Hakkarainen vaatii muslimien massakarkotuksia Suomesta

Jaa artikkeli
Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps). Kuva: Eduskunta.

Teuvo Hakkarainen vaatii muslimeja pois Suomesta.

Terrori-iskuilla ratsastaminen saa yhä vastenmielisempiä muotoja.

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen reagoi Nizzan terrori-iskuun odotetulla tavalla. Hän syöksyy ajamaan omaa umpimielistä politiikkaansa. Hakkarainen niin sanotusti ratsastaa iljettävän terroriteon uhrien ruumiilla.

– Hyssyttelyn on loputtava. Muslimit pois tästä maasta! Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja. Lähi-idästä ja Afrikasta tulevia muslimeja ei pidä ottaa maahan, toisen kauden kansanedustaja kirjoittaa julkisessa Facebook-päivityksessään.

Hakkarainen ei suinkaan ole ainoa terrorismista voimaantunut, vaan useat vähäpätöisemmät henkilöt ovat totutusti rientäneet lietsomaan vihaa ja väkivaltaa Nizzan iskun johdosta. Kansanedustajan puheilla on kuitenkin korostunut merkitys ja vaikutusvalta. Tämän vuoksi perussuomalaisten puheenjohtaja ulkoministeri Timo Soinikaan ei voi tulkita Hakkaraisen kannanottoa miksi vain hupsuksi heitoksi.

Hallituspuolueen kansanedustaja lietsoo avoimesti ja julkisesti uskontoon perustuvaa vihaa. Hän syyllistää kirjoituksellaan kuvottavista iskuista maahanmuuttajataustaisten ihmisten lisäksi jopa jo perinteisesti Suomessa asuneen tataarivähemmistön, jonka maastakarkotusta  Hakkarainen nyt muslimivastaisella kirjoituksellaan näyttävästi vaatii.

Hakkaraisen kirjoitusta ei voi myöskään tulkita islamin arvosteluksi, sillä hän suuntaa sen suoraan muslimeita kohtaan. Kyseessä ei siis ole kannanotto jonkun kasvottoman uskonnon tai yhteiskunnallisen järjestelmän hyvistä ja huonoista puolista. Kyseessä on ihmisviha.

Se ei ole yhtään sen kummempaa kuin Isis- ja muiden terroristien kristittyjä ja muita heidän vääräuskoisina pitämiään kohtaan lietsoma viha.

Teuvo Hakkarainen on puhunut. Mitä sanoo hallituspuolue perussuomalaiset? Mitä sanovat perussuomalaisten kanssa kaveeraavat keskusta ja kokoomus ja niiden puheenjohtajat pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok)? Mahtavatko he löytää tällaisesta hankkeesta kirjauksia hallitusohjelmasta?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Aiheesta internetissä:

Yle: Tämän tiedämme Nizzan iskusta nyt – hyökkääjän henkilöllisyys varmistui, Ranskaan suruaika (15.7.2016)

Teuvo Hakkaraisen Facebook-päivitys (15.7.2016)

Uusi Suomi: Perussuomalaisten Facebook-kohautukset – Nyt avautuu Timo Soini (13.7.2016)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

 

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue lisää samalta kirjoittajalta

Yhteistyössä

Kommentointi

Hyvä Jussi Korhonen,

Arvostan suuresti kolumniasi ja kirjoituksiasi. Jatka samaan tapaan sinä upea, suomalainen mies!

Oi kiitos. Punastun.

Mediakentällä velloo ilmiö, jossa islam on kokenut länsimaisen, suvaitsevaisen uudelleenmäärittelyn. Tässä määritelmässä aito islam on yhtä kuin se islam, jota harjoittaa maltilliset muslimit, ja samalla muslimien harjoittamaa väkivaltaa pyritään lokeroimaan mahdollisimman kauas ”aidosta islamista”, antamalla sille äärikasvot ISIS:iä ja muita ääriasioita hyväksikäyttäen. Kun muslimi, tai useampi, tekee iskun, alkaa informaatioseparaattori välittömän erottelun, kuinka nämä iskut, väkivalta yms. ei liity mitenkään islamiin, ja samalla ruudulle/lehteen ilmestyy juttuja ja linkkejä ns. maltillisesta uskonnon harjoittamisesta. Tähän toimintaan liittyy myös ”maltillisena muslimina tunnettu” -tyylistä viestintää, koska sillä on taipumus kääntyä itseään vastaan. Terroristi tai väkivaltaa harjoittava muslimi on aina eri asia kuin islam. Tästä on myös olemassa puolustelujakin, kuten ”rasismin ehkäisy”. On myös tunnettua, että rasismin pahenemisen ”pelossa” on oikeutettua käyttää valheita tai laskelmoitua informaatiota. Todellisuudessa fundamentalismi on saumaton osa islamia. Se on ollut sitä jo 1400 vuotta. Fundamentalismia harjoitetaan missä päin tahansa islamin maailmaa. Jopa Ruotsissa, Briteissä, Saksassa ja Ranskassa. Fundamentalismi on erittäin voimakas asia. Siksi inhimilliset muslimit, joille pään irroittaminen, pommi-isku tms. tuntuu ihan yhtä järkyttävältä, kuin monista meikäläisistäkin, voi joutua fundamentalismin vaikutuspiiriin. Eikä ole kuin ajan kysymys, kun media uutisoi taas ääriasioista. Epäily ja pelot ei johdu rasismista, tai muukalaiskammosta. Se johtuu siitä, että koskaan ikinä milloinkaan et voi tietää missä mossahtaa ja milloin.

”Tähän toimintaan liittyy myös ”maltillisena muslimina tunnettu” -tyylisen viestinnän välttämistä, koska sillä on taipumus….” *

Jussi Korhonen reagoi Hakkaraisen kirjoitukseen odotetulla tavalla..Ei muuta.

Janne Hyvä,

kuinka Sinä reagoit herra Hakkaraisen kirjoitukseen?

Hei jussi korhonen

Voisitko ystävällisesti poistaa esittelytekstistäsi ”oululainen”.
Minäkin olen oulusta ja minua hävettää nuot sinun kommentit ja lapselliset tekstisi niin paljon että en haluaisi muiden ihmisten tietävän että asumme samassa kaupungissa.

Hei, Hannu

Valitettavasti en voi poistaa mainintaa oululaisuudesta. Tai oikeastaan voisin, mutta en halua. Sinun ei ole kuitenkaan pakko asua samassa kaupungissa minun kanssani, jos et halua. Saamieni tietojen mukaan esimerkiksi Muhoksella on aivan siedettävää.

Hannu Hyvä,

Jos ojentaisin Sinulle ruusun kuten eras poliitikko Helsingissä teki rajat kiinni-ryhmäläisille, ottaisitko sinä tämän ruusun?

Tulisitko vastaan?

Hannu,

Tulkitsen nyt tämän hiljaisuutesi ns. kielteisenä.

ei sitä suomen maassa mitään saa sanoa tavallinen pulliainen,auta armias jos jota kuta isokenkäistä uhataan jostakin suunnasta, niin kyllä laki muuttuu samana päivänä herrojen eduksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X