Kansallismieliset riemastuivat raiskauksesta

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kansallismieliset saivat, mitä halusivat.

Kansallismieliset saivat, mitä halusivat. Dialogi purskahteli Facebookissa valtoimenaan, kun kansallismieliset juhlivat Kempeleen raiskausta.

Kansallismieliset raivostuivat, kun kuulivat, että ulkomaalaiset olivat raiskanneet alaikäisen. Nousi hirveä meteli.

Viha oli kuitenkin lauennut ennenaikaisesti. Elämöinti loppui siihen paikkaan, kun kävi ilmi, että raiskaajat olivatkin suomalaisia. Tämä oli elokuussa. Nyt syytetyille vaaditaan kuuden vuoden vankeustuomioita. Tuomio, rikos tai varsinkaan rikoksen uhri eivät kansallismielisiä kuitenkaan kiinnosta.

Sillä eilen heidän toiveensa täyttyi.

Oulun poliisi tiedotti, että kaksi alaikäistä ulkomaalaistaustaista henkilöä on pidätetty epäiltynä 14-vuotiaan tytön raiskauksesta Kempeleessä. MTV:n tietojen mukaan epäillyt ovat afganistanilaisia turvapaikanhakijoita.

Rikos tai sen uhri eivät edelleenkään liikuta kansallismielisiä, mutta tapahtunut on silti juuri sitä, mitä kansallismieliset ovat pitkään toivoneet. Vastaavista tapauksista on paremman puutteessa tähän asti levitelty perättömiä huhuja, vääristeltyjä kuvauksia ja pahimmillaan kokonaan keksittyjä tarinoita. Mutta nyt se näytti viimein olevan totta.

Riemulla ei ollut rajaa, kun kansallismieliset somesankarit riensivät ruiskimaan vihaansa Facebookiin. Lopultakin he olivat löytäneet luotettavan oloista tietoa rikoksesta, jonka perusteella kaikki saastaisimmatkin ennakkoluulot saattoi julkisesti yleistää koskemaan ihan jokaista turvapaikanhakijaa. Ja muuta ulkomaalaista. Tai sellaisen näköistä.

Kansallismielinen pääsi viimein yleistämään mielestään hyvällä syyllä.
Kansallismieliset näkivät tapahtuneessa oikeutuksen väkivaltaan. Tuhopolttoihin. Tappamiseen. Raiskausuutisen aiheuttama euforia vei niin väkevästi mukanaan, että kaikista kansallismielisimmät julistivat julki joukkotuhofantasioitaan.

Kansallismieliset kokivat väkivallan hyväksi ratkaisuksi.Kansallismieliset olivat niin iloisia, että he eivät olisi halunneet riemun loppuvan ollenkaan. He päihtyivät seksuaalirikoksesta ja toivoivat, että raiskauksia tapahtuisi lisää.

He toivoivat oikein kovasti, että Kempeleen uhri kuuluisi pääministerin lähipiiriin. Sitten he toivoivat hartaasti, että vastaavaa tapahtuisi muidenkin päättäjien läheisille. Ja ministereille itselleen. Ja vähän muillekin. Ja että tulisi sotilasvallankaappaus ja sota.

Kansallismieliset toivoivat uusia raiskauksia.
Kansallismieliset toivoivat sotaa ja sotilasvallankaappausta.

Tällaista oli kansallismielinen dialogi Facebookissa marraskuussa 2015. Nimettömän kommentoinnin mahdollistavilla keskusteluforumeilla sanoja ei aseteltu näin kauniisti.

Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole syyllistää kaikkia kansallismielisiä. Heidän joukkoonsa mahtuu myös paljon aivan kunnollisia ihmisiä, jotka ovat aivan yhtä järkyttyneitä näistä kuvottavista rikoksista kuin kaikki muutkin. Monet kansallismieliset käyvät normaalisti töissä ja maksavat veroja. Osa äänestää vaaleissa, ja jotkut pyrkivät jopa vaikuttamaan asioihin parlamentaarisin keinoin.

* * *

Kuvakaappaukset ovat Facebookissa 24.11.2015 julkaistuja yksittäisiä kommentteja ja tilapäivityksiä. Ne eivät ole samoista keskusteluista tai esitysjärjestyksessä, vaan ne on järjestelty aihepiireittäin.

Päivitys 25.11.2015 klo 19.20
Toinen raiskauksesta epäillyistä nuorista miehistä on vapautettu. Hänellä ei ole poliisin mukaan mitään tekemistä epäillyn rikoksen kanssa. Edelleen pidätettynä oleva nuori mies on tuntenut epäillyn rikoksen uhrin entuudestaan. Kansallismielisillä on arvatenkin niin kova hoppu huutaa, että uudet tiedot eivät heitä tavoita. Ja näin tarina siirtynee alkuperäisessä muodossaan osaksi kansallismielistä kaanonia.

Päivitys 25.11.2015 klo 22.20
Muutettu joitakin sanavalintoja ja aikamuotoja vastaamaan paremmin yllä mainittuja uusia tietoja.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Poliisi hiljaa – Oululaiset huutavat natseja ja väkivaltaa raiskaushuhun vuoksi (7.8.2015)

Poliisi vahvistaa: 15-vuotias raiskattu Oulussa – epäillyt kantasuomalaisia (7.8.2015)

”Raiskaajamutakuonoista” tuli osa totuutta (8.8.2015)

Aiheesta internetissä:

Oulun poliisi: Raiskaus Kempeleessä (24.11.2015)

MTV: 14-vuotiaan tytön raiskauksesta epäillyt ovat afganistanilaisia turvapaikanhakijoita (24.11.2015)

MTV: Oulun Rajakylän raiskausjutussa vaaditaan kuuden vuoden vankeusrangaistusta (23.11.2015)

Oulun poliisi: Lisätietoa Kempeleen raiskausepäilyyn (25.11.2015)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

 

Jaa artikkeliTilaa Seura

Lisää aiheesta

Lue lisää samalta kirjoittajalta

Yhteistyössä

Kommentointi

Vaikka suvaitsevaista toimittajaa taaskin selvästi harmittaa suunnattomasti, niin se että uhri ja vangittavaksi vaadittu epäilty ovat saman päivän olleet samassa monikulttuurisessa kohtaamisryhmässä, ei millään muotoa lievennä tapahtunutta. Itseasiassa juuriikin päin vastoin, mutta tätä se unelmointi ilman rationaalisuutta teettää.

Eikös se ole vakio toitotus että useimmin raiskaavat entuudestaan tutut ?

Yhtä paha asia kuin veripäisimmät kansallimieliset ovat nämä umpisuvakit, joista osa suoraan syöksyi kiistämään, että ei mitään raiskausta edes ole voinut tapahtua ja sen jälkeen alkoi uhrin syyllistäminen ”että oli oma vika” ja ettei vika vaan missään nimessä olisi ollut kehitysmaa muslimissa.

Kiitos kommentista.

Siitä minulla ei ole tietoa, millä tavalla epäillyn rikoksen tekijä ja uhri ovat olleet entuudestaan tuttuja. Eikä sillä ole väliä. Sillä on väliä, onko raiskaus tapahtunut. Tämän asian ratkaisee aikanaan oikeus. Raiskaus on rikoksena aivan sieltä vastenmielisimmästä päästä. Sellaisesta ei tule selvitä seurauksitta. Seurauksistakin päättää oikeus.

Se minua harmittaa, että niin monet suomalaiset pitävät toisten suomalaisten tekemiä raiskauksia merkityksettöminä. Niitä tapahtuu valtavan paljon, mutta kovin harva niistä elämöi. Vasta sitten huudetaan, kun asialla epäillään olleen ulkomaalaisen. Nostamalla jumalaton meteli pelkästään ulkomaalaisten seksuaalirikoksista vähätellään niitä rikosten uhreja, joiden kärsimyksille kukaan ei ole korvaansa lotkauttanut. Ikään kuin sillä olisi lopputuloksen kannalta suurikin merkitys, minkämaalaisella ulokkeella koskemattomuutta loukataan. Ikään kuin monikin raiskattu ajattelisi, että oli onni, että tuli suomalaisen raiskaamaksi.

Turvapaikanhakijoiden tekemistä joukkoraiskauksista on puhuttu kauan. Sellaisia on nähty lähinnä siellä, missä niitä ei ole ollut. Nähtävästi tässäkään tapauksessa sellaista ei tapahtunut, vaan kyse lienee ”tavallisesta raiskauksesta” – sellaisesta, joka pitäisi tuomita hirveäksi rikokseksi tekipä sen kuka hyvänsä.

Se minua harmittaa myös, että niin monet suomalaiset kuvittelevat, että heillä olisi jokin oikeus itsekin ryhtyä rikollisiksi, jos joku muu rikkoo lakia. Sekin harmittaa, että monien mielestä on oikeutettua ruveta kostamaan jonkun teot joillekin hänen kanssaan samannäköisille.

Se ei vaikuta kovin sivistyneeltä. Se vaikuttaa sellaiselta raakalaismaisuudelta, jota voi kuvitella harjoitettavan Isis-terroristien hallitsemilla alueilla. Se ei vaikuta kovin suomalaiselta.

Kyllä, minua harmittaa.

Siitä olen täsmälleen samaa mieltä, että uhrien syyllistäminen yksiselitteisen väärin.

Olet siis sitä mieltä, että kansallismieliset iloitsevat näistä turvapaikanhakijoiden tekemistä raiskauksista? Me sinun kutsumat ”rasistit” Olemme huolissamme kansallisuudesta huolimatta lisääntyneistä naisiin kohdistuvista raiskauksista, ja kuten itsekkin tiedät, että erityisesti Afrikasta ja Lähi-idästä suuntautuva laiton maahantulo lisää näitä. Itse olen pienten lasten isä ja sinunko mielestä huoli heidän tulevaisuudestaan on rasismia? Itse en mitenkään jaksa ilakoida näistä uutisista !!!

Kiitos kommentista.

Tässä jutussa varoin erityisen tarkasti käyttämästä sanaa ”rasisti”. Kukapa myöntäisi rasisti olevansa, vaikka homma kuinka siltä näyttäisi? Näitä puheitahan perustellaan syvällä huolella, jolla ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa.

On hyvin jännää, että huoli seksuaalirikoksista ei vain näy kovinkaan selvästi muulloin kuin silloin, kun tekijä on ulkomaalainen. En muista kuulleeni tai nähneeni, että missään kotimaisen raiskaajan tapauksessa olisi esitetty, että pitäisi polttaa asuinrakennuksia, joihin on majoittunut tekoihin täysin ulkopuolisia henkilöitä. En muista myöskään, että olisi kehotettu pahoinpitelemään kotimaisen raiskaajan kanssa samannäköisiä satunnaisia vastaantulijoita. Joukkotuhostakaan ei ole tietääkseni ollut puhetta.

Tuollaisista puheista syntyy mielestäni hyvin perustellusti mielikuva, että närkästys ei niinkään liittynyt itse rikokseen vaan epäillyn rikollisen taustoihin.

Mutta hyvähän se on, jos tasapuolisesti kaikki seksuaalirikokset huolettavat. Siitä kun päästäisiin vielä sille asteelle, että tappaminen ja väkivalta yleensä koettaisiin kielteisiksi asioiksi, niin oltaisiin jo pitkällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X