seuraelämää

puutarhajuhla

Toimittanut Virpi Valtonen virpi.valtonen@otavamedia.fi

Antin uusi maailma

Mitä: Puutarhajuhla Britannian Suomen-suurlähetystössä 90-vuotiaan kuningatar Elisabet II:n kunniaksi.

”Uusi maailma on auennut 4- ja 2-vuotiaiden lastemme myötä. Kesällä kierrämme Puuhamaat ja muut ja teemme ehkäpä perheretken Viroon tai Ruotsiin”, kansan- edustaja Antti Kaikkonen jutteli.

Britannian Suomen-suurlähettiläs Sarah Price ja puoliso Simon McGrath aikovat osallistua tänäkin kesänä Hamina Tattoo -tapahtumaan.

Sara-vaimonsa kanssa juhlaan saapunut Arto Nyberg kannustaa jalkapallon EM-kisoissa Englantia. ”Lomalla matkustamme maihin, joissa pelataan jalkapalloa, mutta emme kuitenkaan isäntämaahan Ranskaan.”

Euroopan investointipankin pääjohtaja Jan Vapaavuori lomailee eurooppalaisittain vasta elokuussa. ”Suomalaiset ottavat förskottia, ja minä tulen sitten perässä lomille. Vietän lomaa maalla, suomalaisessa luonnossa, sillä parempaa paikkaa ei ole.”

Jalkapallovalmentaja Keith ”Keke” Armstrong saapui juhlaan kotoaan Tampereelta Nina-vaimonsa kanssa.

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikasella on nykyään neljä lastenlasta.

Suomi-Monaco -yhdistyksen puheenjohtaja Ulla Ladau-Harjulinin asuun kuului pääkoriste, jollaisia siniverisetkin suosivat.

”Kyllä brittikuninkaallisia tulee jonkin verran seurattua. Ihailen tyyliä, jolla kuningatar tekee työtään”, Paula Lehtomäki jutteli.

pekka mustonen/otavamedia