Kansa janoaa seksiä – otatanko itsestäni bikinikuvia?

Jaa artikkeliTilaa Seura

biksut

Otattaisinko itsestäni bikinikuvia? Seksi myy. Paljas pinta kiehtoo. Asia on tiedetty jo iät ja ajat, mutta nyt viimeistään se kävi minullekin selväksi.

Iltalehti julkaisi jokunen päivä sitten jutun yleisurheilun Paavo Nurmi Games -kisoista otsikolla Seksiä peliin kentällä. Tulosten sijaan juttu keskittyi naisurheilijoiden ulkonäköön. Lehti poisti jutun myöhemmin verkkosivuiltaan, mutta se ehti aiheuttaa lyhyen elonsa aikana runsaasti närkästystä.

– Itse jutussa oli pari riviä tekstiä, missä kehuttiin kauniita rusketuksia sekä vartaloita ja kuvat koostuivat enimmäkseen lähikuvista naisurheilijoiden takapuolista, aitajuoksija Noora Toivo luonnehti blogissaan.

Vaikka juttu poistettiin, se ehti luultavasti tienata tarpeeksi. Ensin raflaava otsikko veti sivulle tirkistelijöitä, sitten kohu paheksujia. Seksi myi kahteen kertaan.

Journalismin kannalta juttu oli onneton, mutta liiketoiminnan näkökulmasta onnistunut. Klikkaukset tietävät rahaa, eikä sillä ole suuremmin väliä, miksi niitä sivuja luetaan. Iltalehden uutispäällikkö Tuukka Matilainen pahoittelee juttua lehden verkkosivuilla tyylikkäästi:

– Juttu ei edusta urheilu-uutisointimme linjaa, eikä varsinkaan tapaamme katsoa naisurheilijoita.

Sosiaalisen median yhteisöllinen kohahdus kuultiin mediatalojen norsunluutorneissa: lööppilehden jutusta, Toivon kommenteista ja asiasta yleensä kertoivat ainakin Yle ja Helsingin Sanomat.

Siitä ei monikaan kohissut, kun Iltasanomat julkaisi viikonloppuna jutun iskevällä otsikolla Anna Abreun sixpack on todella tiukassa kunnossa – katso kuvat!. Jutussa ei pureuduttu palkitun artistin konsertin taiteelliseen antiin sen enempää kuin Iltalehden jutussa urheilutuloksiin.

No, muusikot nyt ovat asia erikseen – kyllä heitä sopii esineellistää: eihän se ole kuin sellaista ketkutusta koko homma. Eikö niin?

Minua ei ihmetytä, että nuorten naisten kuvat kiinnostavat. Minä en kummastele sitäkään, että tuolla kiinnostuksella tehdään rahaa. Sitäkään en pidä yllättävänä, että iltapäivälehdet tekevät niin.

Sitä minä hieman ihmettelen, että pelkkä lupaus melkeinpä kenen hyvänsä paljaasta pinnasta on niin houkutteleva, että sitä ei voi ohittaa.

Minä julkaisin juhannuksen alla blogipäivityksen otsikolla Paljastava puolialastonkuva (kun ei huvita kirjoittaa). Otsikko kertoo, että kuvan lisäksi juuri muuta ei ole luvassa.

Minua ei varsinaisesti tunneta minkäänlaisena atleettina. Minua ei yleensä ottaen tunneta. Minä en ole edes nainen.

Silti minun paljasta ylävartaloani on käyty katselemassa nyt jo yli tuhat kertaa. Päivitys ei kuulu aivan suosituimpien juttujeni joukkoon, mutta varsin kelpo määrän lukijoita se silti keräsi ainakin siihen nähden, että se oli omasta mielestäni yksi huonoimmista ja sisällöltään köyhimmistä tuotoksistani.

Jopa minun hintelä olemukseni siis kelpaa, kun kansa himoaa paljasta nahkaa.

Jos olisin viisas, rupeaisin julkaisemaan paljastavia kuvia itsestäni vähintään viikoittain. Tuhat lisäklikkausta viikossa kaunistaisi blogin kävijätilastoja mukavasti.

Mitä minä nyt olen muita blogeja lueskellut, niin varsinkin bikinikuvat näyttävät olevan suuressa suosiossa. Uskoni ihmisyyteen ei ole kuitenkaan vielä täysin mennyt: luotan siihen, että kukaan ei halua nähdä minua bikineissä.

Eihän?

Jos nyt kuitenkin kaikesta huolimatta haluat nähdä ruipelon koti-isän bikineissä, niin kyllähän se passaa. Mitäpä minä en lukijoideni eteen tekisi? Jos riittävän moni – sanotaan nyt vaikka tuhat – tykkää tästä blogauksesta kertovasta Facebook-päivityksestä, niin minä hankin ne bikinit, otatan ne kuvat ja julkaisen ne täällä.

Uskon, että aivan siihen pisteeseen emme ole vajonneet, että joudun tämän lupauksen pitämään.

Lue myös:
Paljastava puolialastonkuva (kun ei huvita kirjoittaa)

Aiheesta internetissä:
Noora Toivo: I’m sexy and I know it
Tuukka Matilainen / Iltalehti: Matilaisen pahoittelu poistetusta jutusta
Helsingin Sanomat: Asiantuntijat: Pyllykuvaparaatit ovat naisurheilijoille ”hirveän ahdistavia”
Yle: Aitajuoksija suivaantui pakarakuvista: Ajatteleeko kukaan urheilijoiden tunteita?
Iltasanomat: Anna Abreun sixpack on todella tiukassa kunnossa – katso kuvat!

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

X