Video: Brooklyn on New York Cityn väriläiskä – Rennompi vaihtoehto Manhattanille

Kirpputorit ovat Brooklynin vetonaula. Tarjolla on kaikkea mitä kuvitella saattaa - tarpeellista ja tarpeetonta, mutta aina kutkuttavan mielenkiintoista. Lisää infoa kirppareista löytyy osoitteesta BrooklyFlea.com © Miikka Järvinen / Otavamedia
Taiteilijat, hipit, jupit, hasidit ja hipsterit sulautuvat sujuvasti yhteen ikääntyneiden rastafarien, puolalaisten mummojen ja muiden monenkirjavien kaduntallaajien kanssa Brooklynissa.

Kahden ja puolen miljoonan asukkaan Brooklyn on New York Cityn väkirikkain kaupunginosa, joka olisi itsenäisenä kaupunkina Yhdysvaltojen neljänneksi suurin. Sen edelle kiilaavat vain muut New York Cityn kaupunginosat yhteenlaskettuna, Los Angeles ja Chicago.

Jokaisella Brooklynin lähiöllä on omaleimainen tunnelmansa, pääkatunsa ja ihmisensä.

Koska Brooklynilla ei ole varsinaista keskustaa, kolhoa Downtownin pilvenpiirtäjäviidakkoa lukuun ottamatta, kannattaa ottaa etukäteen selvää, missä haluaa pistäytyä.

Brooklynissa liikkuu helposti ja huokeasti metrolla, ja vierailemisen arvoisia kortteleita ja kulmakuntia löytyy joka lähtöön.

Lisää Brooklynin matkavinkkejä Seurassa 34/2016

Galleria