Tämä tästä puuttui: anoppi muutti naapuriin

Jaa artikkeliTilaa Seura
Murina-kissasta tuli heti uuden mummolan kiinnostavin yksityiskohta.
Murina-kissasta tuli heti uuden mummolan kiinnostavin yksityiskohta.

Murina-kissasta tuli heti uuden mummolan kiinnostavin yksityiskohta.

Tunnen olevani pääosassa uuden komediasarjan pilottijaksossa. Siinä ajoittain uupuvaisen koti-isän perheen elämä mullistuu, kun kuvaan ilmestyy yllättäen naapuriin muuttavat appivanhemmat.

Kuinka isä sopeutuu eläväisten eläkeläisten lisääntyvään läsnäoloon? Sujuuko kaikki kuin tanssi vai syntyykö näkemyseroja? Onko luvassa unohtumattomien onelinereiden tykitystä vai liikuttavia halailuhetkiä? Kaikki tämä ja paljon muuta uudessa suosikkisarjassa Anoppi muutti naapuriin!

Olen vähän hölmö mutta hyväsydäminen isä, joka onnistuu aina sotkemaan asiat perinpohjaisesti. Minun ei tarvitse kuin astua ovesta sisään, kun maksetut hurraajat ulvovat jo naurusta. Yleisön vaiettua sutkautan jotakin ja taas käkätetään. Jokin arkipäiväinen asia muuttuu uskomattoman monimutkaiseksi, ja mainoskatkon alla tilanne vaikuttaa jo epätoivoiselta. Lopputekstien pyöriessä kaikki on kuitenkin kuin ihmeen kaupalla taas hyvin.

Appivanhemmat ja varsinkin anopit ovat loppumaton vitsien lähde. Justiinamaiset tai kaikkeen puuttuvat pirttihirmut vilisevät jutuissa, ja niiden perusteella minun kuuluisi olla kauhuissani.

Minusta on kuitenkin aivan mahtavaa, että lapset saivat mummun ja vaarin melkein naapuriin. Helsingin ja Oulun välillä on sen verran matkaa, että tapaamiset ovat olleet tähän asti melko harvinaisia. Nyt tämä varmasti muuttuu.

Sadan kilometrin päästä löytyvät toinen mummu ja pappa. Kemin ja Oulun väliä kulkee sen verran kätevästi, että yhteydenpito on ollut säännöllisempää. Minun mielestäni pari läheistä aikuista lisää ei ole varmasti kuitenkaan ollenkaan huonoksi lapsille.

Sitä paitsi appivanhempani ovat hienoja ihmisiä. Viihdyn heidän seurassaan mainiosti. Anopin kanssa jutustelen monesti ruoka-asioista ja appiukon kanssa väännän politiikasta. Oikein hienoa!

Tämä tästä puuttui: Oulusta tuli meille vielä vähän parempi paikka elää.

Lue myös:

Kolme oppia oksentelusta

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa

 

X