Anttila seksivälinebisnekseen – ruoska vaikka osamaksulla

Jaa artikkeliTilaa Seura
NetAnttilasta saa ruoskia ja muita seksivälineitä vaikka osamaksulla.

NetAnttilasta saa ruoskia ja muita seksivälineitä vaikka osamaksulla.Valloittaako Anttila seksivälinebisneksen? Valikoimista löytyy välineitä ruoskista tekopeniksiin ja hieromalaitteisiin. Voisiko tämä pelastaa vaikeuksiin ajautuneen tavarataloketjun?

Perinteinen tavarataloketju Anttila myy vaatteiden ja kivan kodintavaran lisäksi verkkokaupassaan valikoimaa seksivälineitä. Tarjolla on tavaraa rajumpaankin makuun: esimerkiksi BDSM Starter Kit -nimellä kaupiteltava paketti sisältää monipuolisesti välineistöä alistus- tai alistumisharrastuksen aloittajille.

Paketista löytyy ruoskan lisäksi rannekahleet, kaulapanta ja talutushihna, nahkaiset silmälaput, suupallo, nänninipistimet, bondageköysi ja muuten kovaa tunnelmaa keventämään kankaisia ruusun terälehtiä.

Hintaa koko hoidolle tulee reilut 30 euroa, jonka voi maksaa myös kätevästi osamaksuna.

Aikuisten leluosastolta löytyy myös muuta alan välineistöä, kuten tekopeniksiä ja hierontalaitteita. Ilmeisesti tuotteita on saatavissa vain Anttilan verkkokaupasta eli NetAnttilasta. Näin Mika Niikko ja muut moraalisesti omiin sfääreihinsä kohonneet voinevat asioida Anttila-tavarataloissa jatkossakin punastelematta.

Aivan uusi aluevaltaus seksivälineet eivät Anttilalle ole. Aikuisten leluja on myyty jo useamman vuoden ajan. Minun silmiini ei ole kuitenkaan tuota ruoskaosastoa aikaisemmin osunut, vaan olen ainakin kuvitellut valikoiman sisältäneen lähinnä häveliäämpiä väristimiä huomiota herättämättömissä pakkauksissa.

Joka tapauksessa saatan kuvitella, että Niikon hengenheimolaiset voisivat hyvinkin tästä tiedosta vetää siveydensipulikeittonsa väärään kurkkuun:

Homorummutuksen seurausta! Rappio syvenee! Boikotti! Anttilassa asioiminen luvanvaraiseksi!

Anttiloilla on mennyt huonosti. Tavarataloja suljetaan, ja työntekijät saavat kylmästi kenkää. Voisiko perinteikäs ketju singahtaa uuteen nousuun valtaamalla Suomen seksivälinemarkkinat?

Alku näyttää ainakin hyvältä. BDSM Starter Kit on merkittävästi halvempi kuin alan erikoisliikkeissä. Muuten valikoima tosin on ainakin toistaiseksi pornokauppoihin verrattuna vaatimaton.

Horjahtelevia tavarataloja ei penisrenkailla pelasteta. Olisi hankala kuvitella, että ainakaan täällä Oulussa katseltaisiin hyvällä, jos Anttilan hyllyihin ilmestyisi intiimivälineistöä kuppien ja kippojen rinnalle.

Mutta kuka tietää.

Ehkä tulee vielä sekin päivä, kun kaikkien henki ei salpaudu jo pelkästä ajatuksestakin siitä, mitä tapahtuu pimeässä makuuhuoneessa lauantai-iltana saunan jälkeen.

*************

Tämä ei ole mainos, vaikka siltä saattaisi vaikuttaa. En saa piiskaa palkinnoksi.

Päivitys 10.12.2014 klo 20.12:
Lisätty maininta, että Anttilassa on myyty seksivälineitä jo useamman vuoden ajan.

Lue myös:

Kansanedustajat kieltäisivät adoptiot heteroiltakin?

Aiheesta internetissä:

Talouselämä: Nyt se varmistui: Nämä Anttilat suljetaan – Kodin1-ketjusta potkitaan 220

BDSM Starter Kit NetAnttilassa

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

X