. Ratkaisun taustalla oli ajatus siitä, että yksilöiden oikeuksia voitiin polkea, jotta rotuhygienian nimissä oli mahdollista jalostaa ihmislajia. Amerikkalaisten opit olivat myöhemmin kovassa huudossa 1930-luvun Saksassa.

————-

Koska hanketta herätellään jälleen henkiin vapaamieliseksi tunnetussa Kaliforniassa, on sen toteutus luultavasti osavaltiossa valtoimenaan vellovien huumehippien vastustuksen vuoksi jäänyt puolitiehen. Aikaisemmin myös miesvankien lisääntymiskykyä napsittiin rutiininomaisesti, mutta nykyään sellaista ei ilmeisesti esiinny.

Suomella olisi nyt mainio tilaisuus ottaa johtoasema globaalin köyhyysongelman ratkaisijana. Meilläkin vastenmieliset sossupummit pilaavat kunnon ihmisten maisemat ja levittävät kirppuja. Pahimmoilleen he ovat vielä vikkeliä sikiämään: jatkuvasti saa rehellinen kansalainen nähdä uusia haisulaisten sukupolvia tallomassa nurmikoita.

Vankilat ovat looginen paikka aloittaa. Tiedämme, että vankilaan asti päätyneen taustalta löytyy hyvin usein mielenterveys- ja päihdeongelmia sekä syrjäytymistä. Monet vangit ovat kotoisin sosiaalisesti haasteellisista oloista. Tiedämme myös, että huono-osaisuus ja köyhyys periytyvät. Nipsnaps vaan: kierre ja piuhat poikki samalla silpaisulla. Vangit, joiden oikeuksia jo muutenkin rajoitetaan, olisivat oiva kohde aloittaa uljaan uuden maailman rakentaminen.

Mutta miksi jättää hyvä hanke siihen?

Köyhät mellastavat ja lisääntyvät rehellisten veronmaksajien ja kokoomuslaisten tienesteistä revityillä verorahoilla. Heikomman aineksen lisääntymistä toki pyritään rajaamaan sosialidemokraattien johdolla viemällä viheliäisiltä tukiaisten varassa eläviltä lapsiperheiltä leipä pöydästä, mutta punaviherhyysäreiden toimet ovat ilmiselvästi riittämättömiä.

Sosiaalietuuksien edellytykseksi voitaisiin määrätä esitettäväksi todistus steriloinnista. Jos on lisääntymiskyky tärkeämpi kuin hyvää hyvyyttään apua tarjoavan yhteiskunnan kädenojennus, ei avulle oikeaa tarvetta ole.

Samalla, kun kuntien palkkalistoilla pyöriville sosiaalityöntekijöille hankitaan viimein tehtävään sopiva pätevyys, voitaisiin heidät myös opettaa suorittamaan yksinkertainen ja riittävän turvallinen kuohinta köyhäinaputoimistojen tiloissa.

Pallit valtiolle ja ruokakuponkeja vastineeksi.

Niin tosiaan. Kalifornian beatnikit ovat keskittäneet tarmonsa naisten steriloimiseen, mutta sellainen syrjintä ei tietenkään tasa-arvon Suomessa käy laatuun. Sukupuoleen, uskontoon, asuinpaikkaan, ulkonäköön ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta kaikki samalle viivalle!

Suomessa miespuolisten kansalaisten sukuelinten silpominen on muutenkin valtion erityissuojeluksessa, joten sen puolesta mitään moraalista ongelmaakaan tästä ei seuraisi.

Kaikki voittaisivat: irtolaiset saisivat almunsa ja kunnon ihmisiä palveltaisiin katkaisemalla viimeinkin rumien älykääpiöiden sukupolvia kestävä jatkumo. Loppuu se lapsiköyhyys.

Jonkun mielestä köyhälistön joukkosterilointi saattaa kuulostaa radikaalilta ajatukselta vuonna 2014. Ei hätää. Valtioneuvostosta löytyy sellaista osaamista, jonka turvin kansa saadaan sopeutettua ajatukseen.

Voin hyvin kuvitella siistin ministerismiehen selittämässä televisiokameroiden edessä, kuinka kaikki joutuvat luopumaan: hän itsekin joutuu luopumaan hiuksista, kun käy parturissa. Taitava poliitikko vakuuttaa alamaiset, että se on vaikutuksiltaan sama asia kuin kuohiminen.

Valitettavasti keskuudessamme vaikuttavat imbesillit eivät äänestä. Muutenhan eduskunnasta varmasti löytyisi joku riittävän typerä parlamentaarikko, joka voisi ottaa esitykseni todesta ja esittäisi ihan vakavissaan hallitukselle kysymyksen, että mihin toimiin se aikoo ryhtyä, jotta tällainen menettely saataisiin Suomessa ensi tilassa käytäntöön.

——-

Päivitys: Korjattu viimeistä kappaletta viittaamaan vain kirjoituksen loppuosaan. Alussa kerrotut asiat Kalifornian steriloinneista ovat parhaan tietoni mukaan täyttä totta.

Lue myös:
Lapsilisäpäivä – ny rillataan!
Lasten sukuelinten silpominen on lopetettava

Aiheesta internetissä:
Tellmenow.com: Women Prisoners Sterilized To Cut Welfare Costs In California
CIR: Female inmates sterilized in California prisons without approval
CIR: Calif. prison doctor linked to sterilizations no stranger to controversy

Wikipedia: Oliver Wendell Holmes Jr

——————————–

Isän pikajuna Facebookissa: www.facebook.com/isanpikajuna

Bloggaaja Twitterissä: @jussimkorhonen

Isän pikajuna Bloglovinissa: www.bloglovin.com/blog/11750703/isan-pikajuna

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

 

X