Ulkomaalaiset pakkotyöhön, kansa aseisiin ja armeija kaduille

Jaa artikkeliTilaa Seura
Demonit vaanivat kaduilla.

Demonit vaanivat kaduilla.”Välttämättömät leikkaukset” ovat pikkujuttu, kun demonit piinaavat ulkoilijoita. Ja sitten on myöhäistä valittaa, kun armeija on kaduilla ja kaikki kansa pakkotyöhön alistettu.

Vuosi sitten päivittelimme vielä ulkomaalaisjengin rötöstelyä Helsingissä ja päähallituspuolue kokoomuksen leikkaushankkeita. Äänenpainot olivat ankaria, mutta liki kaikki ymmärsivät hysterian älyttömyyden.

Paniikin lietsomista kuitenkin jatkettiin. Nyt sen marjat ovat kypsiä poimittaviksi.

Sanaparia välttämättömät leikkaukset on toisteltu siitä lähtien, kun uusi hallitus tarttui valtiolaivan ruoriin viime keväänä. Hiljalleen muun muassa lapsiin, perheisiin ja sairaisiin iskeviin leikkauksiin on turruttu niin, että ihan joka käänteessä niiden välttämättömyyttä ei enää jakseta kyseenalaistaa.

Ja kukapa sellaisista piittaisi, kun läsnä on vielä suurempi uhka: Kerrotaan, että kadut ovat muuttuneet sotatantereeksi. Kukaan ei ole enää turvassa, kun ulkomailta saapuneet demonit jahtaavat naisia ja lapsia. Niitä samaisia äitejä ja pienokaisia, joita maan hallitus toisaalla jahtaa omalla tavallaan. Mutta sehän nyt on välttämätöntä, kuten on toisteltu.

Muu ei enää auta kuin jalkauttaa armeija kaduille ja pistää ihmiset pakkotöihin.

Näin nämä asiat koetaan

Ihan kaikki eivät ole vielä nielleet tarinaa katujen turvattomuudesta. Osa niistä miljoonista suomalaisista, jotka eivät ole itse nähneet tai joiden lähipiirille ei ole sattunut kohdalle mitään erityistä, ovat edelleen sitä mieltä, että tarinat laajamittaisesta turvattomuudesta ovat vähintäänkin liioiteltuja.

Mutta he ovatkin ymmärtämättömiä suvakkeja, sanovat ne, jotka tietävät tietävänsä ainoina oikean totuuden – vaikka monilla heistäkään ei ole huhuja kummempaa tietoa konkreettisesta turvattomuudesta.

Mutta näin nämä asiat koetaan, kuten perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo luonnehti kertoessaan vahvistamattoman tarinan ulkomaalaisen pahuudesta. Niinhän ne koetaan, koska asiaa on toistettu vielä pitempään kuin hallituksen jaaritusta välttämättömistä leikkauksista.

Ja kun kerran asiat niin koetaan, ollaan tilanteessa, jossa ei pidetä edes kummallisena, että Suomen puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) hyppää sisäministerin tontille ja ehdottaa perustettavaksi täydennyspoliisijärjestelmää, jossa pääosin sotilaspoliisikoulutuksen saaneita reserviläisiä osoitettaisiin poliisin reserviksi. Toisin sanoen kaduille olisi poliisikoulutuksen saaneiden sijaan tulossa sotilaskoulutettuja joukkoja valvomaan turvallisuutta. Tämän toteutuessa ei olisi kovin kaukaa haettua sanoa, että armeija on kaduilla.

Heikkenevän turvallisuuden tunnetta vahvistaakseen Jussi Niinistö väittää ministerin auktoriteetilla, että poliisilaitoksia ollaan Suomessa lopettamassa. Poliisi ei ole moisesta suunnitelmasta kuullutkaan, mutta väliäkö hällä, koska näin nämä asiat koetaan.

Armeija kaduilla kuulostaa uskomattomalta nykypäivän Suomessa. Vai kuulostaako sittenkään?

Liekinheittimiä ja Jeesusta Kristusta

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps) julistaa, että Suomeen on syntynyt uusi turvallisuustilanne ja peräti turvallisuusvaje sen jälkeen, kun maahan saapui suuri määrä turvapaikanhakijoita. Tämän vuoksi hän vaatii höllennystä ampuma-aselain tulkintaan niin, että nykyistä useampi saisi kättä pidempää mukaansa.

– Tässä tilanteessa on tarpeellista keskustella siitä, miten parannetaan kansalaisten mahdollisuuksia puolustaa itseään vaaratilanteissa, Halla-aho kirjoittaa tiedotteessaan.

Ehdotus saa odotettua kannatusta Halla-ahon Facebook-sivulla. Totta kai, koska siellä kommentoivat lähinnä ne korkeamman totuuden omaksuneet, jotka ovat vuosia rummutukselle altistuneina vakuuttuneita, että maailmanlopun uhka on välitön. Heidän keskuudessaan mitkään numerot tai muut sen sellaiset todellisuuteen perustuvat indikaattorit eivät paina, kun sinänsä merkittävistä ja huolestuttavista tiedoista paisutetaan kaikki mahdolliset rikokset oikeuttava vihan monumentti. Kaasusumuttimet, joista Halla-aho tiedotteessaan puhui, tuntuvat siinä joukkoraivossa varsin riittämättömiltä.

– Aseistautuminen on perusteltua ja tarpeellista kuten talvisodassa ikään, mutta niin on rukous Jeesuksen Kristuksen Jumalan puoleen: sillä ryssäkin voitettiin, linjaa yksi Halla-ahon tiedotetta kommentoinut.

– Viidakon lait on tullu mutiasten mukana. Ne ei kunnioita ku voimaa! jyrähtää toinen.

– Ei kiimaista musua pysäytä muu kuin sähkölamautuskapula koska koraanin oppin mukaan vähäpuksiet naiset ovat vapaata riistaa, jos ei ole purka päällä ja mies saattaja, komppaa kolmas.

– Käsiaseiden luvansaantia pitäisi vapauttaa myös, vaatii neljäs.

– Liekinheitin toimii tehokkaammin eläinrotu ”gamaepaviaaneja” vastaan, summaa viides.

Tuossa valossa Halla-ahon ehdotus kansalaisten varustautumisesta kaasusumuttimin vaikuttaa peräti maltilliselta – kuten vaikuttavat myös yllä siteerattujen kommentoijien ehdotukset siihen verrattuna, mitä puhutaan varsinaisilla vihasivustoilla. Armeija kaduilla kuulostaa hippien kukkaisleikiltä.

Puolisotilaallista maahanmuuttokritiikkiä

Helsingissä tapahtui poliisin tietojen mukaan uudenvuoden juhlinnan yhteydessä lukuisia joukkoahdisteluja. Niille oli tyypillistä se, että joukko ulkomaalaisiksi tiedettyjä tai epäiltyjä henkilöitä ympäröi naisen tai naisia kourittaviksi ja lääpittäviksi. Kaikkiaan tutkittavana on yhteensä viisitoista epäiltyä seksuaalirikosta. Niistä yksi on raiskaus.

Kun vuosia on esitetty mantraa ulkomaalaisten ja erityisesti muslimien paheellisuudesta, uppoaa poliisin vahvistama tieto ilmeisen oikeista rikoksista hysterian omaksuneisiin lopullisena totuutena. Se vahvistaa todeksi mielikuvat, jotka ovat syntyneet pitkään levitellyistä huhuista ja lukuisia kertoja tekaistuiksi todetuista tarinoista muslimien kollektiivisesta pahuudesta.

– Oli turvallisuudentunteen järkkyminen objektiivisesti perusteltua tai ei, se ohjaa ihmisten käyttäytymistä, Jussi Halla-aho toteaa toisessa kaasuase-esitystä käsitelleessä Facebook-keskustelussa.

Joidenkin väkivaltarikollisten käyttäytyminen on ohjautunut siihen, että niin sanottua turvallisuusvajetta on ruvettu niin sanotusti paikkaamaan omin voimin. Päälle päin kaikki näyttää oikein hyvältä: siinäpä vain reippaat nuoret miehet kävelevät ja katsovat, että kaikki saavat olla rauhassa.

Tämän mielikuvan pohjana ovat toinen, kolmas ja neljäskin tarina: se, että poliisin sanotaan pimittävän tietoa muiden tarinoiden pohjalta omaksutusta totuudesta muslimien pahuudesta; se, että tiedotusvälineiden sanotaan olevan juonessa mukana pimittelemässä ja se, että koko homman taustalla häärivät suvakit, ne kaiken pahuuden mahdollistavat suomalaiset.

Ja tähän kokonaisuuteen vastaa väkivaltarikollisvetoinen, järjestäytynyt ja komentoketjultaan sotilaallinen joukkio, joka jopa nimessään Soldiers of Odin kertoo koostuvansa sotilaista.

Voidaan sanoa, että Suomen kaduilla marssii väkivaltarikollisten johtamia puolisotilaallisia joukkoja. Vain aseet puuttuvat toistaiseksi, mutta siihenkin ongelmaan on luvassa helpotusta, jos Halla-ahon vaatimukset lupakäytäntöjen höllentämisestä lähtevät vetämään.

Tämän puolisotilaallisen joukkion nimissä sen puhemiehet vaativat uskonnonvapauden lakkauttamista. Järjestö on myös ilmoittanut, että eräänä päivänä se vielä kohdistaa toimensa suvakkeihin – kun on ”takaisin maksun aika”.

Väärin uskovat ja ajattelevat ovat siis tämän suomalaisia puolustavan joukkion tähtäimessä. Kuka noita ajatusrikollisia sitten puolustaa, kun puolustajiksi esittäytyneet rupeavat syyttäjiksi ja tuomareiksi katutuomioistuimissa?

Armeija kaduilla rupeaa tuntumaan jo välttämättömyydeltä. Onhan se sentään kuitenkin valtion alaisuudessa. Lapsiin ja sairaisiin kohdistettavat leikkaukset ovat oikeastaan merkityksetön pikkujuttu tähän kaikkeen verrattuna.

Pakkotyö onkin hyvin maltillinen ratkaisu

Hallituspuolue kokoomus esittää, että turvapaikan saaneet ulkomaalaiset pistetään palkattomaan työhön esimerkiksi teollisuuden alihankintatöissä. Jo tällä hetkellä vallitseva käytäntö osoittaa, että kieltäytyminen mainituista töistä johtaisi todennäköisesti sosiaalietuuksien menettämiseen. Käytännössä palkattomaan työhön osoitetulla ei vaihtoehtoja olisi, vaan hän joutuisi teollisuuden palvelukseen palkatta: ainoa korvaus muodostuisi sosiaalietuuksista, joita hän ei tekemänsä työn vastineeksi menettäisi.

Ja nuo sosiaalietuudet maksetaan verorahoilla. Voittoa tavoittelevat yritykset saisivat valtion piikkiin työvoimaa. Vähänkään bisneshenkisen yrittäjän mielestä palkallisen väen pestaaminen kuulostaisi tuollaisen mahdollisuuden avautuessa jo ajatuksenakin naurettavalta.

Ja kun palkalliselle työvoimalle ei ole tarvetta, ei auta kantasuomalaisenkaan muu kuin mennä joukon jatkoksi palkattomaan työhön saadakseen henkensä pitimiksi edes sosiaalietuuksia, jotka nekin on leikattu minimiin, koska leikkauksethan olivat välttämättömiä.

Siinä vaiheessa rupeaa vituttamaan jo yhtä jos toistakin, mutta ääntä ei parane korottaa. Lakkoilla ei kannata, eikä mieltä sovi osoittaa, vaikka kuinka nälkä ja huoli tulevaisuudesta painaisivat.

Barrikadeille ei nousta, koska armeija on kaduilla. Se suojelee meitä kaikkia puolisotilaallisilta joukoilta ja uskonnollisilta raakalaisilta. Ja vapaudelta.

Tällaisenkin dystopian voisi vielä välttää, jos lakkaisi syömästä sen siemeniä.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Kotihoidontuki lakkautetaan kokonaan? (5.1.2015)

Jengiväkivallasta järkyttyneet huutavat skinejä apuun (8.10.2015)

Aiheesta internetissä:

Helsingin Sanomat: Puolustusministeri: Poliisin resurssit ovat riittämättömät (22.1.2016)

Tuukka Kuru: Haastattelussa Soldiers of Odin

Iltasanomat: Perussuomalaisten puoluesihteeri Jyväskylän väkivaltaisuuksista: ”Meillä ei ole sinne puolueena minkäänlaisia yhteyksiä” (2.8.2015)

Helsingin Sanomat: Puolustusministeri Niinistön väite poliisilaitosten sulkemisesta hämmentää – ”Laitoksia ei olla lakkauttamassa” (22.1.2016)

Kokoomus: Työ on paras tapa kotoutua (22.1.2016)

Uuninpankkopoika Saku Timonen / Image: Ei mitään ongelmaa? (8.1.2016)

Jussi  Halla-ahon tiedote (20.1.2016)

************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X