seuraelämää

Toimittanut Virpi Valtonen virpi.valtonen@otavamedia.fi

Eläköön Elisabet!

Mitä: Ison-Britannian kuningatar Elisabet II:n 90-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettiin mahtipontinen Trooping of Colour -juhlaparaati Lontoossa.

Kansan rakastaman kuningatar Elisabetin vankku- mattomin tuki ja turva, puoliso prinssi Philip täytti viime perjantaina 95 vuotta.

Vuoden ikäinen prinsessa Charlotte ja ensi kuussa kolme vuotta täyttävä prinssi George ovat vain kasvattaneet vanhempiensa, prinssi Williamin ja Cambridgen herttuatar Catherinen suosiota.

Prinsessa Anne (oik.) on kuningattaren ainoa tytär ja hyvin läheinen äitinsä kanssa. Annen tytär Zara Phillips edusti miehensä Mike Tindall rinnallaan. Annen pojan Peter Phillipsin Autumn-vaimo hurmasi sinisessä mekossa.

Prinssi Edwardin vaimon Wessexin kreivitär Sophien kalottihattu oli koristeltu hennoin kukkasin.

Prinsessa Beatricen (vas.) appelsiinin- värinen hattu ja prinsessa Eugenien fasaanin- sulkahattu olivat paraatin näyttävimpiä.

Prinssi Andrew’n (oik.) on kerrottu olevan kuningattaren lempipoika. Kuningattaren serkku, Kentin herttua Edward on hänkin jo 80-vuotias.

Prinssi Harry on yhä 31-vuotiaana sinkku. Viimeisin häneen romanttisessa mielessä yhdistetty nainen on pop-laulaja Ellie Goulding.

bulls press