Mainos

Ihastuttava Gardajärvi – Seuramatka Italiaan 20. – 24.8. 2017

Yhteistyössä OK-Matkat: odotettu Seuramatka, varaa omasi nopeasti!
OK-Matkat
Eurooppa 19.1.2017 15:54

Näe Gardajärven lumoavat maisemat, Veronan ja Bergamon pittoreskit kaupungit ja vietä rento päivä risteillen Gardan kaupunkiin.

Matkaohjelma:

Sunnuntai 20.8.

Finnairin aamulento Milanoon, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa. Ajo viehättävään Bergamoon, jossa nautimme lounaan ja tutustumme kaupungin vanhaan keskustaan kävelykierroksella. Jatkamme matkaa Gardajärven eteläosaan Desenzanoon. Majoittuminen.

Maanantai 21.8.

Tutustumme Desenzanon keskustaan matkalla lauttasatamaan. Nautimme järvimaisemista risteilyllä. Noin tunnin mittaisen lauttamatkan jälkeen saavumme Gardan pittoreskiin kylään. Kävelykierros Vanhassakaupungissa ja lounas. Sen jälkeen hetki omaa aikaa Gardassa.

Tiistai 22.8.

Retki romanttiseen Veronaan, Romeon ja Julian kotikaupunkiin. Kaupunki on kuuluisa oopperajuhlistaan ja upea amfiteatteri kohoaakin kaupungin keskustassa Bra-aukion laidalla. Näemme hedelmä- ja vihannestorien kuhinaa, Scala-hallitsijasuvun rakennuksia sekä tunnelmallisia aukioita. Kierros päättyy Julian parvekkeen alle. Lounaan jälkeen omaa aikaa Veronassa ja kuljetus Desenzanoon.

Keskiviikko 23.8.

Vapaapäivä tai mahdollisuus lähteä kokopäiväretkelle Dolomiiteille, Italian Alpeille. Päivän aikana näemme upeita maisemia. Fiemmen ja Fassan vehreissä laaksoissa alppiniityt ympäröivät maalauksellisia pikkukyliä kauniine kukkaparvekkeineen. Taustalla kohoavat jylhät vuorenseinämät ja lumihuippuiset vuoret. Lounaan jälkeen ylitämme Sellan solan ja ajamme serpentiinitietä alas Gardena-laaksoon ja takaisin Desenzanoon.

Torstai 24.8.

Lähdemme kohti Brescian kaupunkia ja Franciacortan viininviljelysaluetta. Franciacortan kuohuviini on palkittu maailman parhaimpiin kuuluvaksi. Tutustumme viinitilaan, jossa kuulemme viininvalmistuksesta ja maistelemme viinejä lounaan kera. Ruokailun jälkeen matka jatkuu Milanon lentokentälle josta Finnairin iltalento Helsinkiin.

Hinta: 1295 € / hlö

Hintaan sisältyy:

Finnairin lennot Helsinki – Milano – Helsinki turistiluokassa, majoitus 4 yötä Bonotto-hotellissa, 4 aamiaista, 4 lounasta, ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut, suomenkielisen oppaan palvelut ja lentokenttämaksut.
Lisämaksusta: 1h huone 400 euroa, Dolomiittien retki 98 euroa.
Lennot/Finnair: 20.8. Helsinki – Milano 08:00 – 10:05. 24.8. Milano – Helsinki 19:00 – 22:55
Hotelli: Bonotto ***. Uudehko hotelli lähellä keskustaa ja rantakatua.

Lisätiedot ja varaukset: OK-Matkat
www.okmatkat.fi
p. 09-2510 2050 myynti@okmatkat.fi