Mitä nainen haluaa joululahjaksi?

Jaa artikkeliTilaa Seura
Seksistiset vitsit ovat ilmeisesti edelleen hauskoja ja sopivia, joten minä myös.

Seksistiset vitsit ovat ilmeisesti edelleen hauskoja ja sopivia, joten minä myös.No nyt tulee hauska lista. Kaikkia naurattaa. Opin toisesta blogista, että tällaiset stereotypioihin perustuvat vitsit ovat kuin ovatkin edelleen korrekteja ja huvittavia.

Onko naisparan kohtalo taloudessanne saada joululahjaksi valjuja Kalevala-koruja, halpoja hajuvesiä ja tupinaa siitä, kuinka ilman pienintäkään kiitosta on taas pitänyt raahata pitkin kaupunkia joulukuusta, jonka valintaan ei ollut mitään sanomista – samaan aikaan, kun kaikkensa antaneen äidin pitää vielä kerran jaksaa pistäytyä kauppaan hakemaan niitä iii-haaa-nii-aaa hajukynttilöitä?

Ei hätää! Tämän kätevän listan avulla onnistut antamaan sellaiset lahjat, että johan on akka kerrankin tyytyväinen.

Mitä nainen oikeasti haluaa joululahjaksi, vaikkei kehtaa sanoa:

1. Siivousvälineitä. Siivoaminen on naisilla veressä, vaikka he muuta väittäisivät. Nainen on luotu siivoamaan.

2. Rahaa. Nainen tykkää ostella tarpeettomia asioita, eikä hän koskaan pysty ansaitsemaan niin paljoa, että voisi maksaa omilla tienesteillään kaikkia niitä sietämättömiä sisustusesineitä, joista kukaan – nainen mukaan lukien – ei pidä viikko niiden hankkimisen jälkeen.

3. Käskyjä. Naisen mieli on heikko ja hauras. Hänellä ei ole kapasiteettia harkittujen päätösten tekemiseen. Naisen mieli lepää loogisuuteen kykenevän ihmisen komennossa.

4. Regina-lehtiä ja muuta naisen käsityskyvylle sopivaa kirjallisuutta. Naiset tykkäävät lukea, mutta oikeita kirjoja he eivät oikein ymmärrä. Kevyt kioskiroska stimuloi naisen siivoamiseen ja palvelemiseen orientoituneita aivoja.

5. Kuntoiluvälineitä. Kyllä, se perse näyttää isolta niissä housuissa. Ja kaikissa muissa housuissa. Nainen haluaa luonnostaan miellyttää miestä, ja siksi hän osaa arvostaa välineitä, joilla läskit saa häivytettyä. Paitsi tietenkin, jos mies tykkää läskistä. Silloin ostetaan suklaata.

6. Vapauden olla hiljaa. Naisella ei ole mitään järkevää sanottavaa. Hän helpottuu, kun hän saa edes yhden päivän vuodessa olla luontaisessa roolissaan ja vain yrittää ymmärtää, kun miehet puhuvat oikeista asioista.

7. Tamagotchin. Naisella on hoivavietti, mutta ei kai nyt kukaan halua mitään undulaatteja kotiinsa rääkymään. Nainen on tyytyväinen, kun voi hoivailla virtuaalilemmikkiä ja samalla miellyttää perheen päätä olemalla hiljaa.

Tämän lisäksi nainen tykkää, jos häntä kehutaan. Ihan mistä vain. Naisella on niin olematon itsetunto, että ilman miehen sanoiksi puettua hyväksyntää nainen ei kaikessa epävarmuudessaan suoriudu tehtävistään.

*************

Eikö ollut hauskaa? Kyllä pitäisi olla. Minäkin luulin, että stereotypioista ammentavat seksistiset vitsit eivät olisi enää nykyään sopivia. Osuin kuitenkin Huono Äiti -blogiin, josta opin, että ne ovat edelleen ihan ok ja naurattavat vieläkin.

TV:stä ja vaikka mistä tuttu bloggaaja listasi seitsemän lahjaehdotusta miehelle. Ne olivat oikein hassuja. Kyllä nauratti. Tai ehkä paremminkin hymyilytti. Ainakin melkein.

Tai en tiedä. Ei minua oikeastaan huvittanut koko homma ollenkaan, mutta enhän minä huumorin päälle niin ymmärrä.

Laadin kuitenkin samassa hengessä oman listani luottaen siihen, että kyllä siitä tykätään. Huonolla Äidillä on kuitenkin Facebookissa yli 30 000 tykkääjää, joten kai hän nyt sentään vähän paremmin tietää, että sopiiko yleistyksien kanssa hupsutella ja mikä on hauskaa ja mikä loukkaavaa.

Eikö niin?

Aiheesta internetissä:

Huono äiti: Mitä mies haluaa joululahjaksi?

Huono äiti Facebookissa

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

 

 

X