Seuramatka 13.-16.4. 2014: Piristystä kevääseen Tanhuvaarasta

Tule Tanhuvaaraan Savonlinnan Urheiluopistolle hakemaan energiaa elämääsi. Ohjaajana liikunnan moniosaaja, olympiamitalisti, liikuntaneuvoja ja personal trainer Antti Ruuskanen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Antti Ruuskanen antaa vinkkejä liikuntaan Tanhuvaarassa.

Tule Tanhuvaaraan Savonlinnan Urheiluopistolle hakemaan energiaa elämääsi. Ohjaajana liikunnan moniosaaja, olympiamitalisti, liikuntaneuvoja ja personal trainer Antti Ruuskanen.
(Päivitetty: )
Teksti:
Raija Vesala

Ohjelma

Su 13.4.
Majoittuminen Tanhuvaaran hotelliin ja tulokahvit. Opistoon tutustuminen, ohjelman esittely ja päivällinen. Illalla yhteinen jumppa sekä mahdollisuus omatoimiseen vesiliikuntaan uudistuneessa kylpylässä.

Ma 14.4.

Mahdollisuus osallistua InBody-mittaukseen, joka antaa yksityiskohtaiset tulokset kehosi koostumuksesta. Aamiaisen jälkeen Antti Ruuskanen ohjaa aamujumppan ja myös päivän toiminnallisen voimaharjoittelutuokion sekä antaa luennolla liikuntasuosituksia personal trainerin näkökulmasta. Päivällisen jälkeen illanviettoa ja levytanssit, illan isäntänä Antti Ruuskanen.

Ti 15.4.

Aamu aloitetaan Antin ravitsemusvinkeillä ja vesijumpalla kylpylän lämmössä. Lounaan jälkeen kisaillaan leikkimielisesti Savolaisissa olympialaisissa, joissa Antti on mukana kannustamassa ja jakamassa palkinnot. Päivän päättää illanvietto saunomisen merkeissä.

Ke 16.4.
Aamiaisen jälkeen toteutetaan rentouttava venyttely ja yhteinen päätöstilaisuus ennen lounasta.

Hinta

Hinta 265 € / hlö 2 hengen huoneessa tai 1 hengen huoneessa 295 € / hlö. Hintaan sisältyy hotellimajoituksen ja täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen) lisäksi ohjelma sekä Tanhuvaaran kylpylän ja liikuntatilojen käyttö. Ilmoittautumiset 31.03.2014 mennessä.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto 015-582 0000 tai info@tanhuvaara.fi.

X