Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa kalvosinnapit.

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 3.11. klo 24.00 mennessä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Teksti:
Seura

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona kalvosinnapit. Klassiset neliönmuotoiset kalvosinnapit ovat aitoa hopeaa. Kultakeskuksen kauniit napit sopivat loistavasti kaiverrettaviksi. Neliön koko 15 x 15 mm. Arvomme kahdet parit. Yhden palkinnon arvo on noin 120 euroa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 39/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 24, 53 ja 58. Palkintona olleet Kontion renkaat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!