Mällit naamalle

Jaa artikkeliTilaa Seura

naama20140516Olisiko minun aika kokeilla jotakin uutta? Kerranhan tässä vain eletään, ja aika puuduttavaa tämä elämä on kieltämättä viime aikoina ollut. Ehkä minun pitäisi vain olla rohkea ja voittaa ennakkoluuloni.

Päivittelin jo aiemmin, että olen aikoja sitten menettänyt ulkoisen nuoruuteni. Ennen minulta kyseltiin jatkuvasti papereita, kun ostin K18-tuotteita. Sitten täytin 30, ja kyseleminen loppui.

Täytän kesällä 37. Olen aika vanha. Kaupoissa myyjien sijasta palvelevien vartijoiden mielestä näytän ilmeisesti suunnilleen ikäiseltäni, sillä vaikka nykyään henkkarit halutaan nähdä alle kolmikymppisiltä vaikuttavilta, ei minun ajokorttini kiinnosta ketään.

Elämä lasten kanssa kuluttaa entisestään. Tällä menolla minulle ruvetaan pian tuputtamaan eläkeläisalennuksia.

Olen nähnyt televisiossa, kuinka nuorekkuutensa perään haikailevat ihmiset hierovat kasvoihinsa erilaisia kemikaaleja. Mönjät tekevät ihmeitä. Ne poistavat olemuksesta kuluttavan elämän tuomia vuosia kuin taikaiskusta. Ennen ja jälkeen -kuvat eivät valehtele. Naistenlehtien advertoriaalit kertovat samaa tarinaa.

kemikaalitJumalattoman kalliita purkkeja myydään joka paikassa. Prisman kassalle on hankala päästä kulkematta nuoruuden lähteen poikki. Kun astioiden sisältämää ainetta levittää naamaansa, on ihminen kohta taas niin kovin hehkeä.

Pistän lapsilisät haisemaan ja ostan kärryllisen noita ihmemikstuuroja. Saattepa nähdä!

Tyttäret eivät tunnista minua, kun palaan kylpyhuoneesta kaunistautumisreissulta. He näkevät edessään siloposkisen kiiltokuvapojan. Luulevat joksikin poikabändiläiseksi, joka on vienyt isin vaatteet.

Testaan tuotteiden tehoa kiertämällä lähitienoon kaupoissa ostamassa kaljaa ja kirjoitan retkistäni kiehtovia raportteja blogiin.

Blogeista puheen ollen: kaikki suositut blogit käsittelevät kauneuteen liittyviä asioita. Ketä kiinnostaa lukea ukkorähjän mietteitä, kun saman ajan voi viilettää lifestylen aallonharjalla?

Saatana.

Minäkin rupean trendsetteriksi. Sipaisen nuorentavat mällit naamaan ja minusta tulee kertaheitolla suosittu. Hyppään nykyaikaan ja rupean uusimpien ilmiöiden asiantuntijaksi.

Minusta tulee muoti-ikoni. Kohta kaikki verhoavat itsensä poolopaitoihin, huonosti istuviin farkkuihin ja villasukkiin.

farkutOlen itse asiassa jo valmiiksi ajan hermolla. Kulutetut farkut ovat kuulemma jälleen muotia.

Tehtaasta risaisina tulevat housut maksavat maltaita eivätkä kestä senkään vertaa kuin ostohetkellä ehjät jamekset. Mutta kuulkaapa minua: tässä kätevä tee se itse -vinkki muotitietoiselle tarkan markan ihmiselle.

Osta halvalla ihan tavallisia ehjiä farkkuja. Hanki pari lasta. Leiki hauvaa ja konttaa pitkin lattioita ja hiekkalaatikkoja muutaman vuoden ajan. Ennen kuin huomaatkaan on hallussasi kaapillinen trendikkäitä muotiasusteita.

Kyllä sitten kaupungilla päät kääntyvät ja suut loksahtavat!

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

 

X