“Bloggaajan epämuodostuneet kasvot” – katso kuvat!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kolme- ja puolivuotias esikoinen rupeaa olemaan jo parempi kuvaaja kuin minä. Julkaistu hänen luvallaan.
Kolme- ja puolivuotias esikoinen rupeaa olemaan jo parempi kuvaaja kuin minä. Julkaistu hänen luvallaan.

Kolme- ja puolivuotias esikoinen rupeaa olemaan jo parempi kuvaaja kuin minä. Julkaistu hänen luvallaan.

“Onko tämä bloggaaja jotenkin kehitysvammainen tms?”

Tuollaisella otsikolla avattiin torstaina Kaksplussan forumilla keskustelu, jonka aiheena oli lähinnä allekirjoittaneen naama. Kysymyksen tueksi oli laitettu linkki päivitykseeni Olet minun mummokaveri, jonka bannerissa ja sivupalkissa on samat kuvat kuin tälläkin sivulla vastaavissa paikoissa.

– Noista aika pahoista kirjoitusvirheistä ja kyseisen henkilön erikoisesta ulkomuodosta (epämuodostuneet kasvot) vain päättelen niin, keskustelun aloittaja pohjusti otsikkonsa kysymyksen pohdiskelua.

– Kyllähän tuon henkilön kasvot ovat selvästi epämuodostuneet kun hän näyttää ihan naiselta vaikka hänen pitäisi olla mies, nimimerkillä Aikuinen nainen esiintynyt aloittaja perusteli.

Viestiketju poistui forumilta, kun kommentoin sitä itse. Luultavasti vastaukseni nosti keskustelun jonkun moderaattorin näkyville, joka aiheellisesti poisti sen.

Valitettavasti en tullut ottaneeksi keskustelua talteen. Googlen välimuistiin siitä tallentui vain kolme ensimmäistä viestiä.

Myöhemmissä viesteissä lähinnä moitittiin aloittajaa, mutta myös ruodittiin kasvonpiirteitäni. Eräs keskustelija arveli, että näytän enemmänkin “rantaruotsalaiselta”.

Aloittaja perusteli vielä epäilyään kehitysvammaisuudestani nostamalla esiin tekemäni pahat kirjoitusvirheet. Räikeimpänä esimerkkinä hän mainitsi blogin nimen Isän pikajuna, jonka pitäisi arvostelijan mielestä olla Idän pikajuna.

Tähän asti olen saanut blogista pääasiassa yllättävänkin myönteistä palautetta. Eri mieltä on oltu, mutta yleensä hyvin asiallisesti. Yhtään blogiin tullutta kommenttia en ole poistanut, mutta muuta kautta on joitakin asiattomia lausahduksia näkynyt ja kuulunut.

Ulkonäkööni ei ole tätä ennen vielä kukaan puuttunut.

Olen itse vapaaehtoisesti ruvennut ruotimaan elämääni ja mietteitäni julkisesti, joten arvostelua on kestettävä, vaikka mikään julkkis en olekaan. Forumilla ollut kirjoitus ei ollut kuitenkaan edes arvostelua, vaan yksinomaan todella, todella typerää. Riemastuttavuudessaan se sai minut nauramaan ääneen.

En ole erityisen viehtynyt ulkonäköasioihin, mutta koska ulkomuotoni näyttää ainakin jotakin kiehtovan, niin ruoditaanpa sitten tämäkin asia läpi.

Olen lyhyt. Lasten myötä hektistynyt elämä on laihduttanut minusta kaiken joutavan ihran pois. Käyn välillä puntarilla tarkastamassa, että en ole alipainoinen. Toistaiseksi kilot ovat olleet vielä terveellisellä tasolla.

Minulla on pitkä tukka, josta en pidä lainkaan tarpeeksi hyvää huolta. Partaa minulle kasvaa vähän ja harvakseltaan, enkä jaksaisi millään ajella sitäkään vähää. Usein menee viikkokin raakaamatta.

ep-ooefd

Olen joskus huvitellut ajatuksella, että rupeaisin postaamaan ootd– eli outfit of the day -kuvia. Voisin julkaista saman kuvan joka päivä ja otsikoisin päivitykset muotoon ooefd eli outfit of every fucking day. Vaatekaapistani löytyy valikoima harjaantumattoman silmään identtisiltä näyttäviä vetimiä. Lisäksi kaapissa on työkalupakki, sarjakuva-albumeita ja joskus harvakseltaan olutta.

Omasta mielestäni kasvoni eivät näytä erityisen epämuodostuneilta, mutta olen tietysti jäävi asiaa itse arvioimaan. Arvelisin kuitenkin, että ainakaan ulkonäköni vuoksi minulla ei ole roolia monissakaan päiväunissa. Samapa sille.

Nimimerkin takaa huutelu on joskus raivostuttavaa, mutta minuun kohdistunut pilkka oli kuitenkin melko harmitonta. Ei sattunut, vaan nauratti. Monia muita sen sijaan kohdellaan huomattavasti ilkeämmin. Naapuriblogin Johannan hiljattainen päivitys kertoo niistä inhottavimmista puolista, mitä oman elämän julkinen avaaminen voi tuoda mukanaan. Suosittelen lukemaan.

Nurmikko vihertää jo monissa paikoissa, koivuissa on havaittavissa pieniä silmuja ja vuoden ensimmäiset voikukat poimittiin tänään aurinkoiselta seinämältä. Päättäköön muut, näyttävätkö kasvoni epämuodostuneilta tai muuten erikoisilta. En välitä.
epamuodostuneet-kasvot2

Aiheesta internetissä:

Amalian harvinainen sairaus: Blogin kommentointi

——————————–

Isän pikajuna Facebookissa: www.facebook.com/isanpikajuna

Bloggaaja Twitterissä: @jussimkorhonen

Isän pikajuna Bloglovinissa: www.bloglovin.com/blog/11750703/isan-pikajuna

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

Jaa artikkeliTilaa Seura

Lisää aiheesta

Lue lisää samalta kirjoittajalta

Yhteistyössä

Kommentointi

Onpa todella erikoista arvostelua! Olisikohan ollut sitten trolli kyseessä? Ei mielestäni aikuisen ihmisen käytöstä kuitenkaan noin ylipäätään moinen kommentointi.

Selvä trollihan se oli, mutta eipä ole ennen omalle kohdalle moista sattunut. Joskus on kyllä muuten kunniaa loukattu siihen malliin, että olisi voinut oikeudesta korvaukset hakea, jos olisi viitsinyt. Tämä nyt oli lähinnä huvittavaa.

On kiva lukea blokiasi , sillä lapset on minulle myös ollut koko elämä . Kummallisia kommentteja saa aina välillä lukea täältä sosiaalisesta mediasta . Niin mukavasti kirjoittelet jokapäiväisestä elämästä koti isänä

Kiitos.

Ahhahhaaa, taas niin hauska kirjoitus! Mahtavat asukuvat ja tosi komea selfie lopussa, hei ihanaa, lisää lisää!
Oma kotiäitilookini koostuu kestoponnarista ja mitkänytmahtuu-vaatteista. Ja ai että mä nautin tästä elämästä just nyt!
Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi!

Kiitos!

Idän pikajuna 🙂 Sitten nämä samat pähkäilisi miksi isyydestä kertovalla blogilla on semmoinen nimi…välillä naurattaa ja välillä tekisi mieli itkeä kun miettii kuinka yksioikoisia jotkut on.

Onhan se toisaalta niinkin, että hyvä, kun edes joku mietityttää. Ikävämpää olisi, jos ei herättäisi minkäänlaista reaktiota.

Nootin pitäisi mennä tässä tapauksessa kyllä Kaksplussan kuvaajille, kun eivät ole saaneet kirjoittajasta yhtä hehkeitä studio-otoksia kuin muista bloggaajista! 😉 Katulampun alla keskellä Suomen talvea tuon forumpostauksen kirjoittajakaan tuskin näyttää Miss tai Mister Suomelta.

Ei passaa syyttää Kaksplussaa tästä mitenkään. Mahdollisuus olisi ollut studiokuviin, mutta en ole päässyt täältä kaukaa irtautumaan Helsinkiin kuvattavaksi. Sessio, mistä nuo kuvat on, meni vähän pieleen. Kuvaajalla ei ole mitään tekemistä Kaksplussan kanssa, mutta ei häntäkään sovi mistään syyttää. Kuvat ovat, mitä ovat, koska minun ja meidän aikataulut sotkeentuivat, ja olosuhteet olivat kehnohkot halutun kuvan ottamiseksi. Niitä tavoiteltuja kuvia ei tuossa valossa vain saanut.

Komea mieshän sinä olet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X