Osallistu Seuran paras juttu 51-52/21 äänestykseen! Voit voittaa Juha Kauppisen Hannu Hautala sata parasta -kirjan

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Osallistu kilpailuun 4.1.2021 klo 24 mennessä.

Tällä viikolla äänestäjien kesken arvotaan Juha Kauppisen Hannu Hautala sata parasta.

Kilpailu on päättynyt!

Seuran 49/2021 parhaaksi jutuksi äänestettiin ”Meillä pitää olla oikeus hyvään saattohoitoon”. Eva-Riitta Siitonen puhuu voimakkaasti ­arvokkaan lähdön puolesta. Jutun kirjoitti Pirjo Kemppinen ja kuvat otti Tommi Tuomi. Toiseksi eniten ääniä sai Perheenisä joutui saattohoitoon. Jyri Roivainen sairastaa parantumatonta keuhkosyöpää ja saa viettää loppuaikansa kotona perheen kanssa. Kolmanneksi tuli Elämän ja kuoleman kysymyksiä. Saattohoitokodin johtaja Riikka Grå auttaa muita kohtaamaan kuolemanpelkonsa.

Voittajalle ilmoitetaan henkilö­kohtaisesti.

Osallistu myös Seuranoppa kilpailuun!