Lukupiirin ajankohta on ratkennut!

Minna
Lukeminen Lukupiiri 22.4.2014 09:25

poika_nimelta_kuukiviSuuri kiitos kaikille lukupiirikyselyyn ja -arvontaan osallistuneille! Vastauksia tuli ilahduttavasti odottamattoman paljon — miltei satakunta lukijaa kertoi mielipiteensä uudistuvan lukupiirin ajankohdasta. Toivoakseni runsas kiinnostus toimintaa kohtaan näkyy myös jatkossa eli lukupiirin alkaessa.

Olen viimeisen kahden tunnin ajan lukenut vastauksia ja ynnäillyt lukuja yhteen. Viikonpäivän suhteen äänestäjät olivat yksimielisiä: ylivoimaisesti eniten ääniä sai tiistai.

”Tiistait ovat turvallisesti keskellä viikkoa, mutta ehkä niitä rauhallisimpia päiviä harrastusten suhteen”, perusteltiin eräässä vastauksessa päivän käytännöllisyyyttä. Samantapaisia perusteluita tuli useita muitakin: tiistaina edellisestä viikonlopusta on ehditty toipua arjen rutiineihin, eikä seuraava viikonloppu vielä kolkuta ovella.

Keskustelun alkamisajankohdan kanssa oli enemmän jakautumista. Yhdellä äänellä enemmistön sai kuitenkin klo 19 alkava keskustelu, joten lukupiiri kokoontuu jatkossa joka kuun ensimmäinen tiistai klo 19—21.

Näin ollen islantilaisen Sjónin historiallista pienoisromaania Poika nimeltä Kuukivi käsitellään lukupiirissämme tiistaina 6.5. klo 19—21. Lisätietoja teoksesta voi lukea toukokuun lukupiirisivulta.

Arpaonni (Random.orgin suosiollisella avustuksella) osui tällä kertaa seuraaviin henkilöihin:

• Katri Helsingistä
  • Salla Kurikasta
  • Eeva Vantaalta
  • Arja Otanmäeltä
  • Hannamari Kolarista

Paljon onnea voittajille! Lukupiirikirjat lähtevät teille tämän viikon aikana.

Keskustelu