Immonen vapautti sanan iljettävyyksiin

Jaa kaverilleTilaa Seura

On sananvapautta ja SANAM VAPAUTTA.Olli Immosen Facebook-sivuilla ei sensuuri rajoita sananvapautta.

– Mikään asia ei saa olla liian pyhä, ettei sitä saisi tuoda julkisen keskustelun kohteeksi. Me emme voi uhrata totuutta poliittisen korrektiuden alttarilla, kirjoittaa kansanedustaja Olli Immonen (ps) kotisivuillaan sananvapaudesta.

Ja Immonen ei todellakaan antanut poliittisen korrektiuden vaatimusten häiritä kommentointia Facebook-sivuillaan, kun kansalaiset ottivat kantaa hänen maanantaiseen kirjoitukseensa. Immonen syytti päivityksessään pääministeri Juha Sipilää (kesk) rikollisjärjestöjen pussiin pelaamisesta, kun tämä oli ilmoittanut antavansa käyttää omistamaansa kiinteistöä turvapaikanhakijoiden majoitustilana.

Jotkut kommentoijista kritisoivat Immosen näkemyksiä. Osa kyseli, että mitä Immonen itse on tehnyt suomalaisten kodittomien auttamiseksi. Päähuomion veivät kuitenkin Sipilän ratkaisuun pettyneet.

Pahimmillaan keskustelu vajosi iljettävyyksiin. Immosen Facebook-kirjoituksen kommentteihin ladattiin esimerkiksi muokkaus viime viikolla laajasti huomiota saaneesta valokuvasta Turkissa hukkuneesta syyrialaispojasta. Kuvaan oli lisätty jalkapalloilija, joka vaikutti olevan potkaisemassa rannalla makaavaa poikaa.

Koko keskustelun vastenmielisimmässä kommentissa viitattiin pääministeri Juha Sipilän viime talvena menehtyneeseen poikaan.

Kansanedustaja Olli Immonen ei nähnyt tarpeelliseksi puuttua keskustelun kulkuun. Sana todellakin oli täydellisen vapaa.

– Näin ne n***ii sipilää P*****SEEN JA SUUHUN eikä se tajua sitä!!, kirjoitti muuan kommentoija – Immosen seinällä tekstiä ei tosin ollut kaunisteltu kirjaimia korvaavilla tähdillä.

Ehkä tuo on sitä kiihkottomasti faktoihin keskittymistä ja ilman tunteisiin vetoavaa paikkansa pitämätöntä tai harhaanjohtavaa retoriikkaa turvapaikanhakijoista käytävää keskustelua, jota Immosen johtaman Suomen Sisun Pohjois-Pohjanmaan piirin esikunnan allekirjoittamassa kannanotossa tiistain Forum24-lehdessä vaadittiin.

Savinaamoja, neekereitä ja rajarikkollisia

Olli Immosen mielestä pääministerin olisi pitänyt suunnata apunsa turvapaikanhakijoiden sijaan suomalaisille. Samaa paheksuntaa esitettiin myös monien Immosen kirjoitusta kommentoineiden puheenvuoroissa. Sipilää syytettiin muun muassa maanpetoksesta ja hänen tulkittiin majoittavan kodissaan rajarikollisia.

”Suomalaisilla ei ole väliä vaikka näkee nälkää ja on ilman kotia nukkuu veneiden alla ja mistä milloinkin sattuu suojaisa pakka löytymää. Sitte kun kyseessä on neekeri/neekerit nii kyllähän niille järjestetää katto pään päälle ja ruokaa ymym. Suomalaisista ei välitetä pätkääkää. Suomalaiset joutuu kärsimää että savinaamoilla on hyvä olla.”

”Suomessa todellakin on PALJON OMAN MAAN KANSALAISIA, jotka on apua vailla. Mutta kun ei, täällä hyysätään vaan elintasopakolaisia!”

”Kauheeta ajatella minkälainen pääministeri meillä on.Toivottaa tervetulleeksi kaikki pakolaiset ja omasta kansasta paskat välittää.Tuollaisesta epäisänmaallisuudesta olisi aikaisemmin viety ladon taakse.”

”ihmettelen kovasti,että mistä mukamas pakolaisille asuntoja löytyy,kun ei niitä kuulemma ole suomalaisillekaan.eräs ystävä oli käynyt asuntotoimistossa ja soskussa kysymässä asuntoa,niin hänelle oltiin vastattu’mene puistonpenkille niin kyyllä se poliisi korjaa talteen'”

”Huomioi pois veronkierrosta , odotan milloin auttaa Suomen vähäosaisia eikä raavaita miehiä jotka pakenevat sotaa sen sijaan että taistelivaisivit oman vapaan maan !! Tää on ihan järkkyä !!”

”Ihmettelen kyllä miten ei voida ottaa omaa kansaa huomioon vaan vieraat saa viedä leivän suomalaisen silmien edestä!! Tänne vaan työttömäksi elelee leveästi ja ajelee hienoilla autoilla joista työtön suomalainenvvain haaveilee!”

”Pääministeri tekee maanpetosta ihan julkisesti”

”Sipilä kätkee kotiinsa laittomasti maahantulleita rajarikollisia.”

”Suomea miehitetään kaikessa hiljaisuudessa”

Bisnesmies käärii mukavat tienestit

Juha Sipilä kertoi Kalevalle, että hän ei tarvitse tai halua rahaa siitä, että hänen talossaan majoittuu turvapaikanhakijoita. Monet Immosen sivuilla keskustelleet eivät kuitenkaan olleet vakuuttuneita pääministerin motiiveista.

”sipilä tietää että kun antaa talonsa pakolaisille niin saa ainakin hyvän vuokran itselleen . Eihän suomalaiset tajua että sillä lailla pääsee kiertää veroja”

”Ilmaiseksi ei Sipilä taloa anna. Bisnesmiehenä kyllä käärii mukavat tienestit.”

”sitten kun mamut tuhovat Sipilän asunnon niin muut ne on maksumiehiä ei niitä korjauksia ja vuokria mamut maksa vaan yhteiskunta ja veromaksajat.”

”sipilä taitaa neuvotella valtiolta ensin rahaa.taloonhan tulee remppa kun ne särkee paikat”

”On se ketku tuo sipilä. Antaa oletettavasti puolijoutilaan kämppänsä ulkolaisille ja saa ”hyvän miehen”maineen. Samalla naapuruston arvo laskee ja sipilän kaverit saa siitä ostaa halvalla asuntoja ja joko a) perustaa pakolaiskylä täysillä valtion tuilla tai b) siivota alue ja myydä voitolla eteenpäin sitten kun arvo palautunu.”

”Tämän lahkolaisen harhaoppisen, ahneen veronkiertäjän veto on mediaseksikäs, ja kaiken pahan suvaitsevaisille poliittisesti korrekti! Tietysti veronmaksajat maksavat vuokran ja lämmityksen ja kaiken, ja kun partasotalapsoset ovat tärvelleet talon, hän saa varmaan veronmaksajien piikkiin täysremontin; se nostaa talon jälleenmyyntiarvoa!!”

Ahne lahkolaismiljonääri

Monet Immosen Facebook-kirjoitukseen kantaa ottaneet puolustivat Immosen näkemyksiä kohdistamalla hyökkäyksensä Sipilän uskonnolliseen vakaumukseen.

”Tuo vitunsikalessu saa vuokratuloja valtiolta ku antaa kämppänsä vuokralle neekereille!!!”

”Voiko lessulta järkeviä tekoja odottaa?”

”Kukaan ei ole niin viisas kuin ihminen, paitsi Insinööri, ja jos sattuu olemaan vielä Lestadiolainen niin hänestä tule ylijumala!”

”Sipilällä ei ole arvot ja moraali kunnossa!!! Hän on ahne lahkolainen ja miljonääri, joka kiertää veroja!”

”Mitä voi odottaa tollaselta lestadiolaiskusipäältä.”

* * *

Kursivoidut kommentit on kerätty Olli Immosen henkilökohtaiselta Facebook-sivulta ja hänen poliitikko-sivultaan noin vuorokausi sen jälkeen, kun Immonen julkaisi oman kirjoituksensa molemmilla sivuilla. Kommentit eivät ole esitysjärjestyksessä, vaan ne on järjestelty teemoittain. Osaa kommenteista on lainattu vain olennaisilta osin. Muuten ne ovat alkuperäisessä muodossaan.

Päivitys 8.9.2015 klo 21.12
Lisätty Suomen Sisun kannanottoa koskeva kappale.

Täsmennys 10.9.2015
Kuvassa näkyvä kommentti tai yksikään kursivoiduista kommenteista eivät ole Olli Immosen kirjoittamia, vaan ne ovat muiden henkilöiden hänen Facebook-sivuilleen kirjoittamia kommentteja.

* * *

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Immonen: Sipilä pelaa rikollisjärjestöjen pussiin (7.9.2015)

Aiheesta internetissä:

Kaleva: Heikinharjussa vieraillut Sipilä: ”En todellakaan halua rahaa” (5.9.2015)

Olli Immosen Facebook-päivitys (Henkilökohtainen sivu) (7.9.2015)

Olli Immosen Facebook-päivitys (poliitikko-sivu) (7.9.2015)

Olli Immonen: Vaaliteemat

Forum24 – näköislehti 8.9.2015

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X