Siis täh? Shokkitarjous Isän pikajunan lukijoille!

No nyt hemmotellaan lukijoita. Tämähän on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Laatutavaraa pilkkahintaan. Voiko tämä olla tottakaan?

Eiku siis ihan vakavasti nyt:

Toukokuussa ilmestyi ensimmäinen uudistettu, entistäkin hienompi Kaksplus. Nyt voit tutustua aikaisempaa raikkaampaan Kaksplussaan erikoishintaan kolmen kuukauden ajan.

Kaksplussan perheblogien lukijat saavat lehden kolmeksi kuukaudeksi hintaan 19,90 euroa. Normaalisti vastaava tilaus maksaisi 27 euroa. Eikä siinä vielä kaikki: jos tilaat nyt, niin kylkiäisiksi pistetään vielä liki kuudenkympin arvoiset lahjat eli trendikäs rannekello ja hauska pompulahuivi.

Klikkaa tässä, ja tartu tarjoukseen!

Ja vielä vähän vakavammin: Kaksplus on oikeasti laatutavaraa.

Tutkailin syksyllä suomalaisia niin sanottuja perhelehtiä. Kaksplus erottui joukosta. Lehden jutut ovat hyvin tehtyjä ja myös meidät miehet on huomioitu luontevasti. Valehtelisin, jos väittäisin, että luen jokaisen lehden kannesta kanteen, mutta jokainen näkemäni numero on sisältänyt jotakin minuakin kiinnostavaa.

Yritin, mutta on löytänyt perusteita tyrmätä Kaksplussaa. Se on oikeasti hyvä lehti.

001KP0514

Kommentointi

Nyt ei mun matikkapää pelaa. Olen ostanut kaksplussaa usein irtonumerona, enkä oo koskaan maksanut 5,90 e enempää. Tuo blogitekstissäkin näkyvä lehti maksaa 4,95 e. Lehtihän kai ilmestyy kerran kuussa? Miksi 3 kk lehdet on erikoishintaan 19,90 e, normihintaan 27 e, jos ne saa kaupasta haettua huomattavasti edullisemmin? Tietysti nuo kylkiäiset, mutta eikös ne oo tapana tulla kaupan päälle? Vai mikä multa on mennyt ohi?

Tuo toukokuun numerohan on tarjouksessa. Normaali irtonumerohinta näkyisi olevan 8,40, joten siitä laskettaessa 19,90 euroa tulee joka tapauksessa halvemmaksi kuin irrallaan ostettaessa. Sitä en tiedä, miksi kolmen kuukauden tilauksen hinta on normaalisti 27 euroa.