Irstailevat anarkistit pilaavat elämän

Jaa artikkeliTilaa Seura
Julkinen rintaruokinta herättää pahennusta. Kuva: rajaus alkuperäisestä. Alkuperäinen kuva: Daniel Lobo. CC BY 2.0.

Julkinen rintaruokinta herättää pahennusta. Kuva: rajaus alkuperäisestä. Alkuperäinen kuva: Daniel Lobo. CC BY 2.0. Mikään ei ole pyhää. Ihmiselämälle vieras anarkismi vaarantaa niin tämän hetken kuin tulevaisuudenkin. On viimeinen hetki ryhdistäytyä. (Tai muuttaa metsään.)

Viime vuonna kiellettiin kovalla metelillä lapsia liikkumasta. Ihmiset häiriintyvät ja paikat turmeltuvat. Pallopelit ja muu äänekäs jäsenien heiluttelu kuuluvat niille tarkoitetuille aidatuille alueille – piiloon kunnon ihmisten elämää häiritsemästä.

Nyt turmeltuvat paikat kulttuurista. Kaunista asfalttia tärvellään häikäisevillä väreillä. Lasten räikeä taide kätkee alleen edistyksen merkit. Luovuus on kitkettävä heti alkuunsa. Julkisesti sellaista ei sovi harjoittaa sen enempää kuin liikuntaakaan.

Eikä tässä vielä kaikki.

Likaisimmat irstailijat julkeavat viedä jopa vauvoja yleisille paikoille. Se, jos jokin, syöksee kansakunnan moraalin lopulliseen rappioon. Hukkapätkien sukupuolisiveellisyyttä loukkaavat ruokailutottumukset muistuttavat oikeamielistä ihmistä Sodoman ja Gomorran kohtaloista. Rooman valtakunnan tuhokin johtui tiettävästi juuri samanlaisesta rietastelusta. Mistään piittaamattomat anarkistit johdattavat meitä kohti samaa loppua.

Kunnon ihmisen elämä on pilalla.

Yritä siinä olla ihmisiksi, kun tissi vilkkuu. Jos Jumala ei tarkoittanut ihmistä pulloruokittavaksi, niin miksi hän sitten alun perin ne pullot ja korvikkeet loi? Sanokaapa se!

Viisas vanhempi mukautuu kaupunkiympäristöön pitämällä lapsensa visusti sisätiloissa katsomassa telkkaria ja pelaamassa tietokonepelejä. Kakarat ovat metelöiviä ja sotkevia ihmisaihioita, joita ei ilman perusteellista valmistelemista ole sopivaa julkisesti esitellä.

Rauha on pyhä. Pulkkamäet on hiekoitettava. Niin on tarkoitettu.

*************

Tai sitten joidenkin olisi syytä todella vakavasti harkita muuttamista metsään. Siellä on rauha murjottaa ja vaipua synkkyyteen – ilman häiritsevää elämää.

Kuva: rajaus alkuperäisestä. Alkuperäinen kuva: Daniel Lobo. CC BY 2.0.

Lue myös:

Kyylä

Hox, maanpetturi!

Aiheesta internetissä:

Kuva pallopelit kieltävästä lapusta Unicefin Facebook-sivulla

Satakunnan Kansa: Liitu-kohu paisuu: Nyt piirtely kiellettiin Porissakin

Marko Reunasen Facebook-kuva katuliitupiirroksia paheksuvasta lapusta

Iltalehti: Julkisesta imettämisestä tuli poru Oulussa

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Bloglovinissa

X