Homovastainen kansanedustaja ratsasti iljettävästi isillä

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kansanedustaja Sari Tanus (kd) vastustaa kiihkeästi tasa-arvoista avioliittolakia.

Kansanedustaja Sari Tanus (kd) vastustaa kiihkeästi tasa-arvoista avioliittolakia.Kansanedustaja Sari Tanus (kd) ajaa homovastaista politiikkaa oman puolueensa halveksumien isien kustannuksella.

Luultavasti isänpäivän iljettävimmässä tempauksessa kristillisdemokraattien kolmas varapuheenjohtaja kansanedustaja Sari Tanus kehua hehkutti isien tärkeyttä, kun hän jakoi tasa-arvoista avioliittolakia vastustavan järjestön kirjoituksen Facebookissa. Tanus valjasti isänpäivän keppihevoseksi, jolla ajaa politiikkaa, jonka päämääränä on estää tasa-arvon edistyminen Suomessa.

Tanuksen jakamaan kirjoitukseen on valikoitu sieltä täältä tilastotietoja, jotka sopivat ajetun asian edistämiseen. Niiden perusteella pyritään osoittamaan, että isättömässä perheessä kasvanut lapsi on tuomittu hirveään elämään. Sopivasti eri tutkimuksista ja eri ajoilta kootuilla tiedoilla luodaan kuvaa, että isättömän perheen lapsi esimerkiksi rupeaa muita todennäköisemmin raiskaajaksi, joutuu linnaan ja tappaa itsensä.

Isien tärkeyttä paukutetaan sellaisella paatoksella, että sen perusteella Tanuksen mainostaman järjestön voisi kuvitella tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen sijaan vaativan jokaiseen perheeseen lakisääteisesti vähintään kahta ellei useampaakin isää.

Isillä ei kuitenkaan ole Tanuksen ulostulossa todellista roolia. Kansanedustajan ainoa tarkoitus on edistää puolueensa umpimielistä politiikkaa, joka pyrkii palauttamaan yhteiskunnan 1950-luvulle. Siinä mallissa äidit pysyvät kotona ja homot kaapeissa.

Kysyin, mihin toimiin Sari Tanus on ryhtynyt, että isänpäivästä tulisi virallinen liputuspäivä äitienpäivän tapaan, jos hän kerran niin kovasti isiä arvostaa. Vastaus osoittaa, että isät eivät kiinnosta abortti- ja homovastaisuuteen keskittynyttä kansanedustajaa vähääkään.

– Isänpäivä ON JO NYT virallinen liputuspäivä, Tanus kirjoitti.

Vastasin, että niihin sitä luulisi, mutta kansanedustaja piti päänsä.

– Höh…ainakin se löytyy virallisten liputuspäivien listalta ja liput liehuu tangoissa ainakin täällä päin, Tanus jankutti.

Ei löydy. Kristillisdemokraattien kansanedustajan jos jonkun luulisi tietävän, että isänpäivä ei ole virallinen liputuspäivä. Tanuksen oman puolueen edellinen puheenjohtaja Päivi Räsänen nimittäin piti sisäministerinä ollessaan tarmokkaasti huolen, että isänpäivää ei oikeaksi liputuspäiväksi kelpuuteta.

Ei ole kulunut vuottakaan, kun Räsänen tyrmäsi ajatuksenkin isien virallisen arvostuksen nostamisesta äitien tasolle. Räsänen vähätteli asian merkitystä ja naulasi ehdottoman ein kirjallisesti ja julkisesti, kun tuolloinen kansanedustaja Reijo Tossavainen (ps) asiasta häneltä kirjallisesti kysyi.

Kristillisdemokraateilla oli valta viedä isien ja äitien välistä tasa-arvoa eteenpäin, mutta sen puolue puheenjohtajansa johdolla nimenomaisesti kieltäytyi tekemästä. Kristillisdemokraattien vuoksi virallinen Suomi pitää isiä kakkosluokan vanhempina. Nyt puolueen varapuheenjohtaja Sari Tanus runnoo tekopyhästi isänpäivän varjolla toisen tasa-arvokysymyksen ratkaisun jarruttamista.

Isät eivät häntä kiinnosta sen vertaa, että hän edes tietäisi, mitä hänen oma puolueensa on isien arvostuksen polkemiseksi viimeisen vuoden aikana puuhastellut.

Kristillisdemokraateille tasa-arvo on kauhistus. On vastenmielistä, että yhdellä tasa-arvo-ongelmalla ratsastetaan syventämään toista.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Lopetetaan isänpäivä (10.11.2014)

Isä ansaitsisi liputuspäivän (9.11.2014)

Aiheesta internetissä:

Sari Tanuksen Facebook-päivitys (8.11.2015)

Päivi Räsänen: Isät ovat liputuspäivänsä ansainneet (16.12.2015)

Aito avioliitto: Jokainen lapsi ansaitsee isän ja isänpäivän (8.11.2015)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X