Natseja ei ole olemassakaan

Jaa kaverilleTilaa Seura

Kuva: GaryBlakeley. CC BY-SA 3.0.Hakaristilippua liehuttava kaljupää voi hyvin olla syöpäsairas hindulainen. Vihervasemmiston, suvakkien ja muiden mädättäjien propagandaa kaikki.

Kertovat, että kansanedustaja Olli Immonen (ps) poseerasi viime kesänä kauniissa muodostelmassa tunnettujen uusnatsien kanssa. Oli ihan sattumalta osunut samalle paikalle. Eivät olleet ollenkaan millään tavalla tuttuja tyyppejä. Ja paha olisi muutenkaan ollut hengailla natsien kanssa, kun eihän sellaisia ole olemassakaan. Suvakkitrollien keksintöä koko homma.

Myöhemmin samaisena kesänä myös kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön puheenjohtajana toimiva Immonen uhosi sisällissotaa ja taistelua, mutta ei tietenkään tarkoittanut sitä, vaan jotakin ihan muuta. Se oli vain sellaista tsemppailua. Lyyrisessä muodossa.

Suomen Sisun piirijohtaja James Hirvisaari kertoi voivansa sympata lopullista ratkaisua. Myöhemmin hän täsmensi, että ei ollut tarkoittanut sanoillaan sitä Hitlerin Saksan joukkomurhaista lopullista ratkaisua, joksi sanapari yleensä tulkitaan, vaan jotakin ihan muuta. Tietenkin.

Hirvisaari symppaili myös vastaanottokeskusten tuhopolttoja. Samoin saattoi tulkita tehneen toisen Suomen Sisun piirijohtajan Juha Mäenpään. Hän kertoi rukoilleensa vastaanottokeskusrakennnuksen tuhoutumista. Kun näin kävi, hän ilmoitti sen olevan todiste siitä, että Jumala on olemassa. Tai näin olisi hätäinen saattanut kuvitella, mutta tietenkään perussuomalaisten varakansanedustaja ei ollut tarkoittanut sanojaan kirjaimellisesti noin. Hän oli tietenkin rukoillut jotakin aivan muuta ja vain esittänyt asian käyttämällä sanoja, joita kukaan muu ei osannut tulkita kuten hän.

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari vaikutti esittävän kitkerää ihmisoikeuskritiikkiä, mutta  häntäkin tulkittiin aivan väärin. Totta kai. Onhan se nyt aivan selvää, että suurempaa ihmisoikeuksien ystävää ei ole kuin Laura Huhtasaari. Hänhän suorastaan huokuu ihmistä ja oikeutta aina kun avaa suunsa tai laskee sormensa näppäimistölle.

Huhtasaarelle sattui myös sellainen lapsus, että hän ei ollut lainkaan huomannut, kun hänet oltiin liitetty rasistiseen Facebook-ryhmään. Huhtasaari paheksui luonnollisesti moista kovasti heti, kun asia hänelle selvisi. Hyi hyi, ei saa liitellä lupaa kysymättä ketään rasistisiin ryhmiin. Eihän kukaan sentään rasisti ole.

Ehkäpä tästä kömmähdyksestä viisastuneena Huhtasaari on ymmärtänyt pysytellä erossa Rajat kiinni -kansanliikkeen äärimmäisen rasistisesta ja väkivaltakiimaisesta Facebook-ryhmästä. Tai eihän se oikeasti rasistinen ja väkivaltakiimainen ole; ryhmän 17 ylläpitäjää eivät vain voi ihan kaikkea huomata, kun suvakit trollaavat. Jos nyt vaikkapa esimerkiksi kolme neljästä tai edes puoletkaan sivulle kirjoitetuista viesteistä sattuisi olemaan rasistisia tai lietsomaan tai juhlimaan väkivaltaa, niin ihan silkkaa työtapaturmaa se on. Sattuuhan niitä erehdyksiä tarkkasilmäisellekin moderaattorille. Tai seitsemälletoista

Kaikki muut eivät ole arvanneet olla yhtä tarkkana kuin huomaavainen Huhtasaari. Rajat kiinni -ryhmän jäsenistöstä löytyvät esimerkiksi Olli Immosen, Juha Mäenpään ja perussuomalaisten kansanedustajien Juho Eerolan ja Teuvo Hakkaraisen nimet. Yksikään heistä ei taatusti tuollaiseen ryhmään vapaaehtoisesti kuulu, johon lipsahtelee vahingossa joka päivä rasistista materiaalia. Ei ainakaan niin ikään jäsenlistalta löytyvä Vieremän kunnanvaltuutettu Jarmo Kyyrö, joka on kunnallispolitikoinnin ohella paikallisjohtaja Soldiers of Odin -järjestössä – joka on myös harvinaisen väärin ymmärretty porukka.

Odinin sotureita luullaan väkivaltaiseksi natsijärjestöksi ihan vain siksi, että sen perustaja ja koko järjestön nimissä julkisuudessa puhuva Mika Ranta on väkivaltarikoksista tuomittu kansallissosialisti ja että useilla paikallisilla Odin-johtajilla on väkivaltarikostaustaa.

Kun Soldiers of Odin ilmoittaa edellyttävänsä uskonnonvapauden lakkauttamista, ei se tietenkään tarkoita kirjaimellisesti sitä, vaan se on vertauskuva kunniallisten ihmisten rauhallisille kävelylenkeille. Totta sellaista tulee jokaisen kannattaa ja tukea. Demokratian vastustaja on se, joka ei niin tee. Myöskään se, että järjestö kertoo ottavansa suvakit tähtäimeensä, kun takaisin maksun aika koittaa ei tarkoita mitään väkivaltaisuuksia, koska totta kai tällainen järjestö takaisin maksun ajan koittaessa vain katselee pedofiilejä ja raiskareita tuimasti etäältä.

Lisäksi kyseisen kannanoton kohdalla oli luonnollisesti käynyt myös niin, että jonkun järjestön nimissä kirjoittelevan Facebook-tili oli kaapattu, ja kommentti oli sillä tavalla päässyt lipsahtamaan. Sattuuhan sitä, kun paljon tekee. Varmasti vihervassarimädättäjät ja valtamedia tässäkin asialla. Tottahan toki jostakin sellaisesta on oltava kysymys, koska eihän nyt kukaan tuollaisia mielipidevainoja sentään aja.

Suvakit ovat Soldiers of Odinin tähtäimessä.

Ei ainakaan Rajat kiinni -kansanliikkeen puuha- ja puhenainen Susanna Kaukinen, joka hehkuttelee työ tekee vapaaksi -fraasia sen vuoksi, että hänelle on kotona opetettu niin. Tietenkään hän ei sitä ylistä sen vuoksi, että fanittaisi Hitlerin natseja, joiden ylläpitämiin tuhoamisleireihin lausahdus yleensä yhdistetään. Tällainen yhdistäminen johtuu muuten ainoastaan siitä, että Kaukisen siionistimediaksi kutsuma taho mustamaalaa kansallissosialismia aatteena.

Ei, natsi Kaukinen ei missään tapauksessa ole, vaikka kansallissosialismia ylistääkin. Ja muutenkin hänen aatteensa on tietenkin sitä yksityisajattelua, joten sitä ei pidä yhdistää millään tavalla siihen moniarvoisuutta pirskahtelevaan kansanliikkeeseen, jonka nimissä hän puhuu ja julkisuudessa esiintyy. Kuten ei pidä yleistää niin ikään kansallissosialismin nimeen vannovan Soldiers of Odin -johtajan aatetta hänen järjestöönsä. Eikä sekään vaikuta mitenkään mihinkään, että Rajat kiinni tukee odineita ja päinvastoin.

Työ tekee vapaaksi -lausahdus on muuten niiiiin erotettu asiayhteydestä, kun se liitetään Auschwitzin keskitysleiriin ja muinaisnatsien hirmutekoihin. Sehän on peräisin ajalta kauan ennen Hitleriä, joten on suuri vääryys yhdistää se mihinkään pahaan. Aivan viaton se on toteamuksena samalla tavalla kuin hakaristikin on symbolina. Hakaristi on ikivanha kuvio, jonka voi tulkita vaikka kuinka monella tavalla. Jos näkee kaljupään hakaristilippua liehuttelemassa, voi kyseessä olla aivan hyvin vaikkapa syöpähoidosta palaava hindulainen. Ei pitäisi mennä suvakin suin päin natsikorttia heiluttelemaan.

Yhtä lailla väärin on ymmärretty sana neekeri. Teuvo Hakkaraiselle on koulussa opetettu, että se on oikein maan mainio sana, joten ei siinä voi mitenkään olla sellaisia merkityssisältöjä, jotka voitaisiin tulkita rasistisiksi. Ei ollut ennen, ei ole nyt eikä ole tulevaisuudessa. Moisten tulkintojen tekeminen on persuvihaa ja siihen sentään täytyy vetää raja. Paljon tässä maassa sananvapauden nimissä hyväksytään, mutta jotakin pyhää on kuitenkin oltava.

Perussuomalaisilla ei mitenkään saata olla minkäänlaista yhteyttä natseihin, jos heitä vaikka olisikin olemassa. Ei, koska puolueen puheenjohtaja on katolilainen. Lisäksi perussuomalaiset on niin suuri puolue, että se ei edes voisi olla rasistinen. Vihervasemmiston propagandaa kaikki.

Eihän sentään koko ihmiskunnan historiasta löydy yhden yhtä esimerkkiä yhtä suuresta tai suuremmasta liikkeestä kuin perussuomalaiset, joka olisi ollut mitenkään tulkittavissa rasistiseksi. Olenko muka väärässä? Osoittakaa se edes yhdellä esimerkillä, niin minä lupaan todeta tämän kirjoituksen satiiriksi.

Kuva: rajaus alkuperäisestä. Alkperäinen kuva: GaryBlakeley. CC BY-SA 3.0.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Suomen Sisu on muuttumassa terroristijärjestöksi (15.12.2015)

Immosen taistelu tarkoittaa taistelua (28.7.2015)

Immosen järjestössä kannatetaan joukkomurhia (14.12.2015)

Persupäättäjä riemuitsi vastaanottokeskuksen poltosta (2.12.2015)

Aiheesta internetissä:

Yle: Kansanedustaja Olli Immonen poseeraa kansallissosialistisen liikkeen jäsenten kanssa (17.6.2015)

Helsingin Sanomat: Kansanedustaja Laura Huhtasaari: Ihmisoikeudet eivät kuulu kaikille (16.12.2015)

Helsingin Sanomat: Perussuomalaisten Huhtasaari kiistää liittyneensä itse Facebookin rasistiseen ryhmään (2.7.2015)

Rajat kiinni -kansaliikkeen Facebook-ryhmä

Tuukka Kuru: Haastattelussa Soldiers of Odin (16.1.2016)

Susanna Kaukinen: Kansallissosialismin arvoitus: cross-over -liike (24.1.2016)

MTV: Teuvo Hakkaraisen kootut mediaskandaalit (25.11.2010)

Iisalmen Sanomat: Kyyrö: Suomen tehokkain katupartio (12.1.2016)

************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X