Ostaisitko Timo Soinilta persettä?

Jaa artikkeliTilaa Seura
Ostaisitko Timo Soinilta persettä?

Ostaisitko Timo Soinilta persettä?Persujen perseet eivät ole Timo Soinin mukaan myytävänä. On hyvä muistaa, että lausahdus koskee lähinnä Soinia itseään. Monet muut joutuvat kauppaamaan ahterinsa jo siinä vaiheessa, kun rupeavat toimimaan puolueessa.

– Persut eivät myy persettään, lohkaisi perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini puolueensa kesäkokouksessa.

Ilmeinen kysymys kuuluu, että kuka sitä edes haluaisi ostaa?

Halukkaita riittää itse asiassa jonoksi, jonka kärjessä kärkkyvät Alexander Stubb ja Juha Sipilä. Ensi vuoden eduskuntavaalien tulosta voidaan vasta ennakoida, mutta oletettavasti persujen äänisaalis on sen verran suuri, että puolue sopisi kokonsa puolesta useammankinlaiseen hallituskokoonpanoon.

Soini tarkoitti letkautuksellaan sitä, että perussuomalaiset ei ole valmis puolueena tinkimään kynnyskysymyksistään. Yksilöinä monet persut ovat myyneet perseensä jo aikoja sitten. Ostajana on häärinyt maisterisjätkä Soini.

Kaikkien maakuntapersujen suita ei ole vielä täysin saatu tukittua. Näkyvämmillä paikoilla luuta on kuitenkin lakaissut, ja puolueen puhdistuksissa suut on pesty saippualla.

Edellisten vaalien jytky kumpusi kansan kyllästymisestä puleerattuihin poliitikkoihin. Persut puhuivat kieltä, jota kaduilla ymmärretään. Teuvo Hakkarainen huomasi hyvin pian, että Eduskuntatalolla sellaiset puheet eivät enää olleet sopivia.

Kansanmies oli myynyt perseensä lähtiessään Soinin kelkkaan. Siihenkin salonkiin on kelpoisuusvaatimukset. Hakkarainen ei ole varmaankaan vielä viimeistä möläytystään laukaissut, mutta hänelle on tehty varsin selväksi, että puolue edellyttää tahdikkaampaa käytöstä.

Soini vakuutteli kesäkokouksen puheessaan, että puolueen tiukka maahanmuuttolinja pitää. Syyt ovat kuulemma taloudelliset.

Jos asiaa kysytään Teuvo Hakkaraiselta nyt, hän yhtyy luultavasti Soinin mietteisiin. Hän tuskin toistaa jytkyn jälkeen esittämiään näkemyksiä neekeriukoista ja tolpan nokassa ulisevista muslimeista.

Kansanedustaja paskansa parfymoi sitä suustaan suoltaessaan, muotoili Juice Leskinen laulussaan Paskaa.

Hakkaraisen syyt kannattaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa tuskin ovat sitten vuoden 2011 merkittävästi muuttuneet, vaikka hän nyt parfymoisikin mietteensä lorauksella Timppaa. Kaupat on kuitenkin tehty, ja persuissa lauletaan Soinin lauluja tai ei lauleta ollenkaan. Puolueesta potkittu James Hirvisaari vahvistaa tämän varmasti mielellään.

Aina pelkät hajusteet eivät riitä. Tasa-arvoista avioliittolakia kannattava perussuomalaisten kansanedustaja Arja Juvonen joutui jättäytymään asiaa koskeneesta lakivaliokunnan äänestyksestä pois. Käytännössä ainoa vaihtoehto poissaololle olisi ollut äänestää aloitetta ja omaa vakaumusta vastaan.

Soinin käskyä ei uhmata. Hän ei ehkä itseään myy, mutta hänen puoluetovereillaan ei ole aivan niin helppoa.

Persubileisiinkään ei noin vain mennä. Kun ovella seisoo Soini, on maksun aika. Silloin persukin myy persettä.

*************

Pahoittelen tämän päivityksen ronskia kieltä, mutta Soini aloitti.

Päivitys 28.11.2014 klo 14.10:Arja Juvonen äänesti eduskunnassa tasa-arvoisen avioliittolain puolesta – vastoin Soinin ja puolueen määräystä. Juvonen osoitti, että jopa persuista löytyy yksittäinen edustaja, joka ei taivu painostukseen. Juvonen ei myynyt persettään tärkeäksi kokemassaan asiassa. Toivottavasti puolue ymmärtää kunnioittaa suoraselkäisyyttä.

Aiheesta internetissä:

Soini: Perussuomalaiset kääntämään Suomen suuntaa – ”tarvitaan hyvä käänne”

Iltasanomat: Eduskunnan lakivaliokunta hylkäsi aloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista

You Tube: Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) – ”Maahanmuutto ja rosvot kuriin!!!”

Perussuomalaisten James Hirvisaari erotettiin puolueesta

You Tube: Juice Leskinen: Paskaa

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

X