Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa L’Oréal Paris Age Perfect -meikkisarjan

Jaa artikkeli
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 13.10. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona L’Oréal Paris Age Perfect -meikkisarja. Paketti sisältää eri värisiä huulipunia, huulten rajauskyniä ja vedenpitävän eyelinerin ja ihonhoitoseerumeita. Tuotteiden yhteisarvo on noin 100 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 36/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11, ja nopat löytyivät sivuilta 26, 32 ja 42. Palkintona olleet ihonhoitosarjat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!