Kidutusta ja kuolemaa – pedofiilinmetsästäjät käymässä sanoista tekoihin

Jaa artikkeliTilaa Seura
Pedofiilinmetsästäjät eivät kätke vihaansa

Pedofiilinmetsästäjät eivät kätke vihaansaLasten hyväksikäyttäjien tuomioihin pettyneiden keskusteluissa nousee usein esiin halu tuottaa tuomituille hankaluuksia, kiduttaa heitä tai jopa tappaa heidät. Eräät keskustelijat sanovat olevansa valmiita ryhtymään sanoista tekoihin.

Viime vuonna liki 60 000 ihmistä allekirjoitti kansalaisaloitteen, jolla vaaditaan ankarampia rangaistuksia lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista tuomituille. Aloitteen tavoitteena on saada lakiin muutos, jonka seurauksena törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittaisiin aina ehdotonta vankeutta ja myös muista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista tulisi aina merkintä rikosrekisteriin.

Koska aloite saavutti enemmän kuin vaaditut 50 000 kannatusta, eduskunnan on otettava aloite käsittelyyn. Aloite luovutetaan uudelle eduskunnalle kevään vaalien jälkeen.

Mutta kaikki eivät jaksa odottaa.

Kidutusta ja kuolemaa

Monien mielestä edes vankeusrangaistus ei ole riittävä seuraamus lapsia hyväksikäyttäneille. Seksuaalirikollisten toivotaan yleisesti kokevan väkivaltaa – jopa kidutusta ja kuolemaa. Toiveita on esitetty suorasukaisesti ja toisinaan hyvin yksityiskohtaisesti useissa Facebook-ryhmissä.

Niskalaukaus on yleisesti toivottu kohtalo lasten hyväksikäyttäjille.Kivitalojen kuritushuoneet

Monien toivo lepää vankiloissa, mutta ei niinkään vapausrangaistusten muodossa. Keskustelijat tietävät, että tuomioitaan suorittavat muut rikolliset eivät pidä seksuaalirikollisia korkeassa arvossa. Eritoten lapsia hyväksikäyttäneiden toivotaan ja oletetaan kokevan kovia kiven sisässä.

Useat tietävät kertoa, että vankiloiden vartijat järjestävät asiat niin, että myös omilla osastoillaan, eli liskolla, asuvat niin sanotut pelkääjävangit joutuvat tekemisiin muiden vankien kanssa.

Pelkääjävangitkaan eivät ole turvassa muiden vankien kostolta.Suojelua vai rangaistuksia?

Tuomittujen seksuaalirikollisten nimiä julkaisevat perustelevat usein toimintaansa sillä, että julkisuus estää rikollisia uusimasta tekojaan. Julkisuutta käytetään kuitenkin myös lisärangaistuksena. Joidenkin rikollisten kohdalla on pyritty hankaloittamaan heidän elämäänsä esimerkiksi yrittämällä vaikeuttaa heidän työllistymistään, työskentelyään tai opiskeluaan.

Eräässä tapauksessa kampanjoitiin sillä seurauksella, että muusikkona työskennellyt päätyi peruuttamaan sovitut esiintymiset.

Tuomittujen hyväksikäyttäjien elämää pyritään hankaloittamaan.Sanoista tekoihin

Keskustelijoiden joukossa on myös niitä, jotka ilmoittavat kiertelemättä halunsa ryhtyä sanoista tekoihin. Osa etsii kumppaneita jakamaan omankädenoikeutta, osa ilmoittaa ryhtyvänsä toimiin heti tavatessaan lapsen hyväksikäytöstä tuomitun.

sanoista-tekoihin-bTuomittujen lasten hyväksikäyttäjien tietoja paljastavista Facebook-ryhmistä tunnetuin, Ei hyssyttelyä pedofiileille – kaikki tiedot julkisiksi, katosi maanantaina. Ryhmässä oli yli 20 000 jäsentä. Keskustelu ja tietojen julkaiseminen jatkuu kuitenkin muissa ryhmissä.

Jutun tiedot on kerätty alkuvuoden 2015 aikana seuraamalla useita Facebook-ryhmiä, joissa käydään lasten hyväksikäyttäjiä käsitteleviä keskusteluja.

Lue myös:

Raivostuneet on otettava huomioon
Kommentti artikkeliin Kidutusta ja kuolemaa – pedofiilinmetsästäjät käymässä sanoista tekoihin

Kyllä hyssyttelylle – pedofiilien nimet piiloon!

Mitä v*ttua?

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Jaa artikkeliTilaa Seura

Lisää aiheesta

Lue lisää samalta kirjoittajalta

Yhteistyössä

Kommentointi

Eli sun mielestä olisi ollut ok että se pedofiili menee esiintymään kirkkoon? Kirkkoon jossa käy todella paljon lapsia, mukaanlukien pienet siskoni. Ei hyvä elämä voit olla kipee tapaus…

Missä kohtaa luki että ko bloggaajan mielestä esiintyminen olisi ollut hyväksyttävää?

No eiköhän tämä kirjoitus ole selkeä kannanotto siihen että ”näin ei saisi toimia”…

Sitähän se oli kuten arvelin, nyt hän pui eräässä facebook ryhmässäkin tätä asiaa. Hitto että pistää vihaksi

Tämä kirjoitus ei ole kannanotto mihinkään suuntaan. Tässä kirjoituksessa todetaan, kuinka asia on.

Minun mielipiteitäni asiasta on sitten toisaalla, linkki löytyy tuosta ylempää Lue myös -osastolta.

no suomesta löytyy paljon vapaalla jalalla olevia hyväksikäyttäjiä, ottaisitko omien lapsiesi läheisyyteen? vaikkapa lapsenvahdiksi ?

En tietenkään. En kai minä koskaan niin ole väittänyt? Se tosin varmasti järjestyy muutenkin kuin kiduttamalla ja tappamalla.

Sanot ettet ottaisi, mutta miten voit tietää, jos nimet salataan? Pään paneminen pensaaseen ei poista ongelmaa. Ihmettelen kiinnostustasi kirjoittaa tästä. Yhden kirjoituksen ymmärrän, mutta useampi osoittaa jo missiota.

Rikos on aina ennen kaikkea rikos yhteisöä vastaan. Siksi valio rankaisee siitä yksittäisen koston sijaan. En ymmärrä tuota uhrien käyttöä ihmiskilpinä. Harva on kiinnostunut uhreista ja täytyy olla aika sairas, jos alkaa uhria syyllistämään. Julkaisemista kohtaan olisi ihan järkeviäkin argumentteja kuin tuo sairas uhrien taakse piiloutuminen.

Oletko sitä mieltä, että vain seksuaalirikollisten tulee voida piiloutua uhriensa taakse. Miksi ei muiden?

Tuollaiset tyhjät uhkailupuheet ovat idioottien sananhelinää, josta ei paljoa kannata välittää. Jos joku ryhtyisi rikokseen, niin silloin toki häntä tulisi rangaista ankarasti. Lain tulee olla sokea sen suhteen mitä uhri joskus on tehnyt.

Ihan mielenkiinnosta, kannatatko yleisesti seksuaalirikosten tuomioiden kiristämistä, esimerkiksi sitä, ettei ehdollisia tuomioita raiskaajille annettaisi?

Ensinnäkin: minun näkemykseni mukaan on ihan perusteltua uskoa, että lainkaan kaikkien uhkailupuheet eivät ole ”idioottien sanahelinää”. Toiseksi: Vaikka harva olisikin kiinnostunut uhreista, kiinnostuneitakin on. On esimerkiksi tapauksia, joissa uhrit ovat julkisuuden seurauksena kärsineet koulukiusauksesta. Uhrien edun tulee olla etusijalla; yhteisön suojeleminen vaarallisilta rikollisilta pitää pystyä hoitamaan muin keinoin kuin uhraamalla jo valmiiksi riittävästi kärsinyt rikoksen uhri. Kolmanneksi: On oltava riittävän tehokas järjestelmä, jolla voidaan varmistaa, että lapsia hoitamaan ei pääse heille vaarallisiksi luokiteltavia henkilöitä. Tässä ollaan jo melko pitkällä, joskin parannettavaakin on. Neljänneksi: Seksuaalirikokset liittyvät siinä määrin paljon meikäläisessä kulttuurissa hyvin yksityisiksi koettuihin asioihin, että on pidettävä huoli, että niihin liittyviä tietoja rikosten uhrista ei levitellä ilman tämän suostumusta. Esimerkiksi omaisuusrikoksissa ei ole yleensä kyse uhrin kannalta niin arkaluontoisista asioista, että niiden julkistamisen voisi ajatella yleensä loukkaavan samalla tavalla uhrin yksityisyyttä. Viidenneksi: Minun missioni tässä asiassa on lähinnä lisätä tietoisuutta ja herättää keskustelua. Minun mielestäni rangaistukset on jätettävä yhteiskunnan huoleksi. Rikoksiin ei tule vastata rikoksilla. Uhrien etu on huomioitava tarkasti. Seksuaalirikokset ovat minusta vastenmielisiä tekoja. Esimerkiksi raiskaus – siten kuin se rikoslaissa määritellään – loukkaa ihmisen koskemattomuutta niin pahasti, että en ymmärrä, kuinka siihen voisi liittyä sellaisia piirteitä, että ehdollisen tuomion mahdollistava alle kahden vuoden vankeus olisi riittävä seuraamus.

Pedofiilit ovat monesti itse kokeneet kovia lapsuudessaan. He ovat olleet itsekin seksuaalisen hyväksikäytön, erittäin julman henkisen ja fyysisen väkivallan uhreja. Ja kun he eivät ole sitä kestäneet niin sen seurauksena sitten ”seonneet” ja muuttuneeet itsekin pedofiileiksi. He ovat uhreja itsekin. Psyyke ei vain kestänyt. Eli eivät he kiusaamista tarvitse vaan apua. Ihmetyttää että ns. normaalit (normaalia ei ole olemassakaan) ihmiset ehdottelevat kidutusta yms. pedofiileille, eli itse vajoavat samaan. Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu, vaikka ihminen olisi tehnyt mitä kamalaa tahansa. Niin yhtä sairaita ovat nämä väkivallalla uhkailijat. Pedofiilit tarvitsevat hoitoa, ei se heidän vikansa ole.

voi jumalauta se on tasan niin yksinkertaista että pedofiileille pakko kastraatio valtion toimesta joko lääkinnällinen tai sitten se toinen vaihto ehto… Minua ei kiinnosta vittuakaan mitä joku on lapsuudessaan kokenut se ei oikeutaa mihinkään!! voin kertoa että itsekin kokenut lapsuudessani vaikka minkälaista vääryyttä enkä siltikään halua aiheuttaa lapsille tai muillekkaan viattomille mitään pahaa

minua on vainotua asuinympäristössäni puolitoista vuotta. seuraamista, haukkumista, uhkailuja, väkivaltaa. lastani kiusataan koulussa. kaikki vain siksi että eräs mielenterveysongelmista kärsivä nuori äiti (jota en edes tunne) sai päähänsä että olen pedofiili!
keskusteltuani poliisin kanssa tiedän että kaltaisiani on suomessa satoja.

Sivullinen uhri: tämä on juuri se ongelma kun ns. julkisissa tuomioissa. Pitäisi antaa oikeuslaitosten hoitaa näyttöön perustuva tuomitseminen eikä huudella mutu-tuntumalla. Oikeusvaltio vaarassa. Kehotan nostamaan kunnianloukkaussyytteen, muuten et pääse stigmasta ikinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X