Paljastava puolialastonkuva (kun ei huvita kirjoittaa)

puolialaston-looppi

kipsiKävi typerä onnettomuus. Eikä siitä sen enempää. Tapaturman seurauksena esikoisen jalka on kipsissä. Harmittaa molempien tyttöjen puolesta, koska tämä rajoittaa tekemisiä ja menemisiä melkoisesti.

Harmittaa aina siinä määrin, että mieleni ei tee edes kirjoittaa. Sen sijasta teen niin kuin jokaisen itseään ja lukijoitaan kunnioittavan bloggaajan kuuluu tehdä: julkaisen itsestäni peilin kautta otetun paljastavan kuvan. Lisäksi tarjoan vielä kuvan, jossa seison keittiössä viinilasi kädessäni.

Arvasin, että tulee vielä päivä, jolloin puolialastonpotrettia tarvitaan. Otin kuvan jokunen viikko sitten kameralla, joka minulla oli testattavana. Kirjoitin laitteesta lyhyen arvion, joka julkaistiin kesäkuun Kaksplussassa. Kerron vehkeestä vähän tarkemmin täällä blogissa joskus tuonnempana.

Sitä odotellessa: hyvää juhannusta. Olkaa turvallisesti.

halpamainen-puolialaston-peiliselfie

viini

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

Kommentointi

Tsemppiä pikkupotilaalle!

Heh, pakkohan tämä postaus oli tulla katsomaan kun toisessa postauksessa tästä puhuit. Kuumat kurvit ja trimmattu 6päk ei niinkään kiinnosta (monia varmaan kyllä justiin ne) mutta sen sijaan kiinnostaa henkilö mahdollisimman ”näkyvänä”, oli se sitten kuka tahansa julkisuuden henkilö, johon ei ole tilaisuutta tutustua henkilökohtaisesti. Esim ilman vaatteita näkee selvemmin henkilön tavan seistä, istua, olla.. sekin kertoo jotain. Ylipäätään kuvat ihmisistä on kiinnostavia monesa muussa kuin eroottisessa mielessä. Iltapäivälehtien lööpeiltä nyt moista on turha odottaa, tirkustelynhalun herättely on nikn typeränhelppo ja idioottivarma tapa.

Tuo mahtaa olla totta. Ehkäpä alastomuus tosiaankin paljastaa muutakin kuin nahkaa. En tullut ajatelleeksi asiaa noin.