”Hakeudu hoitoon, niin me muut ympärilläsi emme joudu kärsimään”

Jaa kaverilleTilaa Seura

Nyt menee kimurantiksi. Kertokaapa: kuinka keskustellaan keskustelusta keskustelusta keskustelusta? Tulikohan tuohon riittävän monta keskustelua?

Saan toisinaan palautetta kirjoituksistani. Melkein aina palautteet ovat asiallisia. Blogiin tulleet kommentit ovat edelleenkin olleet kaikki julkaisukelpoisia. Facebookissa useimmat toimivat naamallaan, joten siellä ollaan yleensä vieläkin fiksumpia, vaikka keskustelua käydään toisinaan kiihkeästi.
Sähköpostiin tulee kuitenkin joskus erikoisia viestejä. Tänään oli tullut taas yksi. Tulkitsen, että runollisuudestaan huolimatta viesti ei ylitä teoskynnystä ja julkaisen sen seuraavassa kokonaisuudessaan.
Törmäsin netissä tähän juttuun ”suomalaiset riemastuivat veriteosta”.
 
Olet hyvin sairas ihminen.
 
Hakeudu hoitoon, niin me muut ympärilläsi emme joudu kärsimään.
Viestissä viitattiin siis tähän taannoiseen päivitykseeni, johon olin kerännyt eri nettikeskusteluista kommentteja. Riemastuneet kannanotot koskivat Riihimäen vankilassa sattunutta tapausta, jossa perhesurmasta tuomittu vanki sai väkivaltaisesti surmansa muiden vankien käsissä.
Rikollinen siis joutui rikoksen uhriksi. Perhesurman vastenmielisyyttä tuskin kukaan kyseenalaisti, mutta kostorikosta kiiteltiin. Kun minä sitten kommentoin kommentointia, tuomitaan minut. Onhan tässä kai joku logiikka.
Yleensä jätän nuo harvat roskaviestit omaan arvoonsa. Nyt tässä on kuitenkin syntynyt mielenkiintoinen keskustelun kierre. Alkuperäisestä asiasta on harhauduttu jo aika pitkälle. Saamassani palautteessa keskusteltiin siitä, kuinka käytävästä keskustelusta on sopivaa keskustella. Minä keskustelen tässä nyt jo siitä, miten keskustelusta keskustelusta keskustellaan.
Menee niin kimurantiksi, että kohta tässä on todella syytä hakeutua hoitoon.
Mitäs mieltä olette? Kuinka pitkälle tämän voi viedä? Saisiko tästä vielä aikaiseksi keskustelun siitä, kuinka keskustelusta keskustelusta keskustelusta keskustelusta keskustellaan?
Lue myös:
Suomalaiset riemastuivat veriteosta: “Lastentappaja sai ansionsa mukaan”
“Hävetkää. Inhoan teitä jokaista. Herran siunausta.“
Hullu mamma

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

X