Ministeri palauttaisi turvapaikanhakijat ”helvettiin”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Olli Immonen sanoo, että Ruotsi on "monikulttuurinen helvetti".

Olli Immonen sanoo, että Ruotsi on "monikulttuurinen helvetti".Perussuomalaisten näkemykset ovat vahvasti ristiriitaisia. Valehteleeko ministeri vai kansanedustajat?

Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä (ps) esittää, että Suomen pitäisi palauttaa maahaan Ruotsista pyrkivät turvapaikanhakijat. Mäntylä katsoo, että Suomella ei ole velvollisuutta ottaa heitä vastaan.

– Ruotsi on turvallinen maa. Pikakäännytysten tulee olla mahdollisia myös meillä. Vaadin, että tämä asia selvitetään nopeasti, ja toteutetaan, Mäntylä sanoi perussuomalaisten verkkolehden Suomen Uutisten mukaan.

Mäntylä aikoo tehdä asiasta esityksen hallitukselle.

Mäntylän arvio Ruotsin turvallisuudesta on vahvassa ristiriidassa sen kanssa, mitä muut perussuomalaiset ovat viime aikoina maasta lausuneet. Esimerkiksi puolueen eduskuntaryhmään riemukkaan paluun hiljattain tehnyt kansanedustaja Olli Immonen linjasi vielä kesällä, että Ruotsissa esiintyy esimerkiksi poliittista vainoa ja että maa on monikulttuurinen helvetti.

– Ruotsi on jo tuhottu ja menetetty maa, Immonen kiteytti heinäkuisessa Facebook-kirjoituksessaan.

Myös kevään vaaleissa kansanedustajaksi valittu Simon Elo kertoi maaliskuussa, että Ruotsissa poliittinen toimintavapaus on surkealla tolalla. Hän vertasi tilannetta meikäläisiin oloihin.

– Suomessa ei kriitikoita painosteta väkivallalla tai uhata muuten niin, etteivät he uskaltaisi puhua, Ruotsin tilanteesta Kansankoti kuolinvuoteella -nimisen raportin perussuomalaisten ajatushautomon tilauksesta kirjoittanut Elo sanoi.

Nyttemmin perussuomalaisista potkut saanut Sebastian Tynkkynen puolestaan luonnehti, nauttiessaan vielä puolueensa luottamusta, Ruotsia painajaismaiseksi yhteiskunnaksi. Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen löysi Ruotsin hirvittävillä oloille konkretiaa Malmön kaupungista. Hakkarainen tiesi kertoa elokuussa, että Malmö on kaupunki, jossa tilanne on riistäytynyt käsistä ja jolle ei voi tehdä enää mitään.

– Paikallinen laki ei enää ulotu sinne. Siellä on ihan omat säännöt. Paikka näyttää enempi Libanonilta kuin Ruotsilta, Hakkarainen arvioi Iltalehden mukaan.

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin johtaman ulkoministeriön matkustustiedotteessa todetaan Libanonin turvallisuudesta muun muassa, että umpimähkäistä tuhoa aiheuttavien, ennakoimattomien pommi-iskujen tai muiden terroritekojen riski on koko maassa korkea.

Ja tuollaiseen maanpäälliseen helvettiin sosiaali- ja terveysministeri nyt haluaa turvapaikkaa etsiviä palauttaa. Vai voisiko sittenkin olla niin, että Ruotsin oloja päivitelleet olisivat pistäneet vähän omiaan? Olisiko käynyt sillä tavalla, että siinä monikulttuurisuuden painajaista vastaan taistellessa olisi tullut puhuttua vähän paskaa? Vai lasketteleeko sosiaali- ja terveysministeri Mäntylä pehmoisia väittäessään Ruotsia turvalliseksi? Joku tässä nyt kuitenkin puhuu palturia.

Perussuomalaisten puoluehallitus kokoontuu ensi viikon perjantaina. Siinä yhteydessä puolueen soisi naulaavan virallisen linjansa siitä, kuka Ruotsin oloja arvioineista perussuomalaisista on valehdellut.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Aiheesta internetissä:

Suomen Uutiset: Ministeri Hanna Mäntylä vaatii: pikakäännytys Suomen ja Ruotsin väliselle rajalle (12.11.2015)

Sebastian Tynkkynen: Miten kenellekään voi tulla yllätyksenä, että vastustamme monikulturismia? (26.7.2015)

Olli Immosen Facebook-päivitys (25.7.2015)

Olli Immosen Facebook-kommentti (25.7.2015)

Suomen Uutiset: Raportti: Suomella viime hetket välttää Ruotsin virheet maahanmuutossa (19.3.2015)

Iltalehti: Teuvo Hakkarainen jyrähti: Pakolaiset Ahvenanmaalle (27.8.2015)

Ulkoministeriö: Libanon: matkustustiedote (16.10.2015)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X