Paljastava puolialastonkuva (kun ei huvita kirjoittaa)

Jaa artikkeliTilaa Seura

puolialaston-looppi

kipsiKävi typerä onnettomuus. Eikä siitä sen enempää. Tapaturman seurauksena esikoisen jalka on kipsissä. Harmittaa molempien tyttöjen puolesta, koska tämä rajoittaa tekemisiä ja menemisiä melkoisesti.

Harmittaa aina siinä määrin, että mieleni ei tee edes kirjoittaa. Sen sijasta teen niin kuin jokaisen itseään ja lukijoitaan kunnioittavan bloggaajan kuuluu tehdä: julkaisen itsestäni peilin kautta otetun paljastavan kuvan. Lisäksi tarjoan vielä kuvan, jossa seison keittiössä viinilasi kädessäni.

Arvasin, että tulee vielä päivä, jolloin puolialastonpotrettia tarvitaan. Otin kuvan jokunen viikko sitten kameralla, joka minulla oli testattavana. Kirjoitin laitteesta lyhyen arvion, joka julkaistiin kesäkuun Kaksplussassa. Kerron vehkeestä vähän tarkemmin täällä blogissa joskus tuonnempana.

Sitä odotellessa: hyvää juhannusta. Olkaa turvallisesti.

halpamainen-puolialaston-peiliselfie

viini

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

X