Luuserimies ei naista ansaitse

Jaa artikkeliTilaa Seura

Mies: jos pidät itseäsi mukavana, mutta et silti saa naisseuraa, unohda koko homma. Varsinkin jos olet sitä mieltä, että naiset rakastuvat renttuihin, olet täydellisen väärässä. Lisäksi olet outo ja vähän inhottava. Jos kuitenkin vielä kaipaat suhteeseen, muuta käytöstäsi sellaiseksi, että et pidä enää itseäsi mukavana.

Mutta oikeasti mukavat kundit, te olette ihania.

Tuohon virkkeeseen päättää Maria Pettersson Nyt-liitteen (onko se enää liite?) kolumninsa. Sitä ennen hän on murskannut myytin siitä, että naiset rakastuvat renttuihin. Totuus pohjautuu amerikkalaisen sekopään edesottamuksiin.

Petterssonin mainitsemat mukavat kundit ovat sellaisia, jotka ovat suhteessa tai eivät sano ääneen, että he kokevat suhteen puutteen ongelmaksi. Muut eivät ansaitse mitään.

Naiset kautta internetin ovat ilmaisseet olevansa Petterssonin kanssa täsmälleen samaa mieltä. Kaikki pitävät kilteistä ja kohteliaista miehistä. Miehet ovat väärässä, jos muuta väittävät. Lisäksi miehet ovat väärässä siinä, jos kuvittelevat, että sellaisella käytöksellä saisi jonkun naisen kiinnostumaan itsestään. Sehän on vain normaalia käytöstä – ei siitä mitään palkintoja heru. Eikä varsinkaan seksiä. Ja muuta mies ei voi haluta.

Pahat pojat eivät oikeasti vetoa kehenkään. Ei kukaan sellaisen kanssa ala millekään. Mustasilmäiset naiset ovat oikeasti teloneet itsensä ovenkarmeihin. Tauski on hyvä jätkä.

Mukavana ja kohteliaana itseään pitävän miehen ongelma piilee siinä, että hän ei oikeasti olekaan sitä. Hän ei kelpaa, koska hänen käytöstään pidetään outona. Hänelle sanotaan olet ihan kiva, mutta kiitos ei kiitos, mutta ei hän ole oikeasti kiva. Hän on luuseri. Vähän vastenmielinen.

Eikö olisi parempi, jos naiset rupeaisivat sanomaan suoraan sen, jos joku on niin inhottava, että häntä tuskin kukaan huolii? Mies voisi säästyä paljolta, jos hän ei joutuisi pohtimaan, miksi hän ei kelpaa, vaikka on niin kiva. Kun asian kuulisi suoraan muutamalta naiselta, voisi viesti mennä perille. Tämän ymmärrettyään mies voisi omistaa elämänsä johonkin rakentavampaan kuin turhien haaveiden jahtaamiseen.

Olen joskus mietiskellyt, että voisiko sittenkin jossakin olla olemassa sellaisia miehiä, jotka haluaisivat muutakin kuin seksiä. Keskustelua seurattuani rupean olemaan melko vakuuttunut, että ei. Varsinkin ne mukavina itseään pitävät miehet haluavat vain tunkea omia ruumiinosiaan naisten ruumiinosiin.

Tämän on oltava totuus, koska niin moni nainen asian näin sanoo.

Aiheesta internetissä:
Nyt / Maria Pettersson: Mukava kundi haluaa palkintoseksiä normaalista käytöksestä

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

 

Jaa artikkeliTilaa Seura

Lisää aiheesta

Lue lisää samalta kirjoittajalta

Yhteistyössä

Kommentointi

Autsch… näköjään me naisetkin osaamme! 😀

Pientä väärinymmärrystä ilmassa?

Minä itse olen ihan normaali ja mukava nainen, mutta en ole kovinkaan suosittu miesten keskuudessa. Miehiä kiinnostavat vain bipolääriset psykoottiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita vain itsestään ja ulkonäöstään, eivätkä oikeasti ole kiinnostuneita heitä piirittävien miesten parhaasta. Tätä miehet eivät ymmärrä kirveelläkään, ja edelleen jahtaavat vain narsistisia ja ulkonäkökeskeisiä naisia, vaikka ihan tämmöinen normaali, mukava nainen olisikin tässä vieressä. Ehkä miehet lähtökohtaisesti haluavat olla heitä huonosti kohtelevien naisten kanssa ja tämmöinen mukava ja välittävä nainen jää sen takia varjoon? Useilla treffeillä olen käynyt, mutta ne eivät johda mihinkään, koska olen ilmeisesti liian tavallinen, eikä kukaan mies sitten kiinnostu minusta. Todella turhauttaa tämä tilanne, koska en vain saa seksiä olemalla oma itseni! Kyllähän tämä mielen mustaksi vetää, että kuinka meidän kunnollisten naisten käy, kun ainoastaan miehiä hyväksi käyttävät naiset menestyvät miesrintamalla. Kyllä miesten tulisi tajuta meidän ihan normaaleiden ja kunnolisten naisten arvo! En ymmärrä mitä tässä on enää tehtävissä, kun olemalla kunnollinen nainen, niin ei saa enää miestä?

Edellisen kaltaista lässytystä saa usein kuulla keskustelupalstojen miesten ja etenkin näiden ”mukavien ja normaaleiden” miesten suusta. Ihan pokkana kehdataan valittaa omaa seksin puutetta naisten pihtaamisen syyksi, jonka ei kyllö tänä päivänä luulisi olevan edes ongelma… Ja todetaan, että kyllä ihan ”Minun ihan normaalina miehenä kuuluu saada seksiä”. Kyseisiä väitteitä olen lukenut kymmenittäin. Kuinka sairas ajattelutapa. Ikinä tulisi naisena mieleen oikeasti valittaa, että miehet valitsevat naisensa väärin, jos itse ei omista suhteista tulisi mitään tai jos ei kukaan haluaisi seurustella kanssani.

Katsos vaan, nanne on tullut suomi24:sta tännekin vinkumaan tätä asiaa.
.
Jotta voidaan ymmärtää koko tämä keskustelupalstoilla pyörivä homma, pitää ottaa huomioon kolme kohtaa.
.
1. Niin, naisethan eivät tosiaan ole valittaneet miesten kumppanivalinnoista keskustelupalstoilla kovin suuressa mittakaavassa. Tämä lienee totta.
Totta on kuitenkin myös se, että keskustelupalstojen kestoaihe vuosina 2001-2011, oli se, kun naiset valittivat, että ”kaikki miehet ovat naisenhakkaajia”. Ja, että ”kaikki miehet ovat vain pillun perässä”.
Nämä väitteet perustuivat yleensä naisen subjektiivisiin kokemuksiin miehistä, pieneen otantaan, johon kuului ehkä kolme, ehkä kolmekymmentä miestä.
Nämä naisten itkut olivat monesti seurausta päättyneestä suhteesta. Oltiin tapailtu jotakuta miestä ja, kun mies oli viidensillä treffeillä saanut ekan kerran seksiä, hän oli ollut tyytyväinen suhteen antiin ja lopettanut suhteen. Sitten nainen tuli keskustelupalstalle hakemaan lohdutusta. Ehkä hakemalla haki miehiltä näitä kommentteja, että ”kylläpä olikin ikävä mies, minä kyllä ottaisin sinusta itselleni vaimon, enkä koskaan pettäisi” ja näitä kommenttejahan nämä naiset miehiltä aina saivat.
.
2. Samaan aikaan jostain vuodesta 2005 asti alkoi kehittymään keskustelua, jossa nuoret, 20-25-vuotiaat miehet valittivat, etteivät ole koskaan seurustelleet naisen kanssa. Tämä lienee yleinen ja melko normaali huolenaihe nuorilla miehillä, jotka eivät ole seurustelleet. Seurustelu, kun lasketaan miehille jonkinlaiseksi miehuuden mittariksi.
.
3. Sitten tuossa vuosikymmenen vaihteessa oli suomi24:ssa tapaus, että yksi mieskirjoittaja oli pyörittänyt käytännössä kaikkia parin palstan naiskirjoittajia samaan aikaan ja pyrkinyt kontrolloimaan ihmisten elämiä tämän keskustelupalstan kautta.
Hän raiskasi jotkut näistä naisista kavereidensa kanssa, koska naiset eivät olleet antaneet hänelle mielestään riittävän tyydyttävää seksiä.
Raiskauksilla hän tuli kerskailemaan keskustelupalstalle ja väitti pillua saamattomia miehiä ”kouluampujaluusereiksi” ja vastaaviksi.
.
Tällä kolmen kohdan reseptillä kehittyi tilanne, että miehet alkoivat keskustelupalstoilla entistä paljon laajemmissa määrin kritisoimaan naisten kumppanivalintoja.
Alettiin kyseenalaistamaan, että miten on mahdollista, että naiset, jotka itkevät palstalla olleensa kolmen eri miehen kanssa parisuhteessa, että jokainen näistä miehistä on ollut tällainen naisenhakkaaja…
Miehet pikkuhiljaa lakkasivat kirjoittamasta naisille näitä sääliviestejä ja lohdutusviestejä ja viestien sävy muuttui kyllästyneeksi ja kyseenalaistavaksi.
->
Tältä pohjalta on sitten kehittynyt varmaan ties minkälaista keskustelua ja keskusteluilmapiiriä ja mukaan on tullut jos jonkinlaista jantteria koohottamaan pillun puutteestaan.
Sitten mukaan keskusteluun tulivat feministit, kuten nanne ja Maria Pettersson, jotka ottivat tästä kakusta parhaat palat ja irrottivat ne kontekstistaan. Feministien puheissa pillua saamattomista miehistä tuli ”kouluampujaluusereita” aivan, kuin tämän suomi24:ssa toimineen raiskaajankin puheissa oli ollut.
->
Nyt vuonna 2016 meillä on Suomessa sellainen naiskanta, että naisten asenteet miehiä kohtaan ovat todella ylimielisiä ja naiset ovat todella pinnallisia. Treffisivustoilla naisten lähtökohtainen asenne on aina se, että ”pillua saamaton mies on kouluampujaluuseri ja psykopaatti ja asennevammainen”.
Itse sain postraumaattisen stressihäiriön sarjaraiskaajan raiskattua kolme minuun yhdistettävää naista ja nyt, kun olen yrittänyt tutustua naisiin, on aina tullut seinä vastaan: ”pillua saamattomat miehet ovat kouluampujaluusereita, psykopaatteja ja asennevammaisia”.
Samaan aikaan nämä samat naiset kuitenkin antavat sitä pillua tälle raiskaajalle ja monille muille samankaltaisille miehille.
Niin ja sanottakoon tässä nyt vielä sekin, että itse en ole pillun perässä. Toivoisin lähinnä turvallista parisuhdetta, missä on molemminpuolista tunnesitoutumista ja välittämistä. Seksiä en pystynyt enää edes ajattelemaan näiden raiskausten jälkeen, vaan jo pelkkä ajatuskin seksistä on saanut minut voimaan pahoin.
Naisten linja on ollut kuitenkin se, että liike-elämän laina-alaisuudet pätevät luonnossa ja ihmisten lisääntymisessä ja ”vahvimmat yksilöt selviytyvät ja parhaimmat geenit lisääntyvät”.
.
Kun naiset ennen itse valittivat kumppanivalintojaan netissä. Nykyään he puolustelevat niitä. Tässä mielessä nämä ruikuttajamiehet ovat ehkä onnistuneet tavoitteessaan. Enää naiset eivät itke valintojaan, että ”kaikki miehet ovat naisenhakkaajia”. Nykyään itkut ovat sitä, että ”pillua saamattomat miehet ovat kouluampujaluusereita”.
.
Kiistämätöntä on se, että iän kaiken naisilla on ollut taipumusta tutustua paskoihin miehiin. Naisenhakkaajilla on aina ollut paljon naisia. Ja miten he muuten naisenhakkaajia olisivatkaan voineet olla…
Näitä valintojaan naiset ovat sitten perusteelleet sillä, että ”kaikki miehet ovat naisenhakkaajia”, eikä vastuuta omista valinnoista ole haluttu ottaa.
Nyt, kun miehet ovat valittaneet tästä naisten taipumuksesta vältellä vastuuta, on valittajat leimattu roskajoukoksi ja tätä valitusta vastaan kehittynyt feministinen vastarinta.
Nainen, etenkin feministi, voittaa aina, omassa mielessään. Paha on aina miehissä.
.
FBI:n profiloija Jim Clemente, joka toimi esimiestehtävissä Quanticon käyttäytymistieteiden yksikössä ja profiloi ammatikseen kiinnijäämättömiä, tuntemattomia sarjamurhaajia, ihmetteli naisten käyttäytymistä näiden pahojen miesten kanssa: eräs sarjamurhaaja, joka tappoi vaimojaan, sai aina uuden vaimon ja, kun FBI varoitti naisia tästä miehestä, naiset vastasivat ”minä olen erilainen, minua hän rakastaa”, eivätkä halunneet luopua miehestä.
Tämä psykopaattisen miehen parantaminen rakkaudella on hyvin yleinen piirre näillä sosialidarwinistisfeministisillä nykynaisilla. Vaikka normaaleja miehiä kohtaan käyttäydytään suorastaan fasistisesti, tällainen vaimontappaja otetaan projektiksi, josta halutaan koulia rakastava mies. Jos nainen onnistuisi tässä tehtävässä, mikä on sinällään mahdoton, se pönkittäisi naisen narsismia.
Ja ehkäpä koko hommassa onkin alusta loppuun asti vain kyse naisten itsetunnosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X