Blogimutsi muuttuu teiniksi ja stereotyypiksi

Jaa kaverilleTilaa Seura

Siis vähänkö oli ihana päivä eilen!

Pääsin irtoon iltapäivällä kaupungille tapaamaan hyvää ystävää.

Lapset on ihanii, mut joskus vaan pitää päästä puhuun jollekin, joka on samalla levelillä.

Käytiin istumassa Cafe Roosterissa, joka on uus paikka Oulun Torikadulla. En oo aikaisemmin siellä käynyt. Raikas ja maanläheinen sisustus henki rauhaa. Just sopivan chilli fiilis puhua suu puhtaaksi.

Se oli varmaan diipein kahvihetki vuosiin. Marxista ja Engelistä ei puhuttu, mutta niistä kahdesta muusta kyllä. Ja sitten me puhuttiin sielusta ja hiiliatomeista ja blogeist.

Se oli just niin syvällistä, etten siis huomannut edes ottaa kuvaa siit Expressost, joka oli siis niin nam! Frendi otti Gapuzzinon ja seki oli kuulemma tosi nam!

Ja oli sil oikeesti syykin, miks mä treffasin mun kamun. Se on tosi hyvä ottaan kuvii ja se otti musta siis niin siistei kuvii. Ja koht mä saan niist uuden bannerin blogiin!

Ja tiättex… sillä mun kamul on sama nimi ku mulla. What are the odds?

*************

Ei. Ei minusta ole blogimutsiksi eikä varsinkaan teiniksi. Älköön tuo olko se minun ääneni, jota aikaisemmin mainitsin etsiväni.

Kahvilla kuitenkin käytiin, joutavia puhuttiin ja kuvia otettiin. Tunsin oloni blogimutsin stereotyypiksi.

Ehkä tuon bannerin saa nyt viimein uusittua. Eihän se ole ollut työn alla kuin vasta keväästä lähtien. On ollut niin kiire.

Blogimutseista puheenollen: heitä on ilmestynyt Kaksplussan ympyröihin tusina lisää. Pikaisen raapaisun perusteella he vaikuttavat onneksi merkittävästi mielenkiintoisemmilta kuin yllä kehnosti parodioimani stereotyyppi.

Yksikään blogeista ei ole minulle entuudestaan kovin tuttu, vaikka yksittäisiin postauksiin olenkin törmännyt. Kaksplussan bannerin alla ei kuitenkaan juuri roskaa ole näkynyt, joten odotan innolla uusien yhteisöbloggaajien näkökulmia.

Kuvaajakaverini on oikeasti kaimani ja Cafe Rooster on oikeasti kiva paikka.

Ensi kerralla sitten taas jotakin isänpikajunamaisempaa.

Lue myös:
Kuluttavan inspiroivat blogit

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Lisää Isän pikajuna Bloggerin lukulistaan käyttämällä osoitetta http://blogit.kaksplus.fi/isanpikajuna/feed

X