Kyllä meillä julkkiksilla on sitten raskasta

Jaa artikkeliTilaa Seura
julkkisjuorut-elämä-raskasta

julkkisjuorut-elämä-raskastaMeillä on julkkiksilla on raskasta. Meidän jokaista liikettämme seurataan. Pienikin virhe päätyy helposti kaiken kansan riepoteltavaksi.

Minusta oli eilen juttu Kalevassa. Nyt kaikki tietävät minut ainakin täällä Oulussa. Ilkeät hyeenat odottavat, että pääsevät todistamaan jotakin, jonka nojalla voivat rikkoa hyvän ja välittävän isän puhtoisen julkisuuskuvan.

Enää ei voi olla varma, onko kohtaamillani ihmisillä puhtaat jauhot pussissa. Ymmärrän nyt, miksi Cheek katsoo tarpeelliseksi räpätä jatkuvasti ympärillään pyörivistä siipeilijöistä. Ulkokultaisen kuoren alta voi paljastua häikäilemätön hyväksikäyttäjä, joka haluaa vain siivun menestyksestä.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) kertoi eilen Facebookissa, että oli juuri päättänyt parisuhteen.

– Todennäköisin syy kumppanuuteen ja yhdessäoloon oli raaka hyväksikäyttö hänen taholtaan, Hakkarainen kirjoitti.

Hakkarainen on hyvä esimerkki siitä, minkälaiseen pyöritykseen tavallinen ihminen voi joutua äkillisen julkisuuden kohdatessaan. Jokaisesta harha-askeleesta revitellään valtakunnan ykkösjuoru.

Julkkisjuorut ovat mainosmyyjien mannaa. Ihmisen inhimillisyys on klikkimarkkinoiden kysytyimpiä tuotteita.

Mitä jos minä haluaisin mennä joskus oluelle? Entä jos se menee päähän ja muutun puheliaaksi?

Joku vaanii selän takana kännykän kanssa ja videoi kaiken. Tuota pikaa tallenne on YouTubessa ja linkki leviää Facebookissa. Minulle nauretaan.

– Mikä tuo luulee olevansa, ihmiset moittivat.

Pian joku kirjoittaa Suomikaksnelosella nimimerkin suojista, että minulla on suhde. Toinen kertoo varmana tietona, että olen yrittänyt kiilata jonon ohi yökerhoon. Paikallislehden tekstaripalstalla retostellaan, että olen jättänyt siivoamatta koirani leikkikentälle tekemät jätökset.

Ei minulla ole mitään suhdetta. En käy yökerhoissa. Koiraakaan ei ole. Eikä tule. Mutta ei sillä ole mitään väliä.

Julkisuuden henkilö on vapaata riistaa.

Kyllä meillä julkkiksilla on raskasta.

*************

Tarkastelin blogin kävijätilastoja. Jostakin syystä Isän pikajunan lukijoista yli puolet on pääkaupunkiseudulta, vaikka kirjoitan monesti Oulua koskevista asioista. Kalevan jutun jälkeen blogissa oli käynyt jopa tavallistakin vähemmän oululaisia. Paperilehteen on tietenkin hankala laittaa linkkejä, mutta olisi voinut kuvitella, että edes hieman useampi olisi jutun nähtyään innostunut vierailemaan blogissa.

Saan siis edelleen kulkea rauhassa. Minun varttini julkisuudessa taisi olla vielä reippaasti vajavaisempi kuin naisen euro.

Hyvä niin. Minusta ei olisi julkkikseksi. Se olisi vaivaannuttavaa.

Lue myös:
Vihaatko sinäkin Cheekiä?

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

X