Vain mies voi olla narsisti

Jaa artikkeliTilaa Seura

Väitteessä täytyy olla perää koska edes googlettamalla en löytänyt yhtään ainoaa lehtijuttua naisnarsistista. Voi olla että etsin valikoiden. Yhtä valikoiden kuin lehtijuttuihin on löytynyt narsistien uhreja.

”Paljasta onko miehesi narsisti?”, ”Paljasta onko ex-miehesi narsisti?, ” Onko poikaystäväsi väkivaltainen narsisti?”. Joissakin jutuissa otsikko kysyy ”onko kumppanisi narsisti?”, mutta kun jutun aukaisen niin narsistiksi paljastuu, yllätys, yllätys: mies.

Otsikoiden takana on tietysti erittäin luotettavien porstuapsykologien laatimat rasti vaan ruutuun-testit. Ja jos testiä ruksittaessa miehesi saa pisteitä 2/9, pitäisi hälytyskellojen soida.

Kyllä ne soivatkin kun vilkaisee vauva.fi sivustolle. Rukseja on vedelty imetyksen lomassa ja haukottu henkeä kun mies on saanut kolme rastia. Paatunut narsisti on livahtanut parisuhteeseen ja vielä isäksi. Kaiken lisäksi mies on syönyt jääkaapista lapsen vanukkaat.

Taitaa muuten olla naistenpäivä. Vilpittömät onnitteluni kaikille naisille! Olette päivänne ansainneet ja se on liputtamisen arvoinen päivä.

Googletin myös miestenpäivän. Ensimmäiseksi silmiini pomppasi (valikoidusti) otsikko: Miestenpäivää ei tarvita. Olen samaa mieltä. Jos tämä olisi rasti ruutuun väite, laittaisin rastin kohtaan, ”voimakkaasti samaa mieltä”. Samaan ruutuun varmasti laittaisi rastin aistikkaasti soijamaitoa maisteleva hipsteripoika. Eli me miehet ollaan aika samaa mieltä asioista. Tämä tähän väliin vaan painopisteellä, että olen iloinen naistenpäivästä.

Miltä kuulostaisi otsikko ”onko tyttöystäväsi väkivaltainen narsisti?” No, nyt kun sen tähän kirjoitin, se kuulostaa pahalta ja leimaavalta. Ja utopialta. Sellaisia testejä ei ole olemassakaan joissa lopputuloksena olisi naisen paljastuminen narsistiksi.

Narsisti- ja höpöhöpötestit ovat vähän kuin Lääkärikirjan lukeminen. Sitä alkaa epäluuloisena hypistellä itseään kun joka sivulta paljastuu uusi tauti johon omat oireet täsmäävät.

Ei miehet niitä testejä edes tekisi. Jos nainen on hullu niin mies pakkaa pupujussin  (kalsarit jätesäkkiin joka sidotaan  kiinni löyhästi niin että solmu muistuttaa pupujussin korvia) ja lähtee.

Samaa suosittelen naisille.

X