Itsenäisyyspäivän vastaanottoon muutama ajan hengen mukainen muutosehdotus

Jaa artikkeliTilaa Seura

Tänä vuonna linnan juhlien teema oli tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu. Tosi tylsä teema. Suurin osa juhlijoista tuntui noudattavan vielä käytöstapojakin, mikä ei mielestäni enää kuulu nykyaikaan. Siksi ehdotan että loputkin kaikesta arvokkuudesta heitetään vihdoin romukoppaan, esimerkkinä voi käyttää kuluneen viikon hallitussekoiluja.

Ensi vuoden teemaksi ehdotan tatuointeja ja alastomuutta. Ei hirttoköysi kaulassa enää hetkauta ketään, varsinkin jos sitä ei käytä varsinaiseen tarkoitukseen. Toivottavasti köysi ei kuitenkaan jatkoilla takertunut mihinkään? Se kun jää pikku boolissa vaikka hissin oven väliin, saattaa muuttua punaisesta siniseksi.

Voi kuinka mielenkiintoista olisi seurata uuden teeman mukaista kättelyä, vieraiden saapuessa linnaan ja kuunnella toimittajien viiltävää analyysia:

– Ja nyt kättelyvuorossa Muunneltu Totuus puolueen hallitustunnustelija, jonka taikinaiseen vatsaan on somasti tatuoitu harvinainen ”carpe diem!” huudahdus. Tatuointi on somistettu osuvasti punaisilla ruusuilla.

– Hallitustunnustelijan vanavedessä kättelyvuoroon saapumassa Kunnianhimoinen Pohjanoteeraus puolueen eteerinen puheenjohtaja. Hänen vaaleaan selkäänsä on tatuoituna kynnysmatto tekstillä ”tervemenoa”. Tatuoinnin pohjavärinä ajaton apilanvihreä, joka symboloi nuoruutta ja raikkautta.

Lisäksi ruokalistaan ja pikkuherkkuihin voisi tehdä vakuuttavia muutoksia ajan hengessä.

– Illan tarjoilusta meille kertoo Linnan keittiöpäällikkö, Minkki Maaria Hörhö Dyykkari (19)joka on sattumalta pääministerin entinen luokkatoveri. Raaka-aineeksi pikkusuolaisiin on tänä vuonna hyödynnetty Santahaminan varuskunnan biojäteastiaa. Minkki, kerro lisää mielenkiintoisesta sodastasi maailmaa vastaan?

– Korjaan sen verran että olemme hyödyntäneet biojäteastiaa ainoastaan kasvisruokapäivien osalta. Silloin tavaraa on runsaasti tarjolla. Ainoa tarjolla oleva liharuoka on soijamarinoitua setää kaprisvadilla ja sitäkään tuskin enää ensi vuonna, raaka-aine pulan vuoksi. Kahvin kanssa tarjotaan maistuvaa Nyt On Pakko Pullaa.

– Kuulostaa ihanalta, mikä tatuointi itselläsi on tuossa paljaassa ihanan karvaisessa pakarassasi?

-Kikherne, tyhmä.

Kättelyn päätteeksi sisään päästettäisiin antifa ja uusnatsit tanssimaan kadettien kanssa. Jatkot voisi sitten järjestää Helsingin kaupungin huumeidenkäyttöhuoneessa.

 

 

 

X