Homoaivopesu jälleen persujen Niikon pelkona

Jaa artikkeliTilaa Seura

Kansanedustaja Mika Niikon (ps) mukaan homoaivopesu voi johtaa koko yhteiskunnan kannalta mullistaviin lopputuloksiin.”Voi sitä tyhmyyden ja yksinkertaisuuden määrää”, Niikko summasi. Se on hyvin summattu.

Perussuomalaisten kansanedustajan Mika Niikon omituinen pelko varhaiskasvatuksessa harjoitettavasta homoaivopesusta on palannut. Toisen kauden kansanedustaja pelkää, että tekeillä on koko yhteiskuntaa ravisteleva mullistus.

– Eikö kukaan näe tämän näytelmän lopputulosta, saati uskalla nousta tätä mädännäisyyttä vastaan, joka riistää lastemme normaalin ja turvallisen tulvaisuuden? Niikko jyrisi jakaessaan toissaviikolla Facebookissa linkin Helsingin Sanomien juttuun, jossa kerrottiin näyttelijä ja kirjailija Antti Holma kertoi päätöksestään muuttaa Lontooseen.

Niikon koko avautuminen löytyy tämän kirjoituksen lopusta.

Myös Setan puheenjohtajan Panu Mäenpään mietteitä valottavaan toiseen Helsingin Sanomien juttuun omassa kirjoituksesaan viitanneen Niikon mukaan tällä hetkellä aivojen asennepesu suunnataan ensisijaisesti aikuisiin, mutta hän uskoo, että pian kohteena ovat lapset.

– Ei mene pitkään, kun jokaisessa päiväkodissa ja koulussa lapsen tulee osallistua kaikkeen siihen aivopesuun, jossa lasten mielet myrkytetään Setan kaltaisella sanomalla. Tietenkin suvaisevaisuuden nimissä. Jos vanhemmat, joille lapsensa kasvatusvastuu kuuluu, uskaltavat tähän puuttua, uhataan jopa huostaanotolla. Näin on käynyt jo useassa maassa, Niikko kirjoittaa.

Kansanedustaja paheksuu sitä, että seksuaalivähemmistöjen etujärjestöt ja puolesta puhuvat ajavat suunnitellusti koko yhteiskunnan muuttamista.

– Käytännön tasolla tämä tarkoittaa sitä, että kaikki nykyiset käsitykset lapsen kasvatuksesta, adoptiosta, avioliitosta, sukupuolesta tai mistä tahansa biologiankin osoittamasta normaliudesta voidaan halutessa muuttaa uudeksi totuudeksi.

Niikko näkee kysymyksessä laajempaakin yhteiskunnallista merkitystä.

– Ellemme vastusta tätä kehitystä, mielipidevapautemme ja itsemääräämisen aika tulee päättymään. Niin se vaan on.

”Voi sitä tyhmyyden ja yksinkertaisuuden määrää”

Mika Niikko ei ole suinkaan ensimmäistä kertaa homoaivopesua pelkäämässä. Hän ilmaisi hyvin samansuuntaisia ajatuksia jo viime kesänä julkaisemassaan Facebook-kirjoituksessa.

Niikko sivusi aihetta myös lokakuussa eduskunnassa fanaattisesti vastustamaansa tasa-arvoista avioliittolakia käsitelleessä puheessaan. Tuolloin hän roimi jopa oman puolueensa puheenjohtajaa ulkoministeri Timo Soinia jumalanpelon puutteesta. Samassa yhteydessä hän myös mainitsi, ikään kuin huonona asiana, että samaa sukupuolta olevien avioliiton mahdollistava laki johtaisi viharikosten tuomioiden kovenemiseen.

Niikko ilmentää osin surullisella, osin surkuhupaisalla tavalla yleisempää umpikonservatiivisuutta, joka on saanut sijaa eduskunnassakin ja johon viharikoksetkin katutasolla kiinteästi liittyvät. Seksuaalivähemmistöjen ja yleisemmin muidenkin vähemmistöjen asemaa pyritään polkemaan keinolla millä hyvänsä. Esimerkiksi homokammo ja muukalaisvihamielisyys kulkevat käsi kädessä – eikä niiden toteuttaminen jää pelkiksi puheiksi, kuten olemme saaneet huomata.

Kunnollisten argumenttien puutteessa sortopolitiikan vaatimuksia puleerataan esimerkiksi keskiaikaisilla tulkinnoilla Raamatusta tai ihan sitten vain röyhkeästi ilmiselvällä vihapropagandalla. Pari kuukautta sitten Mika Niikko esimerkiksi lietsoi muslimivihaa levittämällä Facebookissa jo seitsemän vuotta sitten perättömäksi todettua tarinaa palestiinalaisista lapsimorsiamista.

Ja muunlaista totuutta ei sitten saisi ollakaan. Jos joku tohtii toisenlaista esittää, on se Niikon ja hänen hengenheimolaistensa mielestä aivopesua. Toisaalta umpikonservatiivit saavat itse kenenkään estämättä esittää ajatuksiaan, mutta jos joku niitä kyseenalaistaa, on heidän mielestään silloin kysymys sananvapauden rajoittamisesta.

– Lopuksi ei voi kuin todeta, että voi sitä tyhmyyden ja yksinkertaisuuden määrää, Niikko summasi tuoreemman homoaivopesupurkauksensa loppusanoissa.

Se on osuvasti summattu.

Päivitys 29.4.2016 klo 13.30
Lisätty Setan puheenjohtajan Panu Mäenpään nimi.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Kun jukkis ja homoseksuaali muuttaa hetkeksi pois Suomesta, HS la numero tekee siitä "suvaitematon Suomi" -uutisen. Siitäkin huolimatta, vaikka alkupeŕäinen helmikuun haastattelu naisten lehdessä antoi muuttosyyksi täysin toisen tulokulman. Me Naiset; "Hänen unelmansa olisi yhdistää siellä asuminen ja projektit Suomessa ja maailmalla. Seuraavan puolen vuoden aikana hän aikoo ainakin kirjoittaa toisen romaanin, jonka aihe on jo mielessä. Lontoossa hän haluaa imeä itseensä suurkaupungin sykettä ja uusia kokemuksia." Sunnuntaina HS uutinen jatkaa, yhteiskunnankin kannalta tärkeän asian käsittelyä. Setan puheenjohtajan pitkä haastattelu vahvistaa suomalaisten suvaisemattomuutta. Hän syyttää Suomen agressivista asenneilmapiiriä homoja kohtaan ja sanoo itsessään kavavan "vihapuhetta tyhmyyttä kohtaan". Miksi kansanedustajana edes vaivaudun kommentoimaan näin asennhakuisia "uutisia"? Siksi, koska Suomi nimisessä yhteiskunnassa seksuaalivähemmistöjen etujärjestöt ja puolesta puhuvatat uhriutuvat jatkuvasti ja ajavat hyvin suunnitellusti koko yhteiskunnan muuttamista vapaaksi kaikista sukupuoli- ja perhenormeista! Käytännön tasolla tämä tarkoittaa sitä, että kaikki nykyiset käsitykset lapsen kasvatuksesta, adoptiosta, avioliitosta, sukupuolesta tai mistä tahansa biologiankin osoittamasta normaliudesta voidaan halutessa muuttaa uudeksi totuudeksi. Ei mene pitkään, kun jokaisessa päiväkodissa ja koulussa lapsen tulee osallistua kaikkeen siihen aivopesuun, jossa lasten mielet myrkytetään Setan kaltaisella sanomalla. Tietenkin suvaisevaisuuden nimissä. Jos vanhemmat, joille lapsensa kavatusvastuu kuuluu, uskaltavat tähän puuttua, uhataan jopa huostaanotolla. Näin on käynyt jo useassa maassa. Nyt on ensisijaisesti vielä aikuisten aivojen asennepesun aika. Pian lastemme. Ellemme vastusta tätä kehitystä, mielipidevapauteemme ja itsemääräämisen aika tulee päättymään. Niin se vaan on. Se mitä tulee Setan puheenjohtaja Mäenpää väitteeseen siitä, että ilmapiiri on muuttunut agressiiviseksi. Kyllä, mutta selvästi niitä kohtaan, jotka eivät halua vaihtaa mielipidettään näissä asioissa. Ei seksuaalivähemmistöjä sorreta, jos ei halua vaihtaa mielipidettä suhteessa adoptioon tai avioliittoon. Vastaavasti asenne näitä ihmisiä kohtaan on kovaa. Lopuksi ei voi kuin todeta, että voi sitä tyhmyyden ja yksinkertaisuuden määrää. Eikö kukaan näe tämän näytelmän lopputulosta, saati uskalla nousta tätä mädännäisyyttä vastaan, joka riistää lastemme normaalin ja turvallisen tulvaisuuden? Uskalla sinäkin olla mitä mieltä tahansa, ei sitä tarvitse hävetä. Yksilöllä on mielipiteitä, massat eivät niitä ansaitse.

Lue myös:

Homoaivopesua päiväkodeissa (27.6.2015)

Persujen Niikko vihapropagandan lumoissa (26.2.2016)

Aiheesta internetissä:

Helsingin Sanomat: Lontooseen muuttava Antti Holma kyllästyi Suomeen ja sen suvaitsemattomuuteen – ”Mitä minä oikein täällä teen?” (16.4.2016)

Helsingin Sanomat: Setan puheenjohtaja ymmärtää Antti Holman muuttoaikeet – ”Minussa on kasvamassa vihapuhe tyhmyyttä kohtaan” (16.4.2016)

Yle: Avioliittolaista hurja väittely eduskunnassa: ”Ministerit ja kansanedustajat ovat saaneet tehtävänsä Jumalalta” (22.10.2015)

************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X