horoskooppi

tähdet kertovat

Koonnut Ulla Palomäki

Mike Monroe 17.6. 1962  Muusikko

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Keskittyminen työhön ja arkeen vie paljon energiaa ja siksi saatat kiinnostua uudesta tavasta kohottaa kuntoa. Ruokavalio ja elintavat ovat asioita, joista voi syntyä sinulle uusia tapoja lähiaikoina. Vaikka muutakin korjattavaa riittää, kiinnität huomiota tyyliisi, mikä näkyy mahdollisuuksien lisääntymisenä suhdemarkkinoilla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla ei ole mitään intressiä asemasi kohottamiseen tai urasi etenemiseen. Olet mieluiten niin kaukana kuin pippuri kasvaa, laiskotellen tai aktiivisena veden äärellä. Saatkin tehdä pitkälti juuri sitä, mikä sopii sinulle parhaiten. Mieti, mitä voisit opiskella, jotain mistä on konkreettista hyötyä työelämässä. Suhde-elämäsi piristyy pian!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla on pitkään jatkunut into saada kotiasiat kuntoon. Jos et ole vielä tehnyt suursiivousta, on sen aika nyt. Voit samalla purkaa energiaa, jota tuntuu olevan välillä liikaakin. Samasta syystä voit hoitaa kuntoasi ja saada itsesi huippukesäkuntoon. Vaikka rannat houkuttavat, et kuitenkaan jaksa olla kauan paikoillasi. Ystävyys on ihanaa!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

On ihme, jos kirjoittaminen ei ole elämässäsi vahvasti läsnä näinä aikoina. Tai ainakin papereiden laatiminen tai lukeminen. Olet terävämpi kuin yleensä ja saat siksi paljon aikaan työelämässä. Opit uusia asioita järjestelmällisesti. Urakehitys on muutenkin mielessäsi ja sinun on vaikea olla rentona. Tunne herää työpaikalla!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Haluat kaukaisiin maisemiin ja se voi johtua siitä, että sinulle läheinen ihminen on kaukana. Molemminpuolisia vierailuja tai vähintään maratonpuheluja on tiedossa eri paikkakuntien välillä ja ne voivat olla myös työhön liittyviä. Tunne-elämä on monella tapaa miellyttävää ja saat nauttia kulttuuritarjonnasta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla riittää puuhaa päästyäsi kiinni tavoitteeseesi. Vaikka tiedät tarkkaan, mihin olet menossa, sinun on pidettävä huolta taloudestasi. Voit joutua pohtimaan raha-asioita myös työpaikallasi. Ihmisten väliset valtakuviot pistävät miettimään omaa paikkaasi. Kuten viime viikkoina, rakkaus on salaista tai piilevä ominaisuus tulee esiin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Näinä aikoina pitkään jatkunut pohjavire saa sinut tuntemaan itsesi oudoksi linnuksi. Olet jollain tavalla sivustakatsoja tai viihdyt omissa oloissasi. Työssä on vaikea sanoa viimeistä sanaa, sillä joku tekee sen ennen sinua. Olet parhaimmillasi, jos saat lomailla ja viettää aikaa palmun katveessa. Lähisuhteessa on ristivetoa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Arki pitää sinua enimmäkseen otteessaan. Sopeudu siihen ja ajattele pienimuotoisia seikkoja. Työympäristössä on asioita, jotka lämmittävät sydäntäsi, eikä sinun tarvitse olla kiireputkessa. Tuo työpaikkaasi kauneutta vaikka kukkasin! Romantiikka ei ole ilmassa, mutta huomaat työtoverissa kiinnostavan piirteen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla näyttää olevan ihana kesäaika tiedossa. Raavaasta työnteosta ei ole tietoakaan ja pääset rakkaimpien harrastustesi pariin useaan otteeseen. Saat paljon hauskoja kokemuksia liikunnasta ja liikuntaa harrastatkin ahkerasti koko kesän ajan. Suuri romantiikka on ulottuvillasi, joten laita parhaat päällesi!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saat paperisi lopulta järjestykseen ja mielesi halajaa yhä enemmän kesälaitumille. Kiireitä voi kyllä olla lähiviikkoina ja ne liittyvät jollain tavalla perheeseen tai kotiasioihin. Ehkä mietit asumisolojasi tavallista enemmän. Toiseen kaupunkiin tai paikkakuntaan liittyvä seikka on ajankohtainen vielä jonkin aikaa. Romantiikka ei palaa vielä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tuntuuko raha-asian pohdinta kestävän ikuisuuden? Vai teetkö asiasta monimutkaisen? Salaperäisyyden vyyhti on voinut muustakin syystä kietoutua elämääsi viime aikoina. Työt sujuvat leppoisasti ja hyvällä huumorilla, ja stressiä ei tarvitse sietää. Hauskuus siivittää myös suhdetta, vaikkei sytytäkään suurempaa tunnetilaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet vielä keskittynyt aikaansaamiseen ja näkyvän tuloksen tekemiseen. Kohteenasi ovat selkeät asiat ja työt ovat yksinkertaisia. Ehkä teet töitä maallisten seikkojen parissa tai ajattelet rahallista vastinetta eli palkkaa työstä. Suhteissa on vielä tasaista, mutta muista, että ruoka yhdistää ihmisiä. Kaipaamasi kohokohta ei ole vielä ajankohtainen.

Tilaa horoskooppisi kännykkään! Lähetä tekstiviestinä horoskooppisi (esim. KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivähoroskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 €. Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Tilaa horoskooppisi kännykkään! Lähetä tekstiviestinä horoskooppisi (esim. KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivähoroskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 €. Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

niclas mäkelä/om-arkisto