Kiekkokausi alkaa, ja pelejä voi katsoa muutenkin kuin maksukanavilta – tässä kaikki Liigan ilmaisottelut

Lokakuun ensimmäisenä iltana liigakausi 2020-2021 alkaa. Kaikki pelit voi katsoa maksukanavilta, mutta tästä listasta näet kaikki Liigan ilmaisottelut.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

HIFK ja KooKoo kohtasivat Kouvolassa Liigan harjoitusottelussa syyskuussa. HIFK voitti ottelun lukemin 3-2.

Lokakuun ensimmäisenä iltana liigakausi 2020-2021 alkaa. Kaikki pelit voi katsoa maksukanavilta, mutta tästä listasta näet kaikki Liigan ilmaisottelut.
Teksti:
Jukka Vuorio

Jääkiekon Liiga alkaa torstaina 1.10., ja koronapandemian vuoksi yhä useampi katsoja miettinee entistä tarkemmin, onko jäähalli paikka, johon haluaa mennä. Siksi etenkin televisiossa esitettävät Liigan ilmaisottelut kiinnostavat.

Jääkiekko, kuten kaikki urheilu, on parasta paikan päällä, mutta nykyisessä tilanteessa ainakin osa kiekkokansasta on entistä kiinnostuneempi televisiosta ja suoratoistona lähettävistä peleistä.

Kaikki Liigan ottelut ovat katsottavissa cmore.fi-suoratoistopalvelusta ja Telia TV:stä, jotka ovat maksullisia.

Mutta kiekkoa on tarjolla kohtuullisen runsaasti myös tavallisilta ilmaiskanavilta.

C More ja MTV3 tiedottivat syyskuun puolivälissä, että Liigaa näytetään vapaasti katsottavilla ilmaiskanavilla ainakin tammikuun loppuun saakka noin yhden ottelun viikkotahdilla.

Liigan ilmaisottelut

Ottelut esittää tv-kanava Sub, ellei toisin mainita.

1.10. HPK – Kärpät (MTV3)
9.10. HIFK – Kärpät
16.10. Pelicans – Ilves
23.10. Ilves – Tappara
30.10. KooKoo – TPS
12.11. KalPa – Lukko
20.11. Lukko – HPK
27.11. SaiPa – Ilves
3.12. Kärpät – HPK
11.12. TPS – Lukko
18.12. Tappara – HIFK
26.12. Ässät – Lukko (MTV3)
8.1. HIFK – HPK
15.1. Jukurit – SaiPa
22.1. JYP – KalPa
29.1. Sport – SaiPa

Kaikki lähetykset alkavat kello 18. Jokaista peliä edeltää puolen tunnin mittainen ennakkostudio. Ottelut alkavat 18.30.

Seuran verkkosivuilla käsitellään alkavaa kautta jutulla, jossa äänessä olivat Suomen Jääkiekkoilijat ry:n eli Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Jarmo Saarela ja hallituksen jäsen Jonne Virtanen. Jutussa miehet kertovat ajatuksensa terveydestä, taloudesta ja taklauksista.

”Sääntöjen mukaan pitäisi saada taklata, mutta nykyään ei aina saa. Jos mietin itseäni, niin nykysäännöillä kun huomaa avojäällä paikan taklata, niin jos se kunnolla mäsähtää, niin aina tulee pelikielto”, Virtanen sanoo jutussa.

Seuran verkkosivuilla seurataan liigakauden etenemistä muun muassa tässä uudessa urheilublogissa Seuran mies, jota nytkin luet. Blogi ei esittele ottelutuloksia, vaan jääkiekon ja muun muassa jalkapallon ajankohtaiset ja nostalgiset tapahtumat, ilmiöt ja henkilöt.

Lue myös: Kalervo Kummolan elämän monet puolet – Tie rautakanslerista isoisäksi: ”Lastenlasten kanssa oleminen on hienoa”

Lue myös: Kolmen mestaruuden Hannes Hyvönen ihmettelee suuntausta, jossa taklaukset osuvat päähän ja hanskat eivät putoa – ”Kyllä tappelu nyt vaan kuuluu jääkiekkoon”

Lue myös: Liigajäillä sankka joukko entisten pelaajien poikia – esittelyssä Roby Järventie ja muita nuoria tähtiä

Lue myös: Valitettavasti jääkiekon liigakausi 2020-2021 jäänee tyngäksi

X