Osallistu Seuran paras juttu 31/22 äänestykseen! Voit voittaa Nita Prosen Huonesiivooja -kirjan

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Osallistu kilpailuun 9.8.2022 klo 24 mennessä.

Tällä viikolla äänestäjien kesken arvotaan Nita Prosen Huonesiivooja.

Paras juttu 31/2022

• Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuran 29/2022 parhaaksi jutuksi äänestettiin ”Ulkopuolelle sulkeminen jättää aina jäljet”. Tangokuningatar Heta Halonen kärsi aikanaan koulukiusaamisesta, joten lapset ja nuoret ovat lähellä hänen sydäntään. Jutun kirjoitti Raija Vesala ja kuvat otti Juha Harju. Toiseksi eniten ääniä sai Isoisää etsimässä. Kolmanneksi äänestettiin kaksi juttua samalla äänimäärällä eli Hylätyn hirsilinnan salaperäinen omistaja sekä Auttaja sydämen pakosta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilö­kohtaisesti.

Osallistu myös Seuranoppa kilpailuun!