Seuramatka: Piristystä syksyyn Tanhuvaarassa 29.9.-4.10. 2013

Tule puhtaan luonnon keskelle Tanhuvaaraan Savonlinnan Urheiluopistolle hakemaan energiaa elämääsi ja rentoutumaan liikunnan parissa. Olympiamitalisti Antti Ruuskanen mukana liikuttamassa tiistaina 1.10.2013!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Upouusi Sport Spa tarjoaa liikuntaa ja hyvinvointia.

Tule puhtaan luonnon keskelle Tanhuvaaraan Savonlinnan Urheiluopistolle hakemaan energiaa elämääsi ja rentoutumaan liikunnan parissa. Olympiamitalisti Antti Ruuskanen mukana liikuttamassa tiistaina 1.10.2013!
(Päivitetty: )
Teksti:
Raija Vesala

Ohjelma

Su 29.9.

Majoittuminen Tanhuvaaran hotelliin ja tulokahvit. Opistoon tutustuminen, ohjelman esittely ja päivällinen. Illalla yhteinen jumppa.

Ma 30.9.

Aamulla kiinnostavaa tietoa antava InBody-kehonkoostumusmittaus. Aamiaisen jälkeen ohjattu kuntosaliharjoittelu. Lounaan jälkeen vesijumppa. Ravitseva päivällinen saa jaksamaan iltaan asti. Illalla luento terveellisestä ravitsemuksesta.

Ti 1.10.

Olympiamitalisti Antti Ruuskanen liittyy seuraamme aamiaisen jälkeen ja viettää koko tiistaipäivän kanssamme. Antin turinatuokion jälkeen kisaillaan Savolaisissa olympialaisissa. Antti on mukana kannustamassa ja jakamassa palkinnot. Päivän päättää Antin ohjaama loppuverryttely.

Ke 2.10.

Aamiainen, jonka jälkeen pelataan curlingia Tanhuvaaran jäähallissa. Iltapäivällä on mahdollisuus osallistua saunajoogaan ja lisäksi salonkitanssit. Ohjelmassa on myös sauvakävelylenkki Tanhuvaaran lähimaastossa. Yhteisessä InBody-testipalautetilaisuudessa annetaan tietoa kehonkoostumusmittauksen testituloksista sekä vinkkejä elämäntapamuutoksiin. Päivällisen jälkeen ohjelmallinen illanvietto ja levytanssit EspiläBaarissa.

To 3.10.

Aamun voi aloittaa lenkkeilemällä Tanhuvaaran maastossa tai vain herätä rauhassa aamiaiselle. Aamupäivällä pelaillaan se-
nioreille sovellettuja erilaisia palloilulajeja. Aamupäivällä myös vesijuoksuharjoittelua. Lounaan jälkeen tarkkuuspelejä ja tasapainoharjoittelua. Päivä päätteeksi yhteinen illanvietto ja rantasauna sekä iltapala EspiläSalissa.

Pe 4.10.

Aamiaisen jälkeen rentouttava venyttely. Yhteinen päätöstilaisuus ja lounas.

Ohjaajina urheiluopiston opettajat sekä Antti Ruuskanen tiistaina 1.10.2013.

Hinta

Hinta 345 e/hlö 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen hinta on 470 e/hlö. Hintaan sisältyy majoituksen ja täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen) lisäksi ohjelma sekä Tanhuvaaran tarjoama iltapala torstaina 3.10. 2013.

Mahdollisuus mm. InBody-kehonkoostumusmittaukseen (10 e/hlö).
Ilmoittautumiset 15.9.2013 mennessä.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

Vastaanotto p. 015 582 0000 tai info@tanhuvaara.fi, www.tanhuvaara.fi

X