Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 11/23 -kilpailuun – Voit voittaa Kielo-kaulakoru!

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 21.3. klo 24.00 mennessä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Teksti:
Seura

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Assi Arnimaan suunnittelema hopeinen Kielo-kaulakoru. Herkkä, ihanan naisellinen koru tuo kauneutta niin arkeen kuin juhlaankin. Sen helmet ovat kuin kastepisarat kielon lehdellä. Aitoa 925/1000 hopeaa ja aito makean veden helmi. Riipuksen pituus 5 cm, leveys 1,5 cm, ketjun pituus 45 cm. Toimitetaan rasiassa. Arvomme kaksi 129 euron arvoista palkintoa.

Seuranoppa 7/2023 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 22, 38 ja 46. Palkintona olleet Monument-kaulakorut on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu