Forssan hyökkäys oli tilaustyö

Jaa kaverilleTilaa Seura
Vihanlietsonta kantoi hedelmää Forssassa.

Vihanlietsonta kantoi hedelmää Forssassa.Väkivaltarikollisista on tehty sankareita ja rikollisuudesta myönteinen asia – kunhan se kohdistuu niihin, joista on maalattu kuva ali-ihmisinä, joita ihmisoikeudet eivät suojaa.

Joukko ihmisiä hyökkäsi erinäisin astaloin aseistautuneina eilen Forssassa turvapaikanhakijoita vastaan paikallisen vastaanottokeskuksen välittömässä läheisyydessä. Syntyneessä kahakassa oli eri tietojen mukaan kymmeniä osallisia. Osa heistä sai poliisin mukaan jonkinlaisia vammoja, mutta välitöntä sairaalahoitoa ei tarvinnut kukaan.

Hyökkäys on juuri sitä, mihin määrätietoisella vaikuttamisella on pyritty. Propagandavyörytys kantaa nyt hedelmää. Kynnys väkivaltaan on mielikuvissa madallutettu riittävän alhaalle ja väkivaltarikollisista on onnistuttu maalaamaan sankareita niin, että sellainen koetaan tarvittavan laajalti tavoiteltavaksi asiaksi.

Vihanlietsojat saavat nyt, mitä ovat pitkään tilanneet.

Vihanluomistyö

Ulkomaalaisia tai edes ulkomaalaisen näköisiä ihmisiä, turvapaikanhakijoita ja aivan erityisesti kaikkia muslimeita on mustamaalattu loputtomalta vaikuttavalla valheellisten ja vääristeltyjen tarinoiden kyllästämällä propagandalla. Toisto on tehnyt tehtävänsä, ja monien mieliin on piirtynyt kuva ulkomaalaisista ali-ihmisinä, joita eivät normaalit oikeudet, kuten ihmisoikeudet koske. Näihin ihmisiin on liitetty sepitetyillä kertomuksilla yhteisiä yleistettyjä ominaisuuksia siten, että pelkän ulkonäön perusteella propagandan nielleet päättelevät, ketä oikeus koskemattomuuteen ei suojaa ja kuka voidaan määrätä syylliseksi myös muiden vähänkään samannäköisten tekoihin.

Lisäksi ihmisoikeuksien ulottuminen kaikkiin ihmisiin on toistuvasti kyseenalaistettu osin rotuopeilla perustellen ja näkyvämmässä asemassa olevien toimesta poliittisesti korrektimmin. Tällä on pyritty ja onnistuttu poistamaan esteitä sille, että joitakin ihmisryhmiä vastaan kohdistettavat julmuudet voidaan kokea vähemmän tuomittaviksi.

Polttopulloterroristeista ja väkivaltarikollisia vilisevistä katujengeistä on kirjoitettu ylistäviä tarinoita. Rikollisista on maalattu kuva esimerkillisinä isänmaallisina sankareina, joiden rötöksillä on kerrottu olevan kansan tuki. Väkivaltarikollisuudesta on luotu tavoiteltava asia. Se on esitetty kansallismielisinä toimintana, vaikka huomattavan monella asiasta puhuvalla ei vaikuta olevan minkäänlaista käsitystä siitä, mitä kansallismielisyys edes tarkoittaa.

Kun väkivaltarikollisuudesta on onnistuttu tekemään myönteinen asia ja toisaalta ulkonäöltä tunnistettaviin ihmisisryhmiin kuuluvista yksilöistä kohtalonsa ansaitsevia, ei ole ihme, että jossakin hyökätään. Aina löytyy raakuuksista viehtyneitä älykääpiöitä, jotka eivät ymmärrä, että heitä viedään.

Vihanlietsojat

Joukko vaikutusvaltaisia poliitikkoja on pönkittänyt omalla arvovallallaan edellä kuvailtua kehitystä. He ovat levittäneet tarinoita ja omalta osaltaan asettuneet vihanlietsonnan tavoitteet vahvistaviksi auktoriteeteiksi. He ovat toiminnallaan edesauttaneet väkivaltarikollisuuteen ryhtymisen kynnyksen madaltumista. He ovat toimineet aktiivisesti tämän kehityksen takuumiehinä ja -naisina.

Heti tuoreeltaan Forssan tapahtumista ja sen taustoista levisi internetissä erilaisia versioita. Ja heti tuoreeltaan riennettiin suurella tarmolla tekemään hyökkäyksestä oikeutettu. Oikeutukseksi kerrottiin muun muassa jonkun muun epäillyt rikokset. Räikeimmillään jo pelkästään hyökkäyksen kohteiden taustan katsottiin olevan riittävä oikeutus kohdistaa heihin väkivaltaa.

Toisin sanoen rikollisuus esitettiin hyväksyttävänä, koska jonkun muunkin kerrottiin ehkä syyllistyneen johonkin – ja tämän katsottiin oikeuttavan hyökkäämään muidenkin kimppuun, vaikka heidän ei tiedettäisikään tai edes epäiltäisi syyllistyneen mihinkään.

Vihanlietsojat eivät välitä siitä periaatteellisesta ongelmasta, että vaikka joku olisikin syyllistynyt joskus johonkin, ei se tee muiden rikoksista sen oikeutetumpia. Lisäksi syyllisyydestä päätetään sivistyneessä yhteiskunnassa aivan muualla kuin puskaradiotiedoin toimivissa kansantuomioistuimissa. Kun jonkun ulkomaalaisen huhutaan syyllistyneen rikokseen, löytyy aina niitä, jotka hinkuvat itsekin rikollisiksi.

Ja aina löytyy niitä, joille väkivaltaisuudet ja yleinen levottomuus eivät ole itsetarkoitus. Ne ovat väline, jolla edetään kohti aivan muita tavoitteita.

Monella eri tasolla

Sanat muuttuvat teoiksi. Väkivaltaa on tilattu ja sitä saadaan. Erityisesti sitä tilanneet poliitikot ovat varmasti iloisia, että ovat pystyneet asemansa turvin mahdollistamaan rikollisuuden muuttumisen hyväksyttäväksi sotkematta itse käsiään vereen.

Laki tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet puuttua vihanlietsontaan. Sitä voidaan tehdä jopa ilman ennakkosensuuria tai epämääräistä mielivaltaa. Toimintaan pitäisi olla vain tahtoa. Nyt sitä ei ole. Jutut makaavat poliisilla eivätkä etene mihinkään. Päättäjät eivät vaadi asiaan muutosta.

Forssan kahakka oli tilaustyö monella eri tasolla. Siitä kirjoitettavilla sankaritarinoilla tilataan vastaavaa lisää.

Arvatenkaan tälle ei tehdä edelleenkään mitään, vaan rikollisuuden ylistyksen annetaan jatkua. Siitä lienee liian monelle liian paljon hyötyä.

* * *

Tässä yhteydessä ei julkaista linkkejä Forssan kahakkaan liittyviin vihakirjoituksiin tai kuvakaappauksia niistä. Sitä keskustelua ja näitä kannanottoja löytyy netin tunnetuista vihalaareista, joista jokainen voi halutessaan käydä itse vilkaisemassa, minkälaista kieltä isänmaallisiksi itsensä kuvittelevat rikollisuuden ylistäjät hyökkäyksen kohteista ja itse teosta käyttävät. Isän pikajuna ei katso tarpeelliseksi sitä törkyä toistaa tai tarjota ylimääräistä gloriaa sen laatijille.

Tässä yhteydessä ei myöskään osoiteta yhtäkään poliitikkoa nimeltä. Vaikutusvallallaan tapahtunutta edesauttaneet eivät ansaitse julkista palkintoa aktiivisuudestaan.

Päivitys 25.8.2016
Muutettu ilmaisu väitetty rikos muotoon epäilty rikos kohdassa, jossa puhutaan väkivaltarikollisuutta oikeuttamiseen pyrkivistä puheista. Viitattu muiden tekemä rikos, alaikäiseen kohdistunut pahoinpitely, on täsmentyneiden tietojen mukaan todennäköisesti tapahtunut.

Muokkaus on tehty täsmällisyyden vuoksi. Kuten kirjoituksessa kuitenkin jo todettiin, yksi rikos ei oikeuta toista.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Trolliarmeija ekstaasissa (24.8.2016)
Kuten arvata saattoi, että yllä olevasta kirjoituksesta tuli ”palautetta”. Muutenkin kirjoituksesta käyty keskustelu oli kuin malliesimerkki siitä, mitä ”maahanmuuttokritiikki” on: trollausta, propagandaa ja uhkailua.
Lue asiasta tarkemmin tästä ->

Tämän vuoksi turvapaikanhakijoita pelätään – Propagandan viisi sääntöä (8.2.2016)

Aiheesta internetissä:

Poliisi: Joukkotappelu Forssan vastaanottokeskuksen läheisyydessä (23.8.2016)

Iltalehti: Välikohtaus Forssassa: Nuoret suomalaismiehet häiriköivät turvapaikanhakijoiden asuntolassa – poliisi puuttui tilanteeseen (23.8.2016)

Iltasanomat: Forssan joukkotappelu: osallistujia useita kymmeniä, aseina laudanpätkiä ja pesäpallomailoja (23.8.2016)

Yle: Turvapaikanhakijat Forssasta: Tiistai-illan yhteenotto oli jatkumoa viikkoja jatkuneelle uhkailulle (23.8.2016)

Helsingin Sanomat: Joukkotappelu forssalaisen vastaanottokeskuksen pihapiirissä – suomalaiset tulivat keskuksen liepeille isolla joukolla (23.8.2016)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X